Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(murkee1 @ 2009 05 28, 15:35)
Jei kvepinies gerais kvepalais, ir kaip pati sakai, tau jie greit pravesta, atkreipk demesi kaip i tavo kvapa reguoja aplinkiniai. Geriausi kvepalai yra tie. kurie tau paciai tik maloniai dvelkia, bet neikyri uoslei, prie geru kvepalu greit pripranti ir pati neuzuodi wink.gif
Kvepalai kuriuos uzuodi nuolat - tau netinkami

pirmakart susiduriau su tokiais,kurie net ant odos,pvz.ant dilbio, neissilaiko ne valandos! keistenybiu keistenybe.
Jei jau apie ilgalaikiskiausius,tai man manieji Creed, su jais susigyvenu labai gerai, naudoju nedaug, aplinkiniai ju lengva dvelksma jaucia visa diena, malonu likusi priskoneli MB pagiria ir sekanti ryta.
Visi anksciau issirinktieji taip pat nekeldavo klausimo "kas gi sitierms kvepalams ir is ko jie??" doh.gif
Stai kazkuri sakete kad ir DG light blue panasus.
Netvarus.
Na bet buna matyt ir tokiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 28 gegužės 2009 - 14:54
QUOTE(Renatina @ 2009 05 28, 15:51)
pirmakart susiduriau su tokiais,kurie net ant odos,pvz.ant dilbio, neissilaiko ne valandos! 
O va jei juose būtų feromonų..... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 05 28, 15:54)
O va jei juose būtų  feromonų.....  rolleyes.gif  wub.gif

na ya, is esmes tai juk lakus kvapai..

reziume: jei atideciau visa kolekcija ir pavasari (besibaigianti) kvepinciaus tik naujai isigytais Daisy, tai taip ta pavasari (besibaigianti) ir praleisciau - kas valanda maigydama taji butelaiti lotuliukas.gif juokinga.
na,kazkur kazkaip supurksiu. o gal draugei ar sesi jie labiau patiks.

Atsakyti
o as siam jau paisbaigusiam pavasariui - vasarai totaliai spontaniskai isigijau Bvlgari Omnia Crystalline...Uzejau i Sarma, staigaus reikalo prispirta, pardaveja uzpurske, taip mielai jie mane nuteike. Bet jie man stebuklingai nesilaiko. Dar tokiu neturejau unsure.gif Na, tai bent jau aisku, kad ne per sunkus, nes is pradziu namie buvau nusigandusi, kad lyg slopina jie mane. Be neeee. Bet kas do per lengvumas... O gal as ju nesuprantu? Gal kazkam is jusu jie labai patinka? Man tai gal tokie labai maloniai jokie? As tai, prisipazinsiu, sirdies gilumoje esu senuju zaliuju Gucci Envy gerbeja... Bet simet prisistabdziau, galvojau, banalu, kiek gi galima...Bet dainuoja nuo ju mana sirdis, nors tu ka... O nuo Bvlgari nedainuoja... Nebent "Du gaidelius" ...
Atsakyti
QUOTE(klara c @ 2009 06 05, 11:30)
o as siam jau paisbaigusiam pavasariui - vasarai totaliai spontaniskai isigijau Bvlgari Omnia Crystalline...Uzejau i Sarma, staigaus reikalo prispirta, pardaveja uzpurske, taip mielai jie mane nuteike. Bet jie man stebuklingai nesilaiko. Dar tokiu neturejau unsure.gif Na, tai bent jau aisku, kad ne per sunkus, nes is pradziu namie buvau nusigandusi, kad lyg slopina jie mane. Be neeee. Bet kas do per lengvumas... O gal as ju nesuprantu? Gal kazkam is jusu jie labai patinka? Man tai gal tokie labai maloniai jokie? As tai, prisipazinsiu, sirdies gilumoje esu senuju zaliuju Gucci Envy gerbeja... Bet simet prisistabdziau, galvojau, banalu, kiek gi galima...Bet dainuoja nuo ju mana sirdis, nors tu ka... O nuo Bvlgari nedainuoja... Nebent "Du gaidelius" ...

Man su Gucci Envy būna taip - jiems pasibaigus ieškau kokio nors kito kvapo, ilgai ieškau ir nusiperku ...Envy.
Dovanų gavau seniai seniai rudenį ir juos įsimylėjau ilgam. Ir nors kvapas pavasariškas, jie man kvepia rudeniu blush2.gif
Papildyta:
As tai, prisipazinsiu, sirdies gilumoje esu senuju zaliuju Gucci Envy gerbeja... Bet simet prisistabdziau, galvojau, banalu, kiek gi galima...Bet dainuoja nuo ju mana sirdis, nors tu ka... O nuo Bvlgari nedainuoja... Nebent "Du gaidelius" ...

Beje, o kokius dar kvepaliukus panašaus tipo esi užtikusi, gal ir man patiks...
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 05 28, 14:12)
mmmhhhm issirinkau pavasariui naujiena - Marc Jacobs Daisy.....bet jau ilgiausiaibesilaikanciuju temoje guodziausi - telaiko kelias akimirkas! paskui pavesta, prasisklaido, o po nepilnos valandeles - jau ne kvapo is to kvapo!! 
ar zinote dar labiau prie odos neprikimbancius?? verysad.gif

Man visai normaliai Daisy laiko. Na nejaučiu aš jų, bet aplinkiniai pasako ir daigiau nei po valandos biggrin.gif
Tai mano dabar jie einamiausi ir Chloe ax.gif
Atsakyti
Pavasaris ne uz kalnu,ar jau sugalvojote kuo kvepesit? 4u.gif as susimasciau,kad reikia papildyti savo atsargas kokiu nors pavasariniu kompoteliu,mastau apie moshino I love love arba diesel fuel for life ax.gif
Atsakyti
As tai, prisipazinsiu, sirdies gilumoje esu senuju zaliuju Gucci Envy gerbeja... Bet simet prisistabdziau, galvojau, banalu, kiek gi galima...Bet dainuoja nuo ju mana sirdis, nors tu ka...

Labai pavydziu jums, vis dazniau pagalvoju, kad noreciau tureti tik viena kvapa, butent toki nuo kurio sirdis dainuoja. Envy labai charakteringi ir nepakartojami, ir tikrai pavasariui labiausiai tinkami.
Atsakyti
Dabar galvoju kad naudosiu Lacoste pour Femme ir Hermes Nilo sodus. Man sitie kvapai labai pavasariski.
Atsakyti
As si pavasari skirsiu M.Jakobs Daisy wub.gif kolkas turiu tik atomike, bet jau dairausi ir pilno kiekio bigsmile.gif na ir tradiciskai Chanel Chance, ir kokiu gaiviu moschino aromatu rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane pavasariui jau užsakyti Versace Bright Crystal, turiu jų atomike, tai labai patiko, tik ne tokiam laikui, man jie šiltesniem oram kažkaip, nešildo biggrin.gif
Atsakyti
As jau papildziau savo atsargas ir si pavasari kvepesiu Stella Mccartney STELLA IN TWO PEONY.
Taip pat siltu dieneliu laukia Mille Et Une Roses Lancome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 14 vasario 2010 - 22:40