naudojamos priemones vonios spintelej, kvepalai koridoriuj, pora kremu kambari ant komodo. visas kitas sandelys saugiai pasleptas lagamine

QUOTE(N.E.D.A @ 2007 01 17, 11:40)
Nes ten man patogiausia kremuotis ir dazytis, prie pat veidrodis

Dalis rankinei,dar 9 dalys po visa buta

QUOTE(prieblanda @ 2007 06 21, 19:47)
Esu turejus kremu, kuriu galiojimo laikas vos 3 men ir atidarius reikejo laikyt saldytuve. Taip ir ant pakuotes buvo parasyta.
prasusiklis, sampunai, balzamai, losionai, kremai - vonioj ant skalbiankes. anksciau tai nagaledavau ju ten laikyt, nes viskas nusiridendava, kai isijungdava centrifuga
bet paskui sugalvojom, kad varztus reik istraukt, kurie bugna prilaike,kai skalbianke atveze
tai daba jau nieks nebenusiridena
o visa kita, dyydelej kosmetinej koridoriuj ant spintutes, ten kur ir veidrodis

o visa kita, dyydelej kosmetinej koridoriuj ant spintutes, ten kur ir veidrodis

Mano irgi ant skalbiankes plastmasinese dezutese, dar kai kas lentynelej, arba ant veidrodzio spinteles, zodziu viskas vonios kambary

Vonios reikmenys vonioj, o kita kosmetika, kambary lentynoj

kosmetika laikau kosmetinej miegamajam-kur ir dazausi. keletas lupu blizgesiu, kompaktine pudra nuolat 'gyvena' rankinej. visos veido, kuno ir plauku prieziuros priemones sudetos vonioje, spinteleje 
vasara, kai karsta, geresnius losjonus, kremus ir kvepalus laikau saldytuve, kad negestu

vasara, kai karsta, geresnius losjonus, kremus ir kvepalus laikau saldytuve, kad negestu

Vonioje ant spintelės laikau savo kosmetiką
Vonioje prausikliai visi ir šampūnai, kaukės komodoj su rankšluostėliais, plaukų raiščiais, pirtinaitėm ir kojinaitėm ir kitom kaukėm reikalingom priemonėm, kas kasdienai reikalinga rankinėj, kremai ir dekoratyvinė kosmetika spintelėj kambary uždaryti.