Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 14, 23:05)
Abi i vakara siek tiek blizges  biggrin.gif

Ner uz ka. Kuria  g.gif  bigsmile.gif

O kokia neblizgės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 14, 22:08)
O kokia neblizgės? biggrin.gif

Jei oda misri, turbut tokios nera biggrin.gif Ant mano misrios odeles maziausiai blizgejo - Chanel Mat Lumiere, Mac Studio Fix, Dior Airflash. EL Double Wear irgi visai nebloga, bet ji turi kita minusa - labai sunkiai nusivalo doh.gif , nes islieka tikrai ilgai smile.gif
Tiesa, dar Lancome Teint Idole Ultra krempudra maziau blizgedavo, bet ilgiau panaudojus, pradejo sausint oda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 kovo 2008 - 21:26
oh.o man taip reikia kremines-kompaktines pudros viename;D
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 14, 22:37)
oh.o man taip reikia kremines-kompaktines pudros viename;D

O ka reiskia kremines kompaktines viename? Tu nori, kad butu toks rezultatas tarsi tepta kremine, o ant virsaus kompaktine? Jei taip - tuomet is mano surasytu toki ar panasu efekta suteiks - MAC Studio fix arba mazai maskuojanti - MAC Select smile.gif
Chanel Innocence - nera kremine / kompaktine viename schmoll.gif Ji tiesiog slapia kompaktine, dengianti panasiai kaip krempudra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 kovo 2008 - 21:46
chanel innosence kristianos puslapyje parasyta kad tai kompaktine kremine pudra;>>
Nu tai mazdaug supranti apie kokias sneku:) seip zinau pupa,gosh,artdeco firmu tokia pudras;>
Mat pirma noriu isbandyt nebrangiu firmu,kad po to sumokejus nemaza sumele netektu gailetis:>
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 14, 22:44)
Stipriau maskuoja - Dior Sculpt, Chanel Pro Lumiere, Estee Lauder Double Wear, Mac Studio Fix,visai neblogai - Chanel Mat Lumiere. Jos visos siek tiek sunkesnes. O pakankamai neblogai maskuoja ir kartu lengvute - Dior Airflash  smile.gif

Užsisakiau MAC Studio Fix mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 15, 12:10)
Užsisakiau MAC Studio Fix mirksiukas.gif
user posted image

Manau nesigailesi - nebent spalvytes nepataikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 15:51)
Manau nesigailesi - nebent spalvytes nepataikysi  mirksiukas.gif

Na tikuosi,kad pataikysiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 15, 14:24)
Na tikuosi,kad pataikysiu. g.gif

na labai tikiuos kad pataikysi,kokia spalva issirinkai? as, kai pirkau MAC Studio fix fluid, vos galvos nenusisukau besirinkdama doh.gif Gerai pagalba atejo biggrin.gif mano oda pakankamai tamsi taciau man pudra parinko is esamu visu viena sviesesniu NW 30 blink.gif kai dabar internete ziurejau ta spalva, galeciau prisiekt kad geroookai per sviesi atrodo... doh.gif O apie pacia pudra, tai ji turi ir pliusu ir minusu.
Pliusai: sepetuku labai puikiai dengiasi, vidutiniskai maskuoja, gerai islaiko matiskuma tiek su pagrindu tiek be jo, veidas lygesnis atrodo, reik labai nedaug, tad uzteks ilgam, tiko mano ypac jautriai odai biggrin.gif
Minusai: jei nors biskiuka padauginsi, vaiksciosi kaip su kauke, ji visa stoves ant veido mazu pukeliu, neina ja pacia labiau uzmaskuot norimas vietas, kaip darau su Isadora, ir kvapas man ujuijui, padangom atsiduoda biggrin.gif

Artimiausiu metu bandysiu:
Helena Rubinstein Face sculptor make-up
user posted image
KIKO Perfect glow fluid foundation
user posted image
KIKO Skin evolution Foundation SPH 12 su apsauga nuo saules
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 15 kovo 2008 - 18:09
QUOTE(lilja @ 2008 03 14, 21:53)
Šiandien nusipirkau CHANEL MAT LUMIERE, nu man labai tiko  thumbup.gif (mano oda mišri/riebi). ačiū Palominai, kad padėjo išsirinkti  aciuks.gif

nera uz ka smile.gif lauksiu atsiliepimu po ilgesnio panaudojimo 4u.gif

o as tai laukiu nesulaukiu kada man pasibaigs Dior Forever krempudra.. nusibodo man jau doh.gif bet naujos pirkt dar kazkaip nenoriu, nes Isadora Hydralight dar kosmetinej guli ir laukia kai mano oda bus siek tiek idegus, nes dabar per tamsi biggrin.gif
Atsakyti
MErgaites, patarkit prasau kokia pudryte nupirkti mamukui dovanu, gal kas is patirties pasakytu, kokia pudryte gerai maskuoja ir paskaitina vidutinio amziaus moters veida, oda mamos sausa, todel ir rauksleliu nemazai jau, noriu, kad graziai atrodytu, nes save palepinti gailisi. Labai lauksiu rekomendaciju 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 03 15, 23:45)
MErgaites, patarkit prasau kokia pudryte nupirkti mamukui dovanu, gal kas is patirties pasakytu, kokia pudryte gerai maskuoja ir paskaitina vidutinio amziaus moters veida, oda mamos sausa, todel ir rauksleliu nemazai jau, noriu, kad graziai atrodytu, nes save palepinti gailisi. Labai lauksiu rekomendaciju  4u.gif  ax.gif

Siulau Dior Sculpt smile.gif
Atsakyti