BlackDee, šaunu kad perkėlei diskusijas čia.

Tai tikrai aktuali tema ir įdomios visų forumiečių nuomonės.
QUOTE(katalike @ 2008 03 19, 16:34)
baikit, mergos, su tuo popsu, pacios save i prokrusto lova spraudziat...
Sutinku, tikrai neverta savęs spausti į dirbtininius rėmus.

Aš už tai, kad išbandyti ant savęs kuo daugiau įvairesnių kvapų, ir net ne po vieną kartą, bet jokiais būdais ne prievartauti savęs pamėgti kažkuriuos konkrečius kvepalus, vien dėl to kad jie "teisingi" ir ne "popsas". Gyvenime ir taip begalė dalykų, kur reikia save prievartauti, o parfumerija turi mums teikti kuo daugiau malonumo. O skonis juk lavinasi ir keičiasi savaime. Tik svarbiausia neužsisklęsti, nevengt jų patyrinėt, nedaryt skubotų išvadų ir nenusistatyt kategoriškai kad tas ar anas kvapas man nepatiks.
QUOTE(katalike @ 2008 03 20, 01:40)
idomu tada,
kokie kriterijai vyrauja apsprendziant kvepalu popsiskuma? tarkim, siuo konkreciu atveju
Trussardi Inside?
Paprastai - tai, ar kvepalai atitinka reikalavimus, pagal kuriuos jie turėtų patikti didžiajai daliai vartotojų. Dar yra toks terminas "nuvalkiotas kvapas". Tai jau populiarumo pasekmė, vadinasi kvapas tiko didžiajai daliai visuomenės, todėl jį kaip ir galima būtų priskirti popkvapui.
QUOTE(FREDUCI @ 2008 03 20, 11:00)
Ne Dior'as ir ne Guerlain'as ar kitas ne Lietuvoje butikuose parduodamas raritetas

Kartais mOteros labai vienareikšmiškai vertina pagal savo kriterijus...
Popsas dar ir populiarus turėtų būti...

Manau, apie Inside taip negalėčiau pasakyti

O be to, aš juos turiu, taigis ir ginu.
QUOTE(jbs @ 2008 03 20, 11:24)
Nieko sau pop'sas

Mano galva
pop'sas yra tai, kuo kvepia kasantra, na, tebūnie, kastrečia praeinanti moteriškė Kaip prieš porą metų buvo D&G Ligth Blue ar pvz., Lancome Hypnose
Tai yra "nuvalkioto kvapo" sindromas. Minėta popkvapo pasekmė.