Labas, mamytes
gavom mes siandien Primigi ir Naturino, maliavkei patiko labai, tik del Naturino trupuciuko pergivanu, nes apie cm zapasas

gavom mes siandien Primigi ir Naturino, maliavkei patiko labai, tik del Naturino trupuciuko pergivanu, nes apie cm zapasas

Gal kas patarsite, žiūriu ne viena esate batukus parsisuntusi.
Noriu užsisakyti batukus iš 6pm. Modeliukų visokių gražiausių
O kaip dydį nusprest
Mergaites pėdutė 14 cm. dabar nešiojam Bartek 23 d. Tai kokį dydį imt US? Dydžių lentelėje rašo 23 d. = 7 US=14 cm.
Matavau tuos Bartekus, tai žiūriu, kad 23 d. vidus 14 cm. Pavasariui kaip ir didesniu bent jau vienu cm. reiktų. Tai koks tada iš US

Matavau tuos Bartekus, tai žiūriu, kad 23 d. vidus 14 cm. Pavasariui kaip ir didesniu bent jau vienu cm. reiktų. Tai koks tada iš US

QUOTE(linarija @ 2008 03 14, 20:22)
Gal kas patarsite, žiūriu ne viena esate batukus parsisuntusi.
O kaip dydį nusprest
Mergaites pėdutė 14 cm. dabar nešiojam Bartek 23 d. Tai kokį dydį imt US? Dydžių lentelėje rašo 23 d. = 7 US=14 cm.

labai skiriasi dydziai nuo firmu ir nuo modeliu. Geriausia Lietuvoje nuejus pasimatuoti, o tada siustis, kad pigiau gautus.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 06, 18:42)
Labas, mamytes

labai grazu

Gal galite kas parašyti, kaip jums atrodo, kokios firmos vasarinės basutės yra geriausios kokybės atžvilgiu
mane domina iš Ecco, Primigi, Naturino ir Geox .
Jei esate turėję visų šių firmų, gal galima šias firmas būtų sunumeruoti nuo geriausios iki prasčiausios. Aš galvoju, kad Nr. 1 yra Ecco
bet, žiūriu pasirinkimas mergaitiškų basučių tai jų mažiausias (bent jau ten kur as ziuriu)

QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 21, 16:41)
Gal galite kas parašyti, kaip jums atrodo, kokios firmos vasarinės basutės yra geriausios kokybės atžvilgiu
Jei esate turėję visų šių firmų, gal galima šias firmas būtų sunumeruoti nuo geriausios iki prasčiausios. Aš galvoju, kad Nr. 1 yra Ecco
bet, žiūriu pasirinkimas mergaitiškų basučių tai jų mažiausias (bent jau ten kur as ziuriu) 

ecco pirmoje vietoje, si sezona vel ecco nupirkom, kaip papildomas pleziankes benetton paemem

QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 21, 15:41)

Mes turėjom visas jūsų išvardintas basutes, tik geox ne basutes, o batelius.

1. ECCO
2. Naturino
3. Primigi
4. Geox
Jei vertinčiau pagal patogumą, tai visi atsidurtų pirmoje vietoje, bet pagal tvirtumą ir išvaizdos pokyčius per visą vasaros sezoną, tada Ecco.

QUOTE(Zana4 @ 2008 03 21, 15:54)
ecco pirmoje vietoje, si sezona vel ecco nupirkom, kaip papildomas pleziankes benetton paemem 

QUOTE(Paja @ 2008 03 21, 16:07)
Mes turėjom visas jūsų išvardintas basutes, tik geox ne basutes, o batelius.
O parašyti kurios yra Nr.1, tai toks labai subjektyvus dalykas. Bet pabandysiu:
1. ECCO
2. Naturino
3. Primigi
4. Geox
Jei vertinčiau pagal patogumą, tai visi atsidurtų pirmoje vietoje, bet pagal tvirtumą ir išvaizdos pokyčius per visą vasaros sezoną, tada Ecco.

1. ECCO
2. Naturino
3. Primigi
4. Geox

ačiū labai

QUOTE(Momė @ 2008 03 24, 17:41)
Neskaičiau temos - gal jau yra parašyta - bet papasakokit, ar kas nešiojot CROCS?
Amerikonai juos labai giria, bet ar tikrai verta pirkti

Amerikonai juos labai giria, bet ar tikrai verta pirkti

mama turi, labai faini, anksciau neptikdavo, dabar visai patinka

Chipollino dabar tie croksai pardavineja, uz 19lt