Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Želmenėliai

As irgi zadu vesti savo vaikuti i si darzeli...manau, kad irgi susidursim su sia problema.Tikiuosi, kad bus tevu susirinkimai ir galesim tai aptart,,,,,
Atsakyti
QUOTE(Neminda @ 2007 12 08, 15:54)
Sveikos, mamytes,
Mes jau antrus metus lankom "Zelmenelius". Pirmais metais ejom i "Nykstuku" grupe. (Suneliui buvo 2 metukai ir 2 menesiai, kai pradejo lankyti lopseli). Man aukletoja nepatiko. I akis visko gali prisneketi ir stengiasi itikti, o siaip gana grubi moteriske. Anyta mate, kaip mano vaika apstumde, nors tada dar tikrai ramus, nedrasus ir paklusnus buvo. (Dabar jau isdrasejo ir susitarti sunkiau, bet vistiek geras vaikis). Vaikas sirgo be perstojo. Viena arba dvi dienos darze ir ligonis. Issigydyavome, dar pabudavome namuose. Taip gavosi, kad lankeme labai mazai. Gydytoja rekomendavo keisti gupe, nes itare, kad vaikas yra "skriaudzamas". (Nepriziurimas, specialiai susaldomas ar dar kas nors?)
Nuo sio rudens pradejome lankyti "Kaciuku" grupe. Sioms aukletojoms as priekaistu neturiu. (Beje viena aukletoja is "Lasiuku" grupes, taip kad ten jau pasikeite aukletojos arba viena is ju). Bet yra kita problema, kuria bandome spresti, tai, kad teveliai veda segancius vaikus...Kaip siems teveliams proto ikresti? Gal turite jus kokiu minciu?

Va sitas ir mane nervina, bet turbut ka nors padaryti yra be sansu schmoll.gif . Mes lankom voveriuku grupe, salia jusu. smile.gif
Kadangi auginu namie maziuka tai stengiuosi kuo reciau ziema vest, bet dukra labai nori, jai patinka ir aukletojos ir dailes burelis. ax.gif
Atsakyti
Mano vaikai irgi vaiksto i darzeli ,mane besina tas dalikas kad grupeje yra aukletoja kuri net labai geru oru tingi iseit i lauka su vaikais , ir daznokai buvo kvapelis ypac rudeni . net nezinau kokie gali but sventes kas antra diena ypac kada akletojos dirba popiet . as tikios jus suprantat koks kvapelis. net ta diena netnepastebejo kaip aikaidusino viena kta ,asskaitau kad cia nenormalu, bet nepagautas ne vagis.
Atsakyti
vat koki idomu dalyka pastebejau sianden ypac siandien superinisoras buvo ir abi dvi grupes pukotuku ir boruweliu neejo i lauka, nu kur ir ka cia galima sakyt ,net gi vasara jie normaliai neiveda ,kada kada superiis oras ,negaliu ,as taip pikstu , vaikai kaip kambarines geles.

vaikas sake vat aukletojos susiedo su seimeninkem ir pradejo kavite gert ,snekuciotis ,o mes zaidem o paskui pamatem vaikus pro langa ir sake vos neverkem ,nes jie lauke zaidzia ,saulute sviete o mes sedejom grupei.

vat pagalvoju ir mokam dabar brangiau ir vis vien vaikus neziuri nei grupei,net i lauka nevea, na kur teisibe .
Atsakyti
Nu mes voveriuku grupes aukletojom esam patenkinti. Del lauko tai kaip tik stengias isvesti kiekviena diena. ax.gif
Man tik nelabai patinka matinimas, ypac pastovus 10 val. pienas, juk jo labai daug vaiku negeria. Geriau galetu bent du kart duot po koki obuoli ar jogurta.
Atsakyti
jusu grupei kiek as zinau visada aukletojai vianai geras oras ,o kitai auklietojai beveik visada blogas oras. mane baisiai nervina kad barbe zmones padaugina ,juk jie su vaikais dirba ,vaikai gi kvailiukai ,ten ar sian ilis ,reik ziuret ,reik auklet , o jie patis sau auklejosi. ir tesiog kas paskui bus atsakingas uz ta ka jie ten isdarinieja ,as api vaikus ,aukletoja nepamato ir paskui vercia tipo vaikas is namu toks atejo. o del pieno ,jiem duoda kad skisciu daugiau vartotu ir tipo kalcis. o mandarina karta per savaite sake duoda ,tipo gi mokestis pasikele tai ir mandarinas atsirado meniu biggrin.gif , juokas koroce ,nors ir pakele mokesti bet vaiku meniu kaip buvo toksai nuvarges toks ir liko. kas cia per vakariene arbata+ sausainis ,nesamone , kada nekada blinai buna. tiktai pietus daug maz normalus.
Atsakyti
ausrap, o jūs ne bitučių ar boružėlių (atmintis paveda smile.gif )grupę pernai lankėt?
mano simonas praitais metais ten ėjo
Tai ten man rodos, kaip Katiunia raso, vienai auklėtojai daznai prastas oras būdavo...
Atsakyti
Mes pernai lankem bituciu, o siemet voveriuku. Perejom todel, kad sitoj grupej yra mano dukros ir pusbrolis ir pussesere ir drauges mergaite lanko, o ir aukletojos man labiau patinka. Nors tikrai neblogos buvo ir bitutese.
Atsakyti
Lankė mano sūnus šitą darželį. Grupių pavadinimų neprisimenu, bet auklėtojų vardus gerai įsiminiau. Labai nepatiko vienoje grupėje (į ją iš pradžių ir papuolėm) dirbančios auklėtojos Onutė ir Jolanta schmoll.gif, matau kad ir dabar jos kartu toj pačioj grupėj dirba. Vaikas buvo pradėjęs naktimis per miegus rėk ir verkt verysad.gif Ilgai nesikankinom - pakeitėm grupę ir viskas iškart susitvarkė thumbup.gif Iki šiol vis pabendrauju su auklėtoja Nijole wub.gif Tikiuosi, akd pas ją ir dukrytė lankys ax.gif
Atsakyti
Šiandien išsivedusi dukriuką į lauką persimečiau keliais žodeliais su auklėtoja Nijole (ji, pasirodo, Pelėdžiukų grupėj dirba). Sužinojau blogą naujiena, kad auklėtoją Vitą, kuri anksčiau dirbo kartu su Nijole, iškraustė į kitą gr., o pas Nijole parkraustė vieną auklėtoją iš Boružių gr. sad.gif Labai be ryšio schmoll.gif, nes tos dvi auklėtojos - Nijolė ir Vita, buvo puiki komanda, gerai viena kitą papildydavo...
O Onutė ir Jolanta dirba Bitučių gr. Nekokie prisiminimai.....

Beje, kažkam iš esančių papildomam sąrašiuke labai pasiseks - nusprendžiau dukrytės dar šiais metais nevest į darželį, todėl vietą atlaisvinsim wink.gif Eisim turbūt kokį birželį pas vedėją, kad nukeltų iki kitų metų vasaros.
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 04 15, 13:04)
..
O Onutė ir Jolanta dirba Bitučių gr. Nekokie prisiminimai.....
...

O as girdejau kad nebloga Jolanta g.gif
Idomu cia blink.gif
Aisku, cia jau kaip kam.
Na mes irgi pradesim lankyti si darzely.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 04 25, 12:33)
O as girdejau kad nebloga Jolanta  g.gif
Idomu cia blink.gif
Aisku, cia jau kaip kam.
Na mes irgi pradesim lankyti si darzely.

Juk nėra žmogaus, kuris visiems be išimties tiktų bei patiktų. Mūsų sūnui tos auklėtojos nebuvo tinkamos ir mums patiems jos nepatiko, galima sakyt - biolaukai nesutapo wink.gif O kitiems gal jos labai netgi tinka ir patinka, tuomet valio, svarbu, kad visos pusės būtų patenkintos.
Atsakyti