Uzrasem savo mazaja i si darzeli.Dar metukai laiko, taciau jau buvom 18-ti eileje.Gerai, kad salia gyvename, tai sake turim pirmumo teise.Ui kaip idomu butu paskaityti daugiau nuomoniu.Mums tai sake, kad siais metais gaus finansavima ir statys naujas tvoras.

Mano dukryte irgi lanko si darzeli, esu patenkinta sio darzeliu ir vaikas eina visada su nuotaika i darzeli. Labai tvarkingos grupes, daug nauju zaislu, malonios ir demesingos aukletojas. O istikruju kartais teveliams reike stengtis kad butu grupei grazei ir gerai, o ne tik reikalauti is darzelio.
Sveikos, mamytės. Man labai keista, kad apie šį darželį niekas nenori rašyti. Kitų darželių mamos daug bendrauja ir keičiasi įvairia informacija, o čia taip liūdna. Siūlau įsijungti į šį forumiuką ir visoms pabendrauti. Mes nuo gruodžio jau pradėsim lankyti šį darželį, tai būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, junkitės prie manes.

QUOTE(carnitaster @ 2008 11 09, 18:09)
Sveikos, mamytės. Man labai keista, kad apie šį darželį niekas nenori rašyti. Kitų darželių mamos daug bendrauja ir keičiasi įvairia informacija, o čia taip liūdna. Siūlau įsijungti į šį forumiuką ir visoms pabendrauti. Mes nuo gruodžio jau pradėsim lankyti šį darželį, tai būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, junkitės prie manes. 

Nagi drasiau drasiau, visų mūsų vaikų labui

Labas,
gal daugiau mamų atsiliepimų apie šį darželį galima rasti naujininkų mamų temoje , kartais pakalbėdavom apie jį
Nemanau, kad kažkas seka šią temą
aš irgi visai atsitiktinai ją pamačiau
Maniškė lankė praeitais metais, dabar jau einam į mokyklą.Aišku yra visokių pliusų ir minusų, tačiau kur jų nėra?
gal daugiau mamų atsiliepimų apie šį darželį galima rasti naujininkų mamų temoje , kartais pakalbėdavom apie jį

Nemanau, kad kažkas seka šią temą

Maniškė lankė praeitais metais, dabar jau einam į mokyklą.Aišku yra visokių pliusų ir minusų, tačiau kur jų nėra?
Sveikos mamytės. Mano dukra taip pat lanko darželį "Du gaideliai" (kol kas atostogaujam). Man jis patinka. Dėl ugdymo: daro įvairius darbelius, piešia, dainuoja, sportuoja, būna spektakliai, ruošiasi šventėm, taip pat yra papildomų užsiėmimų (mokamų) anglų k., šokiai.
Vasarą pakeitė langus. Grupės šviesios, jaukios.
Tik minusas, kad kiekvienais metais keičiasi grupė ir auklėtojos. Maniškė pripranta prie auklėtojų ir nelabai noriai nori eiti į naują grupę
.
Tik minusas, kad kiekvienais metais keičiasi grupė ir auklėtojos. Maniškė pripranta prie auklėtojų ir nelabai noriai nori eiti į naują grupę

QUOTE(paratiro @ 2008 11 12, 09:11)
Sveikos mamytės. Mano dukra taip pat lanko darželį "Du gaideliai" (kol kas atostogaujam). Man jis patinka. Dėl ugdymo: daro įvairius darbelius, piešia, dainuoja, sportuoja, būna spektakliai, ruošiasi šventėm, taip pat yra papildomų užsiėmimų (mokamų) anglų k., šokiai.
.

QUOTE(carnitaster @ 2008 11 12, 21:08)

Dėl rinkliavų, tai liktais žmoniškai. Nežinau gal kas pasikeitė, senokai jau nebuvome darželyje

QUOTE(paratiro @ 2008 11 12, 23:08)
Dėl rinkliavų, tai liktais žmoniškai. Nežinau gal kas pasikeitė, senokai jau nebuvome darželyje 

Viskas aišku, kad jų neišvengsi, tai čia faktas, bet tikiuosi proto ribose. O kodėl jūs nebelankot darželio?

jau matau, kad ši temelė mirusi
labai gaila

Labukas! Mes planavome lankyti šį darželį nuo gruodžio 1. Bet kai nuvažiavome pas gydytoją pažymos, tai ji prigasdino, kad labai daug vaikų pradeda sirgti ir kad mes 2 dienas busime darželyje, o po to 2 savaites sirgsime ir t.t. Tai va gal kol kas susilaikysime. Vaikas labai mėgsta bendrauti, tai va norėjau vesti tik dėl to, kad pažaistų ir priprastų. Nes mums 2-ji metukai bus tik sausio mėn.
QUOTE(Bekky @ 2008 11 29, 23:35)
Labukas! Mes planavome lankyti šį darželį nuo gruodžio 1. Bet kai nuvažiavome pas gydytoją pažymos, tai ji prigasdino, kad labai daug vaikų pradeda sirgti ir kad mes 2 dienas busime darželyje, o po to 2 savaites sirgsime ir t.t. Tai va gal kol kas susilaikysime. Vaikas labai mėgsta bendrauti, tai va norėjau vesti tik dėl to, kad pažaistų ir priprastų. Nes mums 2-ji metukai bus tik sausio mėn.
Man rodos mes būtumėm vienoje grupėje, nes vedėja sakė, kad ateis vaikas nuo 1d., todėl mums liepė ateit po savaitės, kad nebūtų dviejų naujokų iškart. Labai gaila, kad apsigalvojai. O aš manu, kad bandyti verta, nes ne visi vaikai vienodi, vieni serga labai dažnai, o kiti pravaikšto į darželį be jokių problemų. Mano pirma dukra pradėjo lankyti daržą 1,8mėn. ir neturėjom jokių problemų. Kaip bus su sūnum, aš nežinau, bet bandysiu.