Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

Kristis - labai dažnas vardas, ir nėra jau toks baisus, Kristijono trumpinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 22 vasario 2008 - 16:04
Kristijonas tai normalus vardas ir jei kas trumpindamis saukia Krisciu tai dar nieko, bet kai vaiko dokumentuose Kristis, nu atsiprasau, bet ryskiai be rysio doh.gif

Dar radinuku: Darina, Ayda, Savana, Milėta unsure.gif g.gif
Atsakyti
Ertmė

blink.gif
Atsakyti
tai jau tikrai kad blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 02 22, 20:03)

blink.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
turiu draugę, kurios vardas yra Dineda, man jis gražus, tik priprast kurį laiką reikėjo prie jo biggrin.gif
Atsakyti
gantautas ir budvilė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 02 22, 20:03)

o mano mamos kaimynė Erdmė. nu kai pagalvoji, tai kažkokia nesąmonė, o ne vardas biggrin.gif , bet kažkaip aš nuo vaikystės jau pripratus
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2008 02 21, 13:42)
Vilnera   g.gif koki varda uzmaciau

Vilnera-man visai gražus,tikrai negirdėtas.O kaip jums Žaklina.... g.gif Mergaitę girdėjau tokiu vardu šaukiant.
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 02 23, 14:12)
O kaip jums Žaklina.... g.gif Mergaitę girdėjau tokiu vardu šaukiant.

Nesąmonė tongue.gif Dar vienas variantas, kai nori mandriau, o gaunas kaip visada. Nebent mergytės tėtis koks prancūzas, tada dar pusė bėdos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 02 23, 13:12)
Vilnera-man visai gražus,tikrai negirdėtas.O kaip jums Žaklina.... g.gif Mergaitę girdėjau tokiu vardu šaukiant.

jei neklystu, viena mamytė pasakojo apie Vilnerą, kad pati sukūrė g.gif

Man keistas ir negirdėtas vardas- Čianita. Per TV kelis kartus mačiau
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 02 23, 13:59)
o mano mamos kaimynė Erdmė. nu kai pagalvoji, tai kažkokia nesąmonė, o ne vardas  biggrin.gif , bet kažkaip aš nuo vaikystės jau pripratus

tai prie visko priprantama. tą Ertmę darbe radau. žmogus ir antrą vardą dar turi. ne ką prastesnį. gal nerašysiu, nes turbūt vienintelė Lietuvoj tokiu dvigubu vardeliu smile.gif
šiaip darbe dar pastebėjau, kad vyresnių žmonių daug vardų pasuose yra kaip ir su klaidom - pvz. Inijolė (ne Nijolė), Levonas (ne Leonas), Genoveitė (ne Genovaitė) ir pan. irgi originalu smile.gif

vienas fainiausių man - Bonaventūras smile.gif (esu radusi du, dar vienas su "e" raide - Boneventūras). jei jau turėsiu sūnų, tai būtinai pavadinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 23 vasario 2008 - 17:31