Citrininis pyragas
3 stiklinės miltų
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės pieno
2 kiaušiniai
šaukštas kep. miltelių
pakelis vanilinio cukraus
175g lydyto sviesto
truputį druskos
keletas šaukštų kokoso drožlių (nebūtina)
2 citrinų sultys
truputį nutarkuotos citrinos žievelės
visus produktus sumaišyti (kas nori, gali paeksperimentuoti, kokia tvarka geriausia - aš visada dedu bet kaip, kiaušinių baltymų atskirai niekada neplaku ir visada viskas gaunas labai skanu). tešlą supilti į sviestu išteptą skardą. kepti 175 laipsnių temp. apie 30-40 min.
kad pyragas būtų sultingesnis, į galą aš jį apipilu dar puse stiklinės citrinų sulčių ir pabarstau cukraus pudra. tada dar įdedu 5 min į orkaitę.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2008 03 27, 15:06)
Ka tik iskepiau, bet paragavus toks ataskonis

Jauciu kazko perdaug idejau
Teks ismest, nes abejoju ar vyras valgys
kaip gaila

aš kažkaip niekad receptų jokių nesilaikau, visada eksperimentuoju, bet dar niekad niekad blogai nesigavo.