Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

smile.gif aš tai perku bartek batus
Atsakyti
Labas, mamytes
gavom mes siandien Primigi ir Naturino, maliavkei patiko labai, tik del Naturino trupuciuko pergivanu, nes apie cm zapasas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas patarsite, žiūriu ne viena esate batukus parsisuntusi.
Noriu užsisakyti batukus iš 6pm. Modeliukų visokių gražiausių wub.gif O kaip dydį nusprest g.gif Mergaites pėdutė 14 cm. dabar nešiojam Bartek 23 d. Tai kokį dydį imt US? Dydžių lentelėje rašo 23 d. = 7 US=14 cm.
Matavau tuos Bartekus, tai žiūriu, kad 23 d. vidus 14 cm. Pavasariui kaip ir didesniu bent jau vienu cm. reiktų. Tai koks tada iš US g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 03 14, 20:22)
Gal kas patarsite, žiūriu ne  viena esate batukus parsisuntusi.
Noriu užsisakyti batukus iš 6pm. Modeliukų visokių gražiausių wub.gif O kaip dydį nusprest g.gif  Mergaites pėdutė 14 cm. dabar nešiojam Bartek 23 d. Tai kokį dydį imt US? Dydžių lentelėje rašo 23 d. = 7 US=14 cm.
Matavau tuos Bartekus, tai žiūriu, kad 23 d. vidus 14 cm. Pavasariui kaip ir didesniu bent jau vienu cm. reiktų. Tai koks tada iš US g.gif  g.gif  g.gif

labai skiriasi dydziai nuo firmu ir nuo modeliu. Geriausia Lietuvoje nuejus pasimatuoti, o tada siustis, kad pigiau gautus.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 06, 18:42)
Labas, mamytes
gavom mes siandien Primigi ir Naturino, maliavkei patiko labai, tik del Naturino trupuciuko pergivanu, nes apie cm zapasas smile.gif
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Gal galite kas parašyti, kaip jums atrodo, kokios firmos vasarinės basutės yra geriausios kokybės atžvilgiu blush2.gif mane domina iš Ecco, Primigi, Naturino ir Geox . ax.gif Jei esate turėję visų šių firmų, gal galima šias firmas būtų sunumeruoti nuo geriausios iki prasčiausios. Aš galvoju, kad Nr. 1 yra Ecco g.gif bet, žiūriu pasirinkimas mergaitiškų basučių tai jų mažiausias (bent jau ten kur as ziuriu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 21, 16:41)
Gal galite kas parašyti, kaip jums atrodo, kokios firmos vasarinės basutės yra geriausios kokybės atžvilgiu blush2.gif  mane domina iš Ecco, Primigi, Naturino ir Geox .  ax.gif Jei esate turėję visų šių firmų, gal galima šias firmas būtų sunumeruoti nuo geriausios iki prasčiausios. Aš galvoju, kad Nr. 1 yra Ecco  g.gif bet, žiūriu pasirinkimas mergaitiškų basučių tai jų mažiausias (bent jau ten kur as ziuriu)  doh.gif

ecco pirmoje vietoje, si sezona vel ecco nupirkom, kaip papildomas pleziankes benetton paemem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 21, 15:41)
Gal galite kas parašyti, kaip jums atrodo, kokios firmos vasarinės basutės yra geriausios kokybės atžvilgiu blush2.gif  mane domina iš Ecco, Primigi, Naturino ir Geox .  ax.gif Jei esate turėję visų šių firmų, gal galima šias firmas būtų sunumeruoti nuo geriausios iki prasčiausios. Aš galvoju, kad Nr. 1 yra Ecco  g.gif bet, žiūriu pasirinkimas mergaitiškų basučių tai jų mažiausias (bent jau ten kur as ziuriu)  doh.gif

Mes turėjom visas jūsų išvardintas basutes, tik geox ne basutes, o batelius. ax.gif O parašyti kurios yra Nr.1, tai toks labai subjektyvus dalykas. Bet pabandysiu:
1. ECCO
2. Naturino
3. Primigi
4. Geox

Jei vertinčiau pagal patogumą, tai visi atsidurtų pirmoje vietoje, bet pagal tvirtumą ir išvaizdos pokyčius per visą vasaros sezoną, tada Ecco. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 21, 15:54)
ecco pirmoje vietoje, si sezona vel ecco nupirkom, kaip papildomas pleziankes benetton paemem  biggrin.gif

QUOTE(Paja @ 2008 03 21, 16:07)
Mes turėjom visas jūsų išvardintas basutes, tik geox ne basutes, o batelius. ax.gif O parašyti kurios yra Nr.1, tai toks labai subjektyvus dalykas. Bet pabandysiu:
1. ECCO
2. Naturino
3. Primigi
4. Geox

Jei vertinčiau pagal patogumą, tai visi atsidurtų pirmoje vietoje, bet pagal tvirtumą ir išvaizdos pokyčius per visą vasaros sezoną, tada Ecco. 4u.gif

ačiū labai 4u.gif vadinasi teks dar kur nors tų Ecco paieškoti ax.gif
Atsakyti
Neskaičiau temos - gal jau yra parašyta - bet papasakokit, ar kas nešiojot CROCS?
Amerikonai juos labai giria, bet ar tikrai verta pirkti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momė: 24 kovo 2008 - 16:50
QUOTE(Momė @ 2008 03 24, 17:41)
Neskaičiau temos - gal jau yra parašyta - bet papasakokit, ar kas nešiojot CROCS?
Amerikonai juos labai giria, bet ar tikrai verta pirkti  g.gif

user posted image

mama turi, labai faini, anksciau neptikdavo, dabar visai patinka smile.gif lengvumas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Chipollino dabar tie croksai pardavineja, uz 19lt smile.gif
Atsakyti