Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal galite man pagelbėti, mano oda mišri, jei taip galima pavadinti, skruostai normaliai, o T zona riebi, dar ir inkšitrų yra, noriu įsigyti kreminę pudrą ar makiažo pagrindą, kokį patartumėte, kol kas galvoju apie L'Orealio True Mach, bet man kaip sakė,kad ji reibina, o MF ta naujoji kaip yra, kur tipo su pirštu tepama apvalioje dėžutėje, tai būtų kaip tik nes ji daugiau sausai odytei tinka, ką patartumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 28, 09:22)
Gal galite man pagelbėti, mano oda mišri, jei taip galima pavadinti, skruostai normaliai, o T zona riebi, dar ir inkšitrų yra, noriu įsigyti kreminę pudrą ar makiažo pagrindą, kokį patartumėte, kol kas galvoju apie L'Orealio True Mach, bet man kaip sakė,kad ji reibina, o MF ta naujoji kaip yra, kur tipo su pirštu tepama apvalioje dėžutėje, tai būtų kaip tik nes ji daugiau sausai odytei tinka, ką patartumėte smile.gif

True Match netinka, jei turi nors kiek sausesnių plotų, nes juos išryškina, o ir šiaip ji labiau normaliai odai tiktų, naujoji MF - sausesnei, tai nesuprantu, kodėl ji tau būtų "kaip tik" unsure.gif Iš pigesnių mišriai man patiko Orflame T-Balance Foundation, užsitepus malonus drėgmės pojūtis ir nekemša porų ax.gif
Atsakyti
Man parekomendavo taip, skruostai nėra kad visai sausi būtų, jie tiesiog yra normalūs, išsausėjusių plėmų nesimato, tik t zona blizgi, rytoj veselė, tai užsipirkti reiktų kaip ir šiandien smile.gif
Atsakyti
o man iškilo toks klausimukas, kuri lengviau dengiasi ir naturaliau atrodo Dior sculpt ar Chanel vitalumiere? g.gif
Atsakyti
man reikia misriai odai maskuojamos krempudros...as taip noriu kad kartu ir naturaliai atrodytu. nerandu tokios..padekite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 27, 15:50)
Kur pirkot? Laukiam atsiliepimu  4u.gif

Siandien is bandziau savo nauja pirkini. Kaip tik dabar dar turiu ir Sothys Oxiliance. Tai mano ispudziai daugiau kaip palyginimas tu dvieju pudryciu. Abi labai gerai tepasi, nors Oxiliance tekstura atrodo svelnesne, tokia tarsi silkine, taciau ir MAC tepasi labai maloniai ir tolygiai. Taigi, abiems po pliusa, uz tai, kad lengvai, tolygiai dengia. Kas liecia maskavima, man atrodo, kad cia geriau sekasi MAC, ypac zonoje aplink nosi. Na, ir dar vienas labai svarbus kriterijus - bendras vaizdas pasidazius - abi atrodo naturaliai, bet, sakyciau, kad MAC atspalvis man labiau tinka, nes Oxiliance spalva siek tiek i ruzavuma. Vien zo, nugalejo MAC smile.gif Aisku, dar reikes ivertinti, kaip MAC laikysis per diena, nes cia tik pirmieji ispudziai.
Atsakyti
turiu MF color adapt,tai galiu pasakyti tiek kad istikro ji prisitaiko prie odos spalvos ,oda tampa labai svelni ir netepa rubu ,bet reikia labai plonu sluoksniu tepti ir labai kruopsciai nes kitaip labai dirbtinis vaizdas, bet pasistengti verta.
Dar turiu maybelline dream mate, tai kadangi mano oda linkus i sausuma tai ta pudra man sausina, nors ant draugiu maciau kad atrodo labai graziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 02 28, 13:33)
man reikia misriai odai maskuojamos krempudros...as taip noriu kad kartu ir naturaliai atrodytu. nerandu tokios..padekite verysad.gif

as siulyciau Chanel Matlumiere thumbup.gif maskuoja super,ir jei atitaikysi atspalvi atrodys tikrai naturaliai,man ji tarsi prilimpa prie odos,tikrai kol kas geriausia bandyta thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 02 28, 14:33)

man tai tinka http://images.ciao.c...uct-2131842.jpg loreal indefectible, labai gerai maskuoja, puikiai laikosi, pasidengia plonu sluoksniu, gali pabandyt parduotuveje thumbup.gif man cia geriausia pudra kuria tik naudojau
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 02 22, 11:51)
Tai visgi, kas iš pigesnių pudrų tiktų super sausai odai? na, kad gerai maskuotų,bet veidas atrodytų l. skaistus ? ax.gif
pabandyk Bourjois - REPULPANT. Man labai patiko smile.gif

O man šiandien baigėsi Chanel Vitalumiere. Ir mąstau, kad gal kitokią pabandyt? g.gif
Oda sausa, tai ta labai gerai drėkino, dengėsi, tik va maskavimo gal mažokai, o ir blizgesys šioks toks buvo.
Bet bijau, kad neužsiraučiau ant netinkamos. Labai nemėgstu šerpetojimo, o su vitalumiere niekad to nebuvo.
Kaip Dior sculpt šiuo atžvilgiu? ar neišlenda šerpetojimas, ar ji sausai odai skirta, nes kiek žiūriu, tai niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arlelija @ 2008 02 28, 13:19)
o man iškilo toks klausimukas, kuri lengviau dengiasi ir naturaliau atrodo Dior sculpt ar Chanel vitalumiere? g.gif

Chanel Vitalumiere 4u.gif

QUOTE(Supergirl @ 2008 02 28, 18:53)
O man šiandien baigėsi Chanel Vitalumiere. Ir mąstau, kad gal kitokią pabandyt? g.gif
Oda sausa, tai ta labai gerai drėkino, dengėsi, tik va maskavimo gal mažokai, o ir blizgesys šioks toks buvo.
Bet bijau, kad neužsiraučiau ant netinkamos. Labai nemėgstu šerpetojimo, o su vitalumiere niekad to nebuvo.
Kaip Dior sculpt šiuo atžvilgiu? ar neišlenda šerpetojimas, ar ji sausai odai skirta, nes kiek žiūriu, tai niekur nerandu  doh.gif

Bligesys ar spindėjimas? mastau.gif

Dior Sculpt rekomenduojama sausai odai. Maskuoja tikrai geriau nei Vitalumiere, šerpetojimas neišlindo. Labai gerai laikės rolleyes.gif Oda atrodo švytinti, drėgna rolleyes.gif Man jinai labai patiko, tik atspalvis, kurį mėginau man netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 28, 19:58)
Chanel Vitalumiere  4u.gif
Bligesys ar spindėjimas? mastau.gif

Dior Sculpt rekomenduojama sausai odai. Maskuoja tikrai geriau nei Vitalumiere, šerpetojimas neišlindo. Labai gerai laikės  rolleyes.gif Oda atrodo švytinti, drėgna  rolleyes.gif Man jinai labai patiko, tik atspalvis, kurį mėginau man netiko  ax.gif
nu kaip čia pasakius mastau.gif gal ir tas, ir tas. nežinau net. blizgesys gal daugiau biggrin.gif
o tu dior sculpt ne kartą naudojai? vitalumiere irgi, kaip supratau, bandei. kur labiau tau?
pasimečiau visai. peržiūrėjau dabar nuotraukas, tai kaip ir gražiai atrodo ta vitalumiere, oda lygi, neblizga per daug. nu kų daryt? man rytoj jau būtinai reik nusipirkt. doh.gif
Atsakyti