Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

prasidejo kalba apie snobizmus mastau.gif nepriskiriu saves prie snobu, bo esu paprasta bobelka ir man yra nepriimtinas ne butent tas masiskumas, esantis aplink - jokiu budu schmoll.gif cia gal kiek ne i tema - bet eiline rubu paieska varo neviltin - ieskau pvz. paprastesniu batu, rubu, kazko kuklesnio, santuresnio, arciau klasikos ir dailaus - nepameluosiu - isties sunku rasti arba kainos ohoho blink.gif batai - aukstakulniai, smailianosiai, "lakierkos" (nekenciu..) hihihi.gif, arba kiti krastutinumai - paaugliski arba bobulytems. Su rubais labai pan., taip kad nuolatinis galvos skausmas randant ka nors paprastesnio, bet dailaus. Tas pats su kvapais - nuo zalios jaunystes neprieme nosis lengvu kvapu, vadinamuju "muiliuku", vaisiniu, uoginiu ir pan. Bet jokiu budu nesutiksiu, kad tai snobizmo apraiskos - neturejau galimybiu jam vystytis - nei mano tevai snobai, nei vaikyste ir paauglyste buvo snobiskos, o ir dabar i snobe nepanasi tongue.gif biggrin.gif jeigu nosis tiesiog nepriima tu kvapu, kurie priimtini daugumai tai ka man dabar daryt - uzsikast po pernyksciais lapais? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 14:38)
Kaune Kaune. Ten viena tokia tamsiaplaukė su akinukais labai žavi.

gaila, nebepamenu, kaip atrodė "mano" gudruolė biggrin.gif bet gali būti, kad apie tą pačią kalbam. tikrai smagu, kad išeini po to iš KR geros nuotaikos, o ne suniurusi nuo to amžino "gal padėėėėtiiii" doh.gif aišku, suprantu, kad tai jų duona, na bet vis dėlto, čia kaip su reklama- nervina, bet nėr kur dėtis, arba žiūri arba nežiūri, o paskui pražiopsai žiūrėtos laidos ar filmo tęsinio pradžią lotuliukas.gif

QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 14:45)
na man kaip jums nebuvo pasitaikiusi tokia gera konsultante ir seip pati bandau rinktis kvepalus..

sakyčiau, kad pačiai bent jau pradžiai vertėtų apsispręsti, kokio bent jau tipo kvapai patinka- saldūs, gaivūs, "jūriniai", rytietiški ir pan., tada pardavėjai bus lengviau orientuotis, ką siūlyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkurioje temoje popsu buvo išvadintas ir Chanel "Aliūras" - kuriuo kvepia kas antra moteriškė kiekvienam trolebuse.. Tada nusprendžiau, kad visi mano naudojami kvepalai (tas pats "Aliūras" biggrin.gif ) - tai "popsas", su kuriuo čia geriau nesirodyti, jei nesinori būti sutrinta į miltus biggrin.gif
O man asmeniškai svarbu, kad kvapas, kurį purškiuosi ant savęs, mane džiugintų pakeltų nuotaiką ir, lydėdamas visą dieną, - neerzintų. Turiu gal tik 4 naudojamus buteliukus - skirtingam orui, skirtingai nuotaikai. Čia taip liaupsinamų Guerlain'ų ir Hermes'ų neturiu anei vieno - nei vieni iš esančių ir išbandytų LT parduotuvėse taip ir "neužkabino". Užtai turiu pora "popsinių" Chanel'ių biggrin.gif ir jais labai džiaugiuosi tongue.gif
Apibendrinimui ax.gif : kas vienai iš mūsų "popsas", kitai - pasenusi klasika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 20, 13:32)
kaip kuriame skyrelyje mirksiukas.gif yra nemažai tokių "ačiukas, liabukas, ikiukas, nuostabuuuuu, kaip faina, nesipykim,  mergytės, juk šventės ir panl.", kurių mėgstamiausias smailas yra -  wub.gif - vot čia tos tikrosios "riūūūūūžavosios" popsistės wacko.gif

Dievuliau, kokios mielos mergytes wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 20, 14:47)
Nepatinka man Insolence ir net už dyką neimčiau, bet nemaniau, kad yra ir dar blogiau apie juos galvojančių bigsmile.gif

supratau jų populiarumo priežastį- taigi buteliukas "riūūūūžavas", beje, kaip ir reklaminiai plakatai tongue.gif

user posted image

user posted image

nors aktorė ir puiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 20, 13:49)
jeigu nosis tiesiog nepriima tu kvapu, kurie priimtini daugumai tai ka man dabar daryt - uzsikast po pernyksciais lapais? mastau.gif unsure.gif

Nesikask biggrin.gif Džiaukis gyvenimu, kvepiančiu Tau 4u.gif
Atsakyti
O aš šia popso tema šį kart nieko nepasisakysiu, tik labai labai pasidžiaugsiu, kad kvepalų subforume PAGALIAU pradėjo rinktis tikrai labai protingos, išmanančios merginos- moterys, su kuriomis labai įdomu padiskutuoti ar jas paskaityti. Ačiū jums visoms. Jūs nuostabios. wub.gif good.gif
Kaip šiokia tokia parfumerijos skyrelio senbuvė bijau net prisiminti , kas darėsi ir kokios kalbos buvo prieš gerus metus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 14:00)
Nesikask  biggrin.gif Džiaukis gyvenimu, kvepiančiu Tau  4u.gif

gal ir nesikasiu.. bet ideja bigsmile.gif tie papuve pernyksciai lapai turetu neblogai kvepet mastau.gif
Atsakyti
imaginaire, uzsikasti po lapais visai nereik mirksiukas.gif tiesiog tokie 'argumentai', kaip "nepirk, nes popsas", man atrodo mazu maziausiai keisti g.gif nu kaip as sakau, gerai, kai zmogui patinka isskirtiniai dalykai, blogai, kai jis dirbtinai 'pritempineja' save prie to isskirtinumo. siuo atveju, nurasydamas viska, kas yra parduotuvinio unsure.gif tai pats lengviausias kelias tapti visokiu ten selektyvu megeju, nes nurasydamas parduotuvinius kvepalus zmogus atlaisvina save nuo darbo bandyti juos, nuo vidiniu lomkiu 'pirkti ar ne, nes perdaug populiaru' ir jam nieko kito nelieka, tik tapti isskirtiniu kvepalu vartotoju ir megeju biggrin.gif flirt.gif cia truputi panasiai kaip su dailininkais, kuriu darbai yra neva 'per daug issaukstinti, nors tik kleckas uztepliotas', bet tie dailininkai iki tokio lygio, kad 'turetu teise' teplioti kleckus ir butu pripazinti, ir pradziu perejo kitokius periodus, todel manau, kad tam, kad galetum visiskai nurasyti parduotuvinius kvepalus, turi zinoti apie juos nemazai ir bandyti juos tikrai ne kelis metus rolleyes.gif
Atsakyti
Norit, nustebinsiu? Ir aš noriu pop'sinių kvepalų. Nepaisant to, ką mano kai kurios pasisakiusios. Taip, mano kvepalų kolekcijoje be visų "snobiškų" (ar ne?) Mahor'ų ir Shalimar'ų yra tokių kaip MaxMara (drįstu juos vadint pop'siniais, nes pastebėjau, kad jie jau išpopuliarėjo) ir J.del Pozo Halloween. Ir ką? Neabejoju, kad ir L'eau d'Issey būtų dar populiaresni, jei kaina nesikandžiotų. Kita vertus, VISI kvepalai, tapę klasika, savo laiku buvo pop'siniai. Kitaip jie niekad nebūtų tapę klasikiniais. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 03 20, 14:04)
imaginaire, uzsikasti po lapais visai nereik mirksiukas.gif tiesiog tokie 'argumentai', kaip "nepirk, nes popsas", man atrodo mazu maziausiai keisti g.gif

O kada nors, kas nors šioje temoje (ar kitose kvepalų temose) yra taip pasakęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 14:12)
Kita vertus, VISI kvepalai, tapę klasika, savo laiku buvo pop'siniai. Kitaip jie niekad nebūtų tapę klasikiniais.  tongue.gif

geras pastebejimas good.gif
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 14:15)
O kada nors, kas nors šioje temoje (ar kitose kvepalų temose) yra taip pasakęs?  g.gif

taip, kai kazarniene abejojo, ar jai pirkti trussardi inside, ar ne wink.gif
Atsakyti
BlackDee, šaunu kad perkėlei diskusijas čia. mirksiukas.gif Tai tikrai aktuali tema ir įdomios visų forumiečių nuomonės. 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(katalike @ 2008 03 19, 16:34)
baikit, mergos, su tuo popsu, pacios save i prokrusto lova spraudziat...

Sutinku, tikrai neverta savęs spausti į dirbtininius rėmus. 4u.gif Aš už tai, kad išbandyti ant savęs kuo daugiau įvairesnių kvapų, ir net ne po vieną kartą, bet jokiais būdais ne prievartauti savęs pamėgti kažkuriuos konkrečius kvepalus, vien dėl to kad jie "teisingi" ir ne "popsas". Gyvenime ir taip begalė dalykų, kur reikia save prievartauti, o parfumerija turi mums teikti kuo daugiau malonumo. O skonis juk lavinasi ir keičiasi savaime. Tik svarbiausia neužsisklęsti, nevengt jų patyrinėt, nedaryt skubotų išvadų ir nenusistatyt kategoriškai kad tas ar anas kvapas man nepatiks. mirksiukas.gif
QUOTE(katalike @ 2008 03 20, 01:40)

idomu tada, kokie kriterijai vyrauja apsprendziant kvepalu popsiskuma? tarkim, siuo konkreciu atveju Trussardi Inside?

Paprastai - tai, ar kvepalai atitinka reikalavimus, pagal kuriuos jie turėtų patikti didžiajai daliai vartotojų. Dar yra toks terminas "nuvalkiotas kvapas". Tai jau populiarumo pasekmė, vadinasi kvapas tiko didžiajai daliai visuomenės, todėl jį kaip ir galima būtų priskirti popkvapui.
QUOTE(FREDUCI @ 2008 03 20, 11:00)
Ne Dior'as ir ne Guerlain'as ar kitas ne Lietuvoje butikuose parduodamas raritetas g.gif Kartais mOteros labai vienareikšmiškai vertina pagal savo kriterijus...
Popsas dar ir populiarus turėtų būti... rolleyes.gif Manau, apie Inside taip negalėčiau pasakyti schmoll.gif O be to, aš juos turiu, taigis ir ginu.

drinks_cheers.gif
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 11:24)
Nieko sau pop'sas  blink.gif  Mano galva pop'sas yra tai, kuo kvepia kasantra, na, tebūnie, kastrečia praeinanti moteriškė Kaip prieš porą metų buvo D&G Ligth Blue ar pvz., Lancome Hypnose  rolleyes.gif

Tai yra "nuvalkioto kvapo" sindromas. Minėta popkvapo pasekmė. smile.gif
Atsakyti