Įkraunama...
Įkraunama...

Orbit vežimėliai

Na aš irgi jau pirksiu šį smile.gif
tikiuosiu nenusivilsiu pamačiusi, bet lietuvoje, kiek apžiūrėjau tai visi nekaip man atrodė (žinoma nedaug mačiau aš jų čia , tik ką akropolyje ir megoje galima rasti žvilgtelėjau...) kažkokie klibantys, nesaugūs pasirodė g.gif
Aš iš JAV parsigabensiu, pirksiu visą komplektą: lopšį, sėdimą ir kėdutę kūdikiams. Didesnės kol kas dar nepirksiu kėdutės, jei ką visada galėsiu įsigyti juk papildomai 4u.gif
Atsakyti
As planuoju geguze pirkti. Nesisiunciu, nes noriu vis gi gyvai pamatyti, jei netycia kazkas netiks pirskiu kita tik neisivaizduoju koki, daug as ju apziurejau bet niekas nepatiko. Didesnes kedutes as taip pat nepirksiu ir svarstau ar reikalingos tos metaline slinges supimui (lopsio)
Atsakyti
Na kiek aš supratau tos metalinės lingės kartu parsiduoda su lopšiu, taigi jei įsigysi lopšį - gausi ir jas smile.gif
Atsakyti
Lenkijoje lyg jos mokamos, bet gal as ne taip supratau:) jav yra jav , o lenkija yra lenkija. Tikrai siusciausi is ten jei jau buciau gyvai pamaciusi vezima:)
Atsakyti
Senokai apmirusi jau ši tema smile.gif
Užsisakiau šiandien ir aš savo laukiamam Nr. 2 šį vežimėlį, jau laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
Gavome ir pradėjome naudoti savo G3 thumbup.gif
Labai džiaugiamės, super pasirinkimas. Lingės ir lopšiukas tarnauja namuose puikiai atsodamas vibro kėdutę. Lopšelio uždangalas su UV apsauga labai patiko, terasoje vaikutis miega lyg savo namelyje tiesiog ant važiuoklės pasuku lopšį į norimą poziciją ir palieku.
Atsakyti