Įkraunama...
Įkraunama...

Pulmonologė Edita Hansted

QUOTE(vasara12 @ 2008 10 24, 14:23)
mes nuolatos lankomes pas sia daktare. nusiskundimu kol kas tikrai neturime (nors i kisene ir neduodam). pirma kart kai atejome- padare visus reikiamus tyrimus, normaliai isaiskino kokia liga maziuke serga, ko tiketis ateityje. ir  kas man labiausiai patiko- kad paskyre gydyma hormonais (nes kitaip  jau mums nebebuvo kaip gydytis) zymiai mazesnemis dozemis nei kad kiti daktarai su kuriais konsultavomes. taip kad vaikas greit atsigavo, o ir maziau tu bjaurybiu gavo  smile.gif

Na, gydymas hormonais, kiek girdėjau iš homeopatų, yra ypač mažam vaikui yra BOMBA. Hormonai - pats blogiausias gydymas.
Atsakyti
Norėjau paklausti apie Edita Hansted atsiliepimus,ar su ja įmanoma "susitarti"?Koki eina Kaune dabar kišenpinigiai,kad sklandžiai viskas vyktų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aladinee @ 2011 11 04, 14:34)
Norėjau paklausti  apie Edita Hansted atsiliepimus,ar su ja įmanoma "susitarti"?Koki eina Kaune dabar kišenpinigiai,kad sklandžiai viskas vyktų? blush2.gif

Mano teta ax.gif lotuliukas.gif Na, dabar jau nelabai mes bendraujame ir įv. niuansų dėl "susitarimo" aš nežinau, bet galiu pasakyti, kad labai rūpestinga ir maloni moteris.
Atsakyti
a ja jai kaip susigedau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
su maziuku pas ja lankemes,tai jokiu kisenpinigiu nedavem ir viskas ejos labai sklandziai ir maloniai... ax.gif
Atsakyti
lankemes pas sia daktare..
labai maloni,gerai vaikiuka apziurejo,padare reikiamus tyrimus,sulaukem tyrimu rezultatu ir vel susitikom.. paskyre vaistu,db vaikiukas pamirses apie toki kaip bronchita,nors pries tai sirgo 3kartus... jei vel kartosis bronchitai,vel keliausim pas ja.... tada reikes dar pora tyrimuku atlikt,sake paskirs...
i "kisene" nedejom nei lito ir viskas labai puikiai.. thumbup.gif
Atsakyti