Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

Dalis vonioj, dalis rankinėje, dalis prie veidrodžio, nėra taip, kad visą kosmetiką laikyčiau vienoje vietoje, nes jeigu susidedu, tai viską ištampau, tai šen reikia, tai ten reikia, ypač taip nutinka su kremais, tai į rankinę įsimest reikia, tai prie lovos pasidėt, tai vonioj rankas nusiplovus reikia, tai turiu 2 kremus, vienas namie padėtas, kitą nešiojuos biggrin.gif
Atsakyti
Dauguma kambaryje spintoje smile.gif dalis vonioje ir kazkiek reikalingiausiu rankineje smile.gif
Atsakyti
as tai susiduriau su tokia problema kad turiu labai daug mineralines kosmetikos meginku, - mazycia indeliai, kur juos visus sudeti ir kaip graziai laikyti?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 19, 14:45)
as tai susiduriau su tokia problema kad turiu labai daug mineralines kosmetikos meginku, - mazycia indeliai, kur juos visus sudeti ir kaip graziai laikyti?

yrav tokios plastmasines dezes kosmetikai sudet. kaip stalciukai.
arba i pintines tokias. as pvz nagu lakus tokioj laikau
Atsakyti
Stengiuosi viska tvarkingai laikyt kosmetinese biggrin.gif
Atsakyti
Pagrinde visą kosmetiką laikau vonioj ant lentynos, o visokia smulkesnė dalis stovi kartoninėje dežutėje ant skalbyklės. biggrin.gif
Atsakyti
Kur Vilniuj rasti graziu dideliu kosmetiniu, susidet dekoratyvinei ? g.gif ne minktu, o tokiu kaip lyg lagaminelio, su skyriais ax.gif
Atsakyti
visa kosmetika paskirstyta: vonios kambarys, komodos stalcius arba spintele prie veidrodzio... nera daug bet kazkaip vienoje vietoje netelpa ax.gif
Atsakyti
pas amne irgi vonioj i stalciu prigrusta visko, plius dar ant spinteles dideles dezutes dvi pilnos. butu fainai ir man isigyti toki lagaminuka, bet manau brangus jie labai
Atsakyti
pas mane viskas miegamajame ant staliuko, o dekoratyvine sudeta i kosmetine. vonioje laikau tik visokius sampunus, prausiklius ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 18, 22:27)
Dalis vonioj, dalis rankinėje, dalis prie veidrodžio, nėra taip, kad visą kosmetiką laikyčiau vienoje vietoje

drinks_cheers.gif
Pas mane lygiai tas pats, visur po biski smile.gif
Atsakyti
o as siandien partsitempiau nerealia kosmeticke dekoratyvinei susidet, galima pakabint, su daug kiseneliu, standi, nesubliuksta ax.gif Jetus, patenkita kaip slyva esu, eisiu tuoj visko deliotis lotuliukas.gif
Atsakyti