Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

Vonioj, kambary. Gerai butu saldytuve, bet reiktu atskiro viska sukraut biggrin.gif
Atsakyti
naudojamos priemones vonios spintelej, kvepalai koridoriuj, pora kremu kambari ant komodo. visas kitas sandelys saugiai pasleptas lagamine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(N.E.D.A @ 2007 01 17, 11:40)
norejau paklausti o kodel spintoje g.gif

Nes ten man patogiausia kremuotis ir dazytis, prie pat veidrodis smile.gif
Atsakyti
Dalis rankinei,dar 9 dalys po visa buta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 21, 19:47)
O kas čia per kremai, kad reikia šaldytuve laikyti?  unsure.gif

Esu turejus kremu, kuriu galiojimo laikas vos 3 men ir atidarius reikejo laikyt saldytuve. Taip ir ant pakuotes buvo parasyta.
Atsakyti
prasusiklis, sampunai, balzamai, losionai, kremai - vonioj ant skalbiankes. anksciau tai nagaledavau ju ten laikyt, nes viskas nusiridendava, kai isijungdava centrifuga smile.gif bet paskui sugalvojom, kad varztus reik istraukt, kurie bugna prilaike,kai skalbianke atveze tongue.gif lotuliukas.gif 4u.gif tai daba jau nieks nebenusiridena smile.gif blush2.gif blush2.gif
o visa kita, dyydelej kosmetinej koridoriuj ant spintutes, ten kur ir veidrodis smile.gif
Atsakyti
Mano irgi ant skalbiankes plastmasinese dezutese, dar kai kas lentynelej, arba ant veidrodzio spinteles, zodziu viskas vonios kambary smile.gif
Atsakyti
Vonios reikmenys vonioj, o kita kosmetika, kambary lentynoj smile.gif
Atsakyti
daugumą kosmetikos priemonių laikau koridoriaus spintoj, nes prie pat yra vonios durys, o vonioj dažniausiai ir dažausi. Tik kai atėjo tokie karščiai, baisu kad kosmetika pradės gesti, kremukai visokie g.gif
Atsakyti
kosmetika laikau kosmetinej miegamajam-kur ir dazausi. keletas lupu blizgesiu, kompaktine pudra nuolat 'gyvena' rankinej. visos veido, kuno ir plauku prieziuros priemones sudetos vonioje, spinteleje ax.gif
vasara, kai karsta, geresnius losjonus, kremus ir kvepalus laikau saldytuve, kad negestu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 17 liepos 2007 - 21:58
Vonioje ant spintelės laikau savo kosmetiką
Atsakyti
Vonioje prausikliai visi ir šampūnai, kaukės komodoj su rankšluostėliais, plaukų raiščiais, pirtinaitėm ir kojinaitėm ir kitom kaukėm reikalingom priemonėm, kas kasdienai reikalinga — rankinėj, kremai ir dekoratyvinė kosmetika spintelėj kambary uždaryti.
Atsakyti