Na manau jus truputi ne taip supratot.Mūsų dukra lankė 3 darželius,kaip sakot iš paprastu,rinkliavos buvo vienodos visur,tik tu rinkliavų tikslai skiriasi ,vienur visko reikia darželiui,o kitur grupei ir patiems vaikams.Pirmą kartą ateinant į patį pirmą darželį man irgi pareškė,kad vietų nėra,kada bus paskambins.Man tada net į galvą nešovė siūlyti paramą,nors draugės sakė,po pusės metu mum paskambino ir mes sekmingai nukeliavom į tą daržą.
Del pasakaitės:mūsų grupei iki šiol buvo surinkti pinigai tik visokioms piešimo priemonem ir kaledoms.Auklėtoja labai šauni,vaikui patinka.aplinka labai maloni-matosi kur "eina" tie paramos pinigėliai-tokių išpuoseletų darželių tikrai daugiau nemačiau,menesinis mokestis kaip ir visur,žodžių del prestižo man apskritai atrodo,kad darželis turi būti patogioj vietoj:šalia namų arba darbo,o ne kitam rajone,ir tampikis ten,nes prestižinis.Aš matau pro langą kaip vaikštinėja vaikai.
Turbut ne prestižinių reik vadint,o kažkaip kitaip

Ir vis del to man labai patinka tas darželis,nes visiškai šalia,vaikas neserga,noriai eina,o auklėtoja rūpinasi daugiau nei mama