Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

[quote=centifolija,2008 11 07, 18:58]
Maxima L'Occitane prekiauja? g.gif

TAIP! 4u.gif Kaune, pramones Maximoj, antram aukste yra L'Occitane parduotuve..
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 07, 18:58)
Maxima L'Occitane prekiauja?  g.gif

Neatsidžiaugiu verbenų šampūnu, suteikiančiu plaukams žvilgesio  bigsmile.gif Buteliukas beveik tuščias ir, jaučiu, reikės pakartoti  bigsmile.gif

mm.. norėčiau pabandyti ax.gif kažin yra verbenų šampūno pirkti mažais kiekiais, nes pirma norėčiau išbandyti, kad netektų nusivilti. Dabar naudoju L'occitane šampūną ir balzamą su eteriniais aliejais, tai esu labai patenkinta wub.gif
Taip pat galiu labai pagirti šveičiamąją alyvuogių aliejaus kaukę veidui - tiesiog puiki thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 07, 18:31)
Kažin yra verbenų šampūno pirkti mažais kiekiais, nes pirma norėčiau išbandyti, kad netektų nusivilti. Dabar naudoju L'occitane šampūną ir balzamą su eteriniais aliejais, tai esu labai patenkinta  wub.gif

Paprastai jie turi ir nedidelius buteliukus. Esu pirkusi levandų šampūno (nepatiko schmoll.gif ) mažiuką buteliuką. Tik kaina kandžiojasi už tokį kiekį. Gali parduotuvėje paprašyti mėginukų, gal turės. Šampūno su eteriniais tikrai buvo mėginukai, jų bent keliems kartams pakanka

O kurį su eteriniais naudoji? Iš naujosios serijos ar senos? Kokiems plaukams?

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2008 11 07, 18:21)
TAIP!  4u.gif  Kaune, pramones Maximoj, antram aukste yra  L'Occitane parduotuve..

Taigi yra skirtumas, kur Maximos parduotuvė, o kur L'Occitane hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 07, 19:39)
Papildyta:
Taigi yra skirtumas, kur Maximos parduotuvė, o kur L'Occitane  hihihi.gif

Tai va dabar prasom paaiskinti, koks skirtumas ar ta firmine parduotuve Maximos patalpose ar Akropoly? blink.gif doh.gif gal ne taip supratai.. ten NORMALI Loccitane parduotuve! 4u.gif Ar tu dar kokia Loccitane firma zinai? Nes as tai tik viena.. lotuliukas.gif ir visur ta pati produkcija.. jokio skirumo kur ta parduotuve bebutu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 lapkričio 2008 - 19:16
Šiaip tai Maximoj ne L'occitane o C&D style, ar netgi kitaip ji pavadinta dabar. Tik,kad tai bendros parduotuvės, tai ten prekiauja L'occitane produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 07, 21:42)
Šiaip tai Maximoj ne L'occitane o C&D style, ar netgi kitaip ji pavadinta dabar. Tik,kad tai bendros parduotuvės, tai ten prekiauja L'occitane produkcija mirksiukas.gif

Na del to nesigincysiu.. 4u.gif tiesiog ant Maximos pakabinta didziule iskaba L'occitane. Ir uzejom siandien.. 4u.gif Tikrai neatkreipiau demesio kad ten gali but sujungtos parduotuves.. 4u.gif Na bet kokiu atveju, ten taip pat prekiauja ta pacia produkcija.. ar yra skirtumas is kur ja pirkt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 31, 15:26)
gal galetumete parekomenduoti kremuka veidui misriai odelei vesiajam sezonui 4u.gif

As Jums patarciau nueiti i konsultacija ir Jums viska pasakys ko Jusu veidui reikia
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 07, 21:42)

jose nebuna visu produktu kuriu yra pacioj Locitane parduotuvei
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 07, 19:31)
mm.. norėčiau pabandyti  ax.gif  kažin yra verbenų šampūno pirkti mažais kiekiais, nes pirma norėčiau išbandyti, kad netektų nusivilti.

Verbenų šampūno mažo kiekio nebūna, kaip ir alyvuogių.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2008 11 07, 22:41)
Na del to nesigincysiu..  4u.gif tiesiog ant Maximos pakabinta didziule iskaba  L'occitane. Ir uzejom siandien..  4u.gif Tikrai neatkreipiau demesio kad ten gali but sujungtos parduotuves..  4u.gif Na bet kokiu atveju, ten taip pat prekiauja ta pacia produkcija.. ar yra skirtumas is kur ja pirkt?  g.gif  4u.gif

Savanorių pr. esančioje Maximoje yra L'Occitane parduotuvė, ten yra visas asortimentas. Pramonės pr. esančioje Maximoje yra C&D Style parduotuvė, kurioje yra L'Occitane produktų, tačiau čia jos neturi nieko kas susiję su veido priežiūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 11 08, 10:52)

O tu gal dirbi L'occitane? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 08, 11:10)
O tu gal dirbi L'occitane? biggrin.gif biggrin.gif

Labai esu įsigilinusi į viską lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=centifolija,2008 11 07, 19:39]
Paprastai jie turi ir nedidelius buteliukus. Esu pirkusi levandų šampūno (nepatiko schmoll.gif ) mažiuką buteliuką. Tik kaina kandžiojasi už tokį kiekį. Gali parduotuvėje paprašyti mėginukų, gal turės. Šampūno su eteriniais tikrai buvo mėginukai, jų bent keliems kartams pakanka

O kurį su eteriniais naudoji? Iš naujosios serijos ar senos? Kokiems plaukams?

Aš esu bandžiusi ir iš senos serijos šampūną ir balzamą ir iš naujos dabar naudoju šampūną ir balzamą, bet tiesa pasakius man gal iš senos serijos labiau patiko blush2.gif wub.gif naudoju sausiems ir pažeistiems plaukams smile.gif
Atsakyti