QUOTE(lavaza @ 2013 01 04, 23:10)
Man aktualu
tik pašildyti
Ar greit galėčiau pašildyti pvz. kotletą? Daugmaž, 1 min, ar 10 min

? Ir šildyt taip pat galiu be jokių riebalų, vandens? Tas šildomas maistas daugiau nepaskrus?
O ji iškart kepa? Nuo pat pirmų sekundžių?
Niekad neturėjau konvekcinės, tai tokie ir klausimai
Ankščiau naudojom mikrobangę, o dabar norim surasti jai alternatyva, bet tik maistui pašildyti, ne gaminti.

bet as jau irgi retai konvekcine naudoju, bet tik todel, kad maziau gaminu, ar tiesiog pamirstu apie ja

, na kad joje syla siek tiek ilgiau nei mikrobangeje tai tikrai, na o kiek kaip, konkreciai manau jums, tarkim pardavejai ju galetu atsakyti. Ir viena dalyka 100 % galiu patvirtinti, kad joje torto ar pyrago, net kugelio nelabai iskepsi, nes reikia vartyti butinai, kitaip apacia neiskepa!