Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų rūbų energetika

QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 16:28)
Ir argi blogai pasidalinti patirtimi- ką daryti, kad nemaloniai nesijaustum?

Ne, nėra blogai. Tik noriu paklausti, ar esate girdėjusi, kad tokį klausimą (apie devėtus rūbus, ar tarkim apie vienodus rūbus) užduotu vyras? Kad jam sukeltų problemą devėti rūbą, kurį kažkas jau matavosi.... Būtent "energetinę" problemą?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 16:50)
Ne, nėra blogai. Tik noriu paklausti, ar esate girdėjusi, kad tokį klausimą (apie devėtus rūbus, ar tarkim apie vienodus rūbus) užduotu vyras? Kad jam sukeltų problemą devėti rūbą, kurį kažkas jau matavosi.... Būtent "energetinę" problemą?

Taip. Turiu du draugus, kurie kiekvieną daiktą ar rūbą, kuris pakliūva į jų namus, pirmiausia išvalo violetine liepsna.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 16:51)
Taip. Turiu du draugus, kurie kiekvieną daiktą ar rūbą, kuris pakliūva į jų namus, pirmiausia išvalo violetine liepsna.

Bliambački, ot užsiroviau biggrin.gif Žinot... dabar, šią akimirką, aš jus myliu 4u.gif
tikiuosi tai jums nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 16:55)
Bliambački, ot užsiroviau biggrin.gif Žinot... dabar, šią akimirką, aš jus myliu  4u.gif

blink.gif
Tiesiog aplink mane yra į mane panašūs vyrai, nes kitokie man arba išvis neįdomūs arba mažai įdomūs...
Atsakyti
Aš suprantu... Nesiperšu į draugus biggrin.gif
Blin, duokit kas nors alaus. Baigiu off topic'ą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 17:55)
Bliambački, ot užsiroviau biggrin.gif Žinot... dabar, šią akimirką, aš jus myliu  4u.gif

Vaizgantei nepakenks, nes ir tu busi apdorotas violetine liepsna :-)))
Atsakyti
QUOTE(Saulute77 @ 2008 01 19, 17:04)
Vaizgantei nepakenks, nes ir tu busi apdorotas violetine liepsna :-)))

Na, ne taip žiauriai... Prievartos nenaudoju...Bet jei Medinis norės pas mane į svečius ateiti, jam teks pereiti per violetinės liepsnos filtrą ir visus baubukus už durų palikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 17:05)
Bet jei Medinis norės pas mane į svečius ateiti, jam teks pereiti per violetinės liepsnos filtrą ir visus baubukus už durų palikti  biggrin.gif

O alkoholio savybės nuo liepsnos nepasikeičia? Nes tuščiomis rankomis į svečius kažkaip neįprasta man...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 17:06)
O alkoholio savybės nuo liepsnos nepasikeičia? Nes tuščiomis rankomis į svečius kažkaip neįprasta man...

Nepasikeičia, tik gali praeiti noras tą alkoholį gerti, tuo labiau, kad nebus su kuo... nebent su mano vyru.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 17:10)
Nepasikeičia, tik gali praeiti noras tą alkoholį gerti, tuo labiau, kad nebus su kuo... nebent su mano vyru.

Jetau, viename sakinyje du įspėjimai biggrin.gif Nieko tokio, dažniausiai aš geriu vienas, neturiu dėl to kompleksų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 17:12)
Jetau, viename sakinyje du įspėjimai biggrin.gif Nieko tokio, dažniausiai aš geriu vienas, neturiu dėl to kompleksų.

Dabar supratau, kodėl apie mirtį mąstai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 17:15)
Dabar supratau, kodėl apie mirtį mąstai  hihihi.gif

Aš daug apie ką mąstau.
Na gerai, gerai, man labai smalsu kopkią jūs išvadą padarėt. Ir gerai... būkit tokia tongue.gif

Kaip faina, dėl savo savijautos apkaltinau jus ir man palengvėjo biggrin.gif Nes juk kitaip reikėtų save graužt biggrin.gif
Atsakyti