Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

QUOTE(Vaida1229 @ 2008 02 27, 00:06)

kaip jums Vytes sesers vardas Nuate doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif ar ne to eks kunigo įtaka, kuris turi dukrą Noatę, patys vardą sugalvojo g.gif matyt, ne taip nugirdo hihihi.gif ir pats Vytės vardas - Evita - man schmoll.gif
--------------------------------

aš turiu giminaitę Vilūnę. pati tokiu vardu nevadinčiau, bet šiaip visai mielai skamba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2008 02 26, 22:58)

mūsų sistemoje dirba smile.gif bet čia tikriausiai kitas rolleyes.gif

--------------------
per tv rodė berniuką, vardu Aistyvydas blink.gif kažkoks jau nekoks, labai nepatogus vardas schmoll.gif
Atsakyti
kalbant apie Girių-tai žinau Girėną ax.gif nu man toks gražus šitas vardas wub.gif ir retas ax.gif bet visai nekvailas rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien Fortūnato vardadienis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 02 27, 06:25)
drinks_cheers.gif  doh.gif ar ne to eks kunigo įtaka, kuris turi dukrą Noatę, patys vardą sugalvojo  g.gif matyt, ne taip nugirdo hihihi.gif ir pats Vytės vardas - Evita - man  schmoll.gif
--------------------------------

Evita man dar nieko unsure.gif bet Nuate schmoll.gif schmoll.gif nebent klaida isivelus spaudoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 02 24, 17:07)
VU lenkų kalbą dėste Kinga

gal teko susidurti su ja? rolleyes.gif

QUOTE(Fire @ 2008 02 26, 13:14)
Beveik sekcija

prailginta sekcija lotuliukas.gif

perliukai: Fabijolė, Inita, Gentvainas, Ilgona, Nelda, Malda, Kintija, Kora, Tulė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 02 27, 19:45)

perliukai: Fabijolė, Inita, Gentvainas, Ilgona, Nelda, Malda, Kintija, Kora, Tulė... rolleyes.gif

iš kur? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 02 27, 22:06)
iš kur?  blink.gif

Šakės, kažkoks raidžių kratinys lotuliukas.gif
Atsakyti
Realiu zmoniu vardai: Žeslovas, Kiprijonas, Amadejas (na, Mocarto vardas Amadeus, bet sis Lietuvoj), Girstaute, Bangimantas, Banguolis, Telesforas, Medardas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 28 vasario 2008 - 00:31

Tule girdetas listen.gif
Atsakyti
gal teko susidurti su ja? rolleyes.gif
prailginta sekcija lotuliukas.gif

perliukai: Fabijolė, Inita, Gentvainas, Ilgona, Nelda, [B]Malda, Kintija, Kora, Tulė... [/b]rolleyes.gif

ne,neteko ax.gif kitai grupei dėstė rolleyes.gif o ką? šiaip galiu paklaust kas rūpi ax.gif

nu ir vardeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 02 27, 22:06)
iš kur?  blink.gif

taigi išganingieji "Darbo kalendoriai" yra lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunita @ 2008 02 28, 10:58)
ne,neteko ax.gif kitai grupei dėstė rolleyes.gif o ką? šiaip galiu paklaust kas rūpi ax.gif

galvoju gal mes kolegės su Tavim ax.gif

vakar žurnale "Tavo vaikas" užmačiau, kad tėvai sūnų pavadino Minedu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 02 28, 12:21)
vakar žurnale "Tavo vaikas" užmačiau, kad tėvai sūnų pavadino Minedu blink.gif  doh.gif

o jergau wacko.gif griuk negyvas swoon.gif stupid.gif
Atsakyti