Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 05, 14:21)
tai jo, tavo sunus jau tikras vyras smile.gif man irgi didesniam grazesnes su gyvatem smile.gif bet mano mazas pupuliukas labai gerai atrodo su tom melynom. sitos jau jam per rimtos butu smile.gif

Tai jau taip, pas mane didelis jau, tai ir nuomonę reiškia biggrin.gif

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 05, 14:42)
oiii sie pasaka, as stovejau ir varvinau seile,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar tokie tik smelio spalvos buvo ir graziai atrode wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mačiau gyvai, labai gražūs šitie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2008 02 05, 16:51)
Aišku, reiks nuvažiuot pažiūrėt, ko ten yra ir kaip atrodo realiai  smile.gif Jau ir geox tuoj turėtų būti nauja kolekcija, reiks ten basučių pasižiūrėti, nes ecco basutės tik vienas kitas modeliukas nieko  g.gif

po kol kas kaip ir minejau nezinau ka saviskiui pirkciau
ai dar ansti sukt galva, iki vasaros min 3 men, gal dar kas naujo atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 02 05, 15:51)
Aš ir anų ir šitų.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tik, kad Kaune nieko panašaus dar nesu mačius  g.gif  g.gif

man sitie atrodo tokie sunkoki blush2.gif bet gal tik taip atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 05, 15:42)
ogo, tai is tiesu nemazas vaikinukas, tos su karvytem visokios jos grazios, bet labai kudikiskos, jauciu ant kokio dvimecio jos jau juokingai atrodytu blush2.gif
oiii sie pasaka, as stovejau ir varvinau seile,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar tokie tik smelio spalvos buvo ir graziai atrode wub.gif  wub.gif  wub.gif

na jai neturetumem manau paimciu siuos eimiui, labai jau man jie bigsmile.gif dydziu buvo nuo 25berots ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 05, 16:59)
man sitie atrodo tokie sunkoki  blush2.gif  bet gal tik taip atrodo  biggrin.gif
Papildyta:

na jai neturetumem manau paimciu siuos eimiui, labai jau man jie  bigsmile.gif  dydziu buvo nuo 25berots ju  4u.gif

aga ir as buciau griebus,jei nebuciau pries pora dienu nupirkus antruosius batukus, tuos naturino kur rodziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 05, 16:02)
aga ir as buciau griebus,jei nebuciau pries pora dienu nupirkus antruosius batukus, tuos naturino kur rodziau blush2.gif

bent su kaina neprasovei thumbup.gif visvien pigiau gavosi tau, nei uz siuos butum virs 200 sumokejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 05, 17:05)
bent su kaina neprasovei  thumbup.gif  visvien pigiau gavosi tau, nei uz siuos butum virs 200 sumokejus  blush2.gif

cia tai taip, uz juos 160 mokejau, ir dar ecco vienus turi , uz kuriuos is vis tik 135 mokejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 05 vasario 2008 - 15:21
Kokios man sitos ecco fainos user posted image
arba sitos user posted image
bet ar 2 metu bicui ne per vaikiskos butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minimaus: 05 vasario 2008 - 22:16
QUOTE(minimaus @ 2008 02 05, 22:15)

Manau, kad normaliai smile.gif Tos tamsesnės su krokodilu netgi labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 02 05, 23:15)

man jos irgi labai grazios, jai maniskiui butu du vasara imciau nemastydama, bet jam virs 3 bus, ta jau neimciau ir neimsiu blush2.gif nelabai tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 05, 23:23)
Manau, kad normaliai  smile.gif  Tos tamsesnės su krokodilu netgi labai  drinks_cheers.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 02 05, 23:50)
man jos irgi labai grazios, jai maniskiui butu du vasara imciau nemastydama, bet jam virs 3 bus, ta jau neimciau ir neimsiu  blush2.gif  nelabai tiktu  biggrin.gif

Nu jauciu reiks griebt man kazkurias is ju thumbup.gif reik dar pasinaudot proga kol i tuos leliukiskus dydzius telpam, nes labai man jos fainuoliskos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 06, 00:23)
Manau, kad normaliai  smile.gif  Tos tamsesnės su krokodilu netgi labai  drinks_cheers.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 02 06, 00:50)
man jos irgi labai grazios, jai maniskiui butu du vasara imciau nemastydama, bet jam virs 3 bus, ta jau neimciau ir neimsiu  blush2.gif  nelabai tiktu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kad dviems dar visai nieko, bet trims , man jau kaz kaip gal sakau labai kudikidkai atrodytu, nors man jos be galo grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 06, 11:53)
drinks_cheers.gif kad dviems dar visai nieko, bet trims , man jau kaz kaip gal sakau labai kudikidkai atrodytu, nors man jos be galo grazios wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi. jau 3 metu vaikas labai leliukiskai atrodytu smile.gif o gi 3 metu vaikas jau puse vyro smile.gif
Atsakyti