QUOTE(migliux @ 2008 02 14, 16:13)
Man ne, Naturino mažiau apkrauti blizgučiais. Čia man perdaug jų
Vakar uzsakiau tokius, ziuresim ar pataikiau su dydziais
Primigi

Naturino
Primigi

Naturino
O kur tu juos uzsakineji jei ne paslaptis?
per Taure, o parde www.6pm.com
atrodo taip
Papildyta:
Man tai sitos labai
tik gaila kad jau neber dydzio musu
atrodo taip
Papildyta:
Man tai sitos labai
gavau vakar situos

jau kokia as patenkinta
realiai jie temsesni nei foto -tokia slyvine spalva
labai aptiko -dar didoki biski -tai turetu but gerai
aciu, kas pataret - pirkti
kaip kokybe? nes panasiu laukiam tos pat firmos - tik su uzkulniu
ten 9UK, arba 27 europietiskas, tai pardaveja atsake, kad viduje 18.5cm, ar gali tiek daug buti viduje?
gali nes tai prilygsta 10 USA

jau kokia as patenkinta
aciu, kas pataret - pirkti
QUOTE(Paja @ 2008 02 13, 13:38)
kaip kokybe? nes panasiu laukiam tos pat firmos - tik su uzkulniu
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 13, 15:39)
ten 9UK, arba 27 europietiskas, tai pardaveja atsake, kad viduje 18.5cm, ar gali tiek daug buti viduje?
gali nes tai prilygsta 10 USA
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 15, 10:49)
Mano mergaites pareiske nora vasarai Crocs sandalus gaut
Nu negrazus man jie
O vyresnele jau ir fasona uzrode, koki nori:

Ar kas turejot tokius? Kaip su ju ismierom? Kiek zinau, jie yra platesni, bet va kaip ir tu XS, S ir t.t pasirinkt, ypac jei vaikams vasarai reiketu 6-6.5 ir 9-9.5 amerikonisku
Ar kas turejot tokius? Kaip su ju ismierom? Kiek zinau, jie yra platesni, bet va kaip ir tu XS, S ir t.t pasirinkt, ypac jei vaikams vasarai reiketu 6-6.5 ir 9-9.5 amerikonisku
QUOTE(AJ_Lt @ 2008 02 15, 17:47)
Mano mergaites pareiske nora vasarai Crocs sandalus gaut
Nu negrazus man jie
O vyresnele jau ir fasona uzrode, koki nori:

mergaitems labai graziu tokiu tik ne Crocs o Sketchers firmos yra firmineje Sketchers parduotuveje, konkreciai Kauno Akropolyje. Ruzavi ir salotiniai. Labai lengvuciai, super. As laukiu kol berniukisku spalvu papildys irgi pirksiu savam, nes tokios lengvutes kad atrodo bus labai smagu vaiku. Jei yra galimybe galit ten nueiti pasiziureti ir pasimatuoti ir kainos mazesnes nei Crocs, isvaizda identiska.
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 15, 17:56)
mergaitems labai graziu tokiu tik ne Crocs o Sketchers firmos yra firmineje Sketchers parduotuveje, konkreciai Kauno Akropolyje. Ruzavi ir salotiniai. Labai lengvuciai, super. As laukiu kol berniukisku spalvu papildys irgi pirksiu savam, nes tokios lengvutes kad atrodo bus labai smagu vaiku. Jei yra galimybe galit ten nueiti pasiziureti ir pasimatuoti ir kainos mazesnes nei Crocs, isvaizda identiska.
O kokios kainos jei ne paslaptis, nes as ir planuoju saviskiui vasarai pirkti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 15, 16:56)
Aciuks
QUOTE(minimaus @ 2008 02 15, 18:24)
O kokios kainos jei ne paslaptis, nes as ir planuoju saviskiui vasarai pirkti
o suaugusiems ju taip pat yra toj pardej ar tik vaikams? 
yra ir vaikams ir suaugusiems. kainos nuo 60 iki 100 lt.