Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

QUOTE(shopingas @ 2010 05 16, 01:27)
Va tokio tipo (ju yra ivairiu dydziu, plociu, su ratukais ir be):
user posted image

o kur buna tokiu pirkti? smile.gif
Atsakyti
Na, pas mane vonioj stovi tik tos priemones, kurios reikalingos tik vonioj biggrin.gif Pvz., pienelis makiazui valyti, tonikas, veido sveitikliai, kaukes, kuno sveitikliai, kuno aliejus, plauku purskikliai, sampunai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
dekoratyvine kosmetika kosmetinei, o visa kita vonios kambaryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 16, 18:39)
Na, pas mane vonioj stovi tik tos priemones, kurios reikalingos tik vonioj  biggrin.gif  Pvz., pienelis makiazui valyti, tonikas, veido sveitikliai, kaukes, kuno sveitikliai, kuno aliejus, plauku purskikliai, sampunai ir t.t.  4u.gif

pas mane beveik taip pat, tik skiriasi tai, kad ir kai kurias makiazo priemones vonioj laikau. kai ryte reikia i darba, tai turiu po ranka minimaliai - kasdienine krempudra, piestukas akims, antakiams, ir tusas. kazkodel mano lupu blizgesiai nuolat ant koridoriaus komodos susirenka, tai as jiems ten dekoratyvine lekstute pastaciau, kad graziau atrodytu rolleyes.gif
o likusia dekoratyvine ir nenaudojama kosmetika (atsargas) laikau stalciuose.
Atsakyti
O gal kas matet tokiu stalciuku LT pirkti, nes as dabar plastikiniuose stalciukuose laikau ir jau nelabai telpa tai galvoju apie kazka geriau, kad ilgam laikui uztektu, youtubej prisiziurejau, bet LT nemacius? g.gif
Atsakyti
o kai tokie karsciai? ar galima i saldytuva det? galvoju priemones kuriu db nenaudoju gal i saldytuva padet? nes susiduriau su problema - atejo preke sugadinta - tikriausiai ant saules ilgai laike ar karsti tokiam..
Atsakyti
Gal dar kur matet pirkti stalciuku be ThomasPhilips parduotuves? Nes jos Panevezyje nera, o kosmetika niekur nebetelpa, visur po truputi ismetyta doh.gif
Atsakyti
vonioj viskas plaukams ir kai kas veidui. Kvepalai, dekoratyvinė kambary smile.gif
Atsakyti
beveik viskas musu kambaryje, vonioj tik duso zele, sampunai, balzamai, plauku kaukes, muilai 4u.gif

kosmetika kosmetineje 4u.gif kambaryje
Atsakyti
Mašininio magnetofono toj dėžutėj, kur nusiima dangtelis ir į kurį įsideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Engine @ 2010 12 22, 17:23)
Mašininio magnetofono toj dėžutėj, kur nusiima dangtelis ir į kurį įsideda biggrin.gif

mastau.gif
Atsakyti
Vonioje laikau tik šampūnus/kondicionierius/kaukes plaukams, dušo želė, veidui prausiklius/šveitiklius, muilą, arbatmedžio eterinį aliejuką. Visa kita - ant komodos ar viename iš komodos stalčių [stalčiuje ypač tuo metu nenaudojamas/retai naudojamas/naujas priemones] miegamajame rolleyes.gif
Atsakyti