Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(migliux @ 2008 02 14, 16:13)
Man tie ne  schmoll.gif

bigsmile.gif skonio reikalas, man tai naturino primena jie smile.gif
Atsakyti
Man ne, Naturino mažiau apkrauti blizgučiais. Čia man perdaug jų
Atsakyti
Vakar uzsakiau tokius, ziuresim ar pataikiau su dydziais
Primigi

user posted image

Naturino

user posted image
Atsakyti
O kur tu juos uzsakineji jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
per Taure, o parde www.6pm.com
atrodo taip smile.gif
Papildyta:
Man tai sitos labai wub.gif tik gaila kad jau neber dydzio musu

user posted image
Atsakyti
gavau vakar situos
user posted image
jau kokia as patenkinta thumbup.gif thumbup.gif realiai jie temsesni nei foto -tokia slyvine spalva thumbup.gif thumbup.gif labai aptiko -dar didoki biski -tai turetu but gerai thumbup.gif thumbup.gif

aciu, kas pataret - pirkti wub.gif wub.gif

QUOTE(Paja @ 2008 02 13, 13:38)

kaip kokybe? nes panasiu laukiam tos pat firmos - tik su uzkulniu blush2.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 13, 15:39)

ten 9UK, arba 27 europietiskas, tai pardaveja atsake, kad viduje 18.5cm, ar gali tiek daug buti viduje?  g.gif

gali nes tai prilygsta 10 USA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 15, 10:49)
Vakar uzsakiau tokius, ziuresim ar pataikiau su dydziais
Primigi

user posted image

Naturino

user posted image

wub.gif labai grazus
Atsakyti
Mano mergaites pareiske nora vasarai Crocs sandalus gaut blink.gif Nu negrazus man jie doh.gif O vyresnele jau ir fasona uzrode, koki nori:
user posted image
user posted image
Ar kas turejot tokius? Kaip su ju ismierom? Kiek zinau, jie yra platesni, bet va kaip ir tu XS, S ir t.t pasirinkt, ypac jei vaikams vasarai reiketu 6-6.5 ir 9-9.5 amerikonisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AJ_Lt @ 2008 02 15, 17:47)
Mano mergaites pareiske nora vasarai Crocs sandalus gaut blink.gif Nu negrazus man jie doh.gif O vyresnele jau ir fasona uzrode, koki nori:
user posted image
user posted image
Ar kas turejot tokius? Kaip su ju ismierom? Kiek zinau, jie yra platesni, bet va kaip ir tu XS, S ir t.t pasirinkt, ypac jei vaikams vasarai reiketu 6-6.5 ir 9-9.5 amerikonisku doh.gif

mergaitems labai graziu tokiu tik ne Crocs o Sketchers firmos yra firmineje Sketchers parduotuveje, konkreciai Kauno Akropolyje. Ruzavi ir salotiniai. Labai lengvuciai, super. As laukiu kol berniukisku spalvu papildys irgi pirksiu savam, nes tokios lengvutes kad atrodo bus labai smagu vaiku. Jei yra galimybe galit ten nueiti pasiziureti ir pasimatuoti ir kainos mazesnes nei Crocs, isvaizda identiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 15 vasario 2008 - 16:57
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 15, 17:56)
mergaitems labai graziu tokiu tik ne Crocs o Sketchers firmos yra firmineje Sketchers parduotuveje, konkreciai Kauno Akropolyje. Ruzavi ir salotiniai. Labai lengvuciai, super. As laukiu kol berniukisku spalvu papildys irgi pirksiu savam, nes tokios lengvutes kad atrodo bus labai smagu vaiku. Jei yra galimybe galit ten nueiti pasiziureti ir pasimatuoti ir kainos mazesnes nei Crocs, isvaizda identiska.

O kokios kainos jei ne paslaptis, nes as ir planuoju saviskiui vasarai pirkti rolleyes.gif mirksiukas.gif o suaugusiems ju taip pat yra toj pardej ar tik vaikams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 15, 16:56)

Aciuks wub.gif tik kad Klaipedoj nera tos Sketchers parduotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 02 15, 18:24)
O kokios kainos jei ne paslaptis, nes as ir planuoju saviskiui vasarai pirkti  rolleyes.gif  mirksiukas.gif o suaugusiems ju taip pat yra toj pardej ar tik vaikams? rolleyes.gif

yra ir vaikams ir suaugusiems. kainos nuo 60 iki 100 lt.
Atsakyti