Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 18, 14:24)
pries keleta dienu isbandziau naujaja maybeline krempudra, labai fainai tepasi, pojutis kaip su loreal kasmyrine. daug sviesiu atspalviu, man tinkanti buvo viena is tamsiausiu buvusiuju

As irgi siandien per tv reklama pasiziurejau apie sia pudra ir labai gundausi pirkti, manoji isadora jau kaip tik i pabaiga, kazin kaip ji tepasi, ar atrodo kaip reklamoj. g.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau Christian Dior Diorskin AirFlash Spray Foundation .
Nu super patenkinta thumbup.gif
Taip lengvai ir lygiai apsipurskia,kad net nesitikejau tokio rezultatao thumbup.gif
Mano oda tokia nera is lygiu tai sunkiai denges ant mano veido pudros,bet shita tai super thumbup.gif
Ir kaip pas mane riebi oda tai labai tiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 02 19, 19:46)
As irgi siandien per tv reklama pasiziurejau apie sia pudra ir labai gundausi pirkti, manoji isadora jau kaip tik i pabaiga, kazin kaip ji tepasi, ar atrodo kaip reklamoj. g.gif

Kaip reklamoj tai retai kuri kosmetikos priemonė atrodo rolleyes.gif
O šiaip nebandžiau, ir man būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 20, 10:32)
Kaip reklamoj tai retai kuri kosmetikos priemonė atrodo  rolleyes.gif
O šiaip nebandžiau, ir man būtų įdomu  4u.gif

Teko pasitepliuot ja ant rankos...na tikrai labai maloni pasirodė rolleyes.gif Ar tik aš jos nenusipirksiu g.gif cool.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu ir cia 4u.gif
Vakar atsiemiau savo siuntinuka is braskiu (gulejo paste nuo vasario 6 d. doh.gif gun_rifle.gif )
Guerlaino kremine pudra - Fleur De Teint Moisturising Foundation SPF 15
user posted image

Kvapas - roziu, labai malonus
Konsistencija - nera labai skysta bet ir netirsta
atspalvi emiau Rose Naturel - toks rozinis atspalvis, pamaniau kad veidukas atrodys gaivesnis. sakyciau taip ir yra 4u.gif
Maskuoja - gan gerai, bent jau geriau negu Chanelio fluidas.
ziuresim ar laikysis visa diena rolleyes.gif
Siaip is pirmo karto spresti sunku bet kolkas as patenkinta, ant veido nesimato, jokio kaukes pojucio nera. atrodo labai naturaliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 20 vasario 2008 - 12:04

QUOTE(sweety123 @ 2008 02 20, 12:03)
Pasidziaugsiu ir cia 4u.gif
Vakar atsiemiau savo siuntinuka is braskiu (gulejo paste nuo vasario 6 d. doh.gif gun_rifle.gif )
Guerlaino kremine pudra -  Fleur De Teint Moisturising Foundation SPF 15
user posted image

Kvapas - roziu, labai malonus
Konsistencija  - nera labai skysta bet ir netirsta
atspalvi emiau Rose Naturel - toks rozinis atspalvis, pamaniau kad veidukas atrodys gaivesnis. sakyciau  taip ir yra 4u.gif
Maskuoja - gan gerai, bent jau geriau negu Chanelio fluidas.
ziuresim ar laikysis visa diena rolleyes.gif
Siaip is pirmo karto spresti sunku bet kolkas as patenkinta, ant veido nesimato, jokio kaukes pojucio nera. atrodo labai naturaliai wub.gif

Fainai, akd patinka thumbup.gif

O už kok fluidą geriau maskuoja, nesupratau? g.gif

Kaip spalvą derinai? Pagal paveiksliuką ar pabandei kažkur?

Aš dabar neištvėrus pagal paveiksliuką užsisakiau kreminę/kompaktinę Shiseido, kažin ar tiks spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 20, 14:12)
Fainai, akd patinka  thumbup.gif

O už kok fluidą geriau maskuoja, nesupratau?  g.gif

Kaip spalvą derinai? Pagal paveiksliuką ar pabandei kažkur?

Aš dabar neištvėrus pagal paveiksliuką užsisakiau kreminę/kompaktinę Shiseido, kažin ar tiks spalva  doh.gif

Chanel Teint Innocence Fluid Makeup
va toks :
user posted image
irgi fainas bet siek tiek maziau maskuoja, labai lengvutis
Spalva ziurejau Kristianoje 4u.gif internete nelabai kas ten matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 02 19, 12:56)
Perskaičiau temą ir susidariau įspūdį, kad jei pudra lengvutė tuomet maskuoja nelabai gerai.. ir atvirškčiai  g.gif 
Man reikia pudros super sausai odai, pleiskanoja  blink.gif  kad neužkimštų porų. Ir dar, kad gerai maskuotų, nes turiu ryškius kapiliarus.
Ačiū  4u.gif

už kokią kainą? ax.gif

pas mane tokia oda, dbr turiu Chanel Vitalumiere, tikrai sausai odai labai gera, maskuoja vidutiniškai, veidas švytintis, nes jinai nėra matinė rolleyes.gif Porų nekemša, išsilaiko ilgai.

Kad paslėpt visus raudonumus, prieš pudrą tepu žalią Artdeco pieštuką, tik ne spec. ant spuogo, ar raudonos dėmės, o per kaktą, skruostus brėžiu kelis brūkšnius ir juos išskaidau, veidas iškart pagražėja bigsmile.gif tada krempudrą, o jei reik dar pataškuoju žalio pieštuko, bet labai atsargiai, kitaip žalumas matos biggrin.gif

Dar mergaitės sausiaodėms labai rekomenduoja Dior Sculpt 4u.gif Šita sakė, maskuoja labai gerai 4u.gif
Atsakyti
kartais pasidazau,patiko lancome pudra ir YSL 4u.gif bet mano oda sausa ,tai labai nuo pudru issauseja,gla ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 20 vasario 2008 - 15:41
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 20, 13:24)
Chanel Teint Innocence Fluid Makeup
va toks :
user posted image
irgi fainas bet siek tiek maziau maskuoja, labai lengvutis
Spalva ziurejau Kristianoje 4u.gif internete nelabai kas ten matosi smile.gif

Taviškė geriau maskuoja?
Nes šią Chanel kaip tik daba rnaudoju, man ji labai patinka, bet noriu labiau maskuojančios dabar, nes labai išryškėjo strazdanos ir pigmentacija po gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 20, 16:41)
Taviškė geriau maskuoja?
Nes šią Chanel kaip tik daba rnaudoju, man ji labai patinka, bet noriu labiau maskuojančios dabar, nes labai išryškėjo strazdanos ir pigmentacija po gimdymo  doh.gif

Jo, Guerlaino pudra zymiai geriau maskuoja, tuo paciu yra gan lengva, ant veido nesijaucia 4u.gif
Atsakyti
Labai reiketu jusu konsultacijos kreminiu pudru klausimais biggrin.gif Esu gana jauna, tai kreminemis pudromis tepliotos daug neteko, turejau clinique paskutini karta, bet kadangi labai retai ja naudojau, tai paseno man doh.gif reikia nauja nusipirkti, noriu tokios lengvesnes, bet kad maskuotu neblogai, nes gausus kapilairu tinklas pas amne ant veidelio, oda linkusi sauseti, taip pat nenoriu isleisti kruvos pinigelius, nes paskui vel pasens, nespejsu sunaudoti nei puses biggrin.gif Gal buna mazais kiekiais, man aktualu butu. ax.gif
Atsakyti