Prieš 1.5mėn. pirkome ir mes konvekcinę krosnelę Senukuose. Iš esmės, jie privalo pridėti lietuvišką instrukciją. Mums prie lietuviškos instrukcijos buvo pridėtas garantinis talonas bei prisegė pirkimo čekį. manau, jei nueitumėte su pirkimo čekiu, duotų ir lietuvišką instrukciją (jei ją pamiršo pridėti), tiesiog, išdrįskite paprašyti.
QUOTE(mijuke @ 2011 07 12, 10:20)
mes taip pat nuzipirkome konvekcine krosnele is Senuku "Clatronic". Keista, bet lietuvsikos instrukcijos neradome. Iskilo klausimas, kaip reikia ten joje kepti pyragus? Ar reikia specialu inda statyti ar tiesiog i ta stikline talpa galima pilti tesla?
Lauksiu, gal kuri pakomentuos.
Aciukas
Papildyta:
P.S. Gal kuri galetu imesti receptuku ar nuorodu, o gal ir naudojimosi instrukcija.
Aciu:)
Aciukas
Papildyta:
P.S. Gal kuri galetu imesti receptuku ar nuorodu, o gal ir naudojimosi instrukcija.
Stai cia yra temele apie patiekalus sioje krosneleje

[quote=<aries>,2011 05 30, 22:44]
sveikos mamytes,
Tikslus krosneles pavadinimas Breville The Smart Oven BOV800XL.
Atrodo ji ( bent jau man- ispudingai) - stai taip:
http://dev.phoenixne...00xl-zoom_1.jpg
man atrodo, kad čia paprasta kepimo krosnelė - na kaip mini orkaitė. tokių galima įsigyti parduotuvėse, kurios prekiuaja buitine technikoje. net esu maciusi "Maximoje" tokio tipo krosnelę.
sveikos mamytes,
Tikslus krosneles pavadinimas Breville The Smart Oven BOV800XL.
Atrodo ji ( bent jau man- ispudingai) - stai taip:
http://dev.phoenixne...00xl-zoom_1.jpg
man atrodo, kad čia paprasta kepimo krosnelė - na kaip mini orkaitė. tokių galima įsigyti parduotuvėse, kurios prekiuaja buitine technikoje. net esu maciusi "Maximoje" tokio tipo krosnelę.
Aš kaip tik paskutiniu metu domėjausi šia krosnele, informacijos apie ją internete pakankamai daug, tarkim kad ir šis apžvalgos tinklapis - Breville BOV800XL Smart oven. Įdomu, ar tikrai verta būtų šią krosnelę įsigyt? Gal kas nors galėtų patart?
Sveikos merginos,
Nuomuojames buta naujame rajone, su visais baldais ir buitine technika, bet... nera orkaites
Pasiule gera kaina, tad galvoju "aij isgyvensiu be orkaites", bet jau daugiau nei pusmetis ir pasiilgau savo receptu keptos vistos, orkaiteje gruzdintu/keptu bulvyciu ir tt.
Kadangi tiek paprasta mikrobangine, tiek virykles blynai yra, o vietos neperdaugiausiai, tai pagalvojau apie elektrine mini orkaitele 
Noriu pasiteiraut, ar kas turit/turejot ir kokie butu atsiliepimai?
Nusiziurejau didesnes talpos (40l) http://technikosera....;product_id=638 arba is bedos ir mazesne http://www.max24.lt/...N-MBG-1248.html Nezinau i ka labiau atkreipt demesi renkantis, manau svarbu, kad butu kuo talpesne
Nuomuojames buta naujame rajone, su visais baldais ir buitine technika, bet... nera orkaites

Noriu pasiteiraut, ar kas turit/turejot ir kokie butu atsiliepimai?
Nusiziurejau didesnes talpos (40l) http://technikosera....;product_id=638 arba is bedos ir mazesne http://www.max24.lt/...N-MBG-1248.html Nezinau i ka labiau atkreipt demesi renkantis, manau svarbu, kad butu kuo talpesne

turim ir mes iš Eastcon,praverčia kai važiuojam prie jūros ir nuoma namukuose,namie su ja negaminu
Kokias naudojate mini orkaites, gal esate bandę ne vieną, ką galėtumėt parašyti?Galėčiau užklausti temoje apie orkaites, bet ten visi diskutuoja tik apie tas dideles integruojamas. Domina būtent tos MINI

Nors cia kita tema, bet atsakysiu i klausimą. Mes turim elektrinę mini orkaitę. Ilgai ieškojau normalaus dydzio, artimo mikrobangei, buvau nusivylus esamu pasirinkimu. Ką rasdavau - Kažkokios negirdėtos firmos, maža talpa arba iš išorės matos, kad tokia prasta kokybė.... na, neskaitant gana brangios STOLAR. kol galiausiai vyras aptiko nukainotą Maximoje VULCAN , kiniečių firma, kainavo nebrangiai, su nuolaida gal 150l t. Ir buvom maloniai nustebinti - faina, tvarkingai padaryta krosnelė, plius viršuj turi dvi skyles virimui (mums kaip tik geras variantas, atsarginis atvejis kai baigias dujos). Kepiau dar nelabai daug - kartą mėsą, pora kart sumuštinius, apkepą... viskas gavos liuks

QUOTE(mijuke @ 2011 07 12, 09:20)
mes taip pat nuzipirkome konvekcine krosnele is Senuku "Clatronic". Keista, bet lietuvsikos instrukcijos neradome. Iskilo klausimas, kaip reikia ten joje kepti pyragus? Ar reikia specialu inda statyti ar tiesiog i ta stikline talpa galima pilti tesla?
Aciukas
Papildyta:
Aciukas
Papildyta:
aš nusipirkau inda tada geriau jį galima padėti kokiame nori aukštyje, o tame stikliniame inde manau nelabai patogu būtų
QUOTE(bilekokia @ 2012 01 18, 19:06)
Nors cia kita tema, bet atsakysiu i klausimą. Mes turim elektrinę mini orkaitę. Ilgai ieškojau normalaus dydzio, artimo mikrobangei, buvau nusivylus esamu pasirinkimu. Ką rasdavau - Kažkokios negirdėtos firmos, maža talpa arba iš išorės matos, kad tokia prasta kokybė.... na, neskaitant gana brangios STOLAR. kol galiausiai vyras aptiko nukainotą Maximoje VULCAN , kiniečių firma, kainavo nebrangiai, su nuolaida gal 150l t. Ir buvom maloniai nustebinti - faina, tvarkingai padaryta krosnelė, plius viršuj turi dvi skyles virimui (mums kaip tik geras variantas, atsarginis atvejis kai baigias dujos). Kepiau dar nelabai daug - kartą mėsą, pora kart sumuštinius, apkepą... viskas gavos liuks 

labai aciu uz atsakyma, buvau uzvedus nauja tema, bet perkele cia

Isigyjau ir as konvekcine krosnele. Kiekviena diena, vis kazka gaminu. Isbandziau keksiukus (kepiau su paaukstinimu), kiaulienos saslykai ant iesmuku ( apatines groteles 200 laipsniu apie 20 minuciu, labai sultingi ir skanus), vista su darzovem -gavosi sultinga
. Duona du kart kepiau. Pries kepimo gala isimu is formos, kad sonai apskrustu. Sonkauliukus kepiau. Turejau daug tai dejau per du aukstus. Skanesni gavosi ant apatiniu groteliu, nes nuo virsaus varvejo virsutiniu sonkauliu riebalai ir marinatas. Na ir kepiau kugeli, deja, bet nesigavo, dakepiau orkaitej, bet vistiek kazkoks nei sioks nei toks. Indas mano gal buvo per aukstas, del to neiskepe...Virsus staigiai aprudavo, nors kepiau su paausktinimu, po to jau uzdengiau folija. Tai sonai liko ne trupucio nepaskrude
Labai noreciau, kad parasytu merginos, kurioms gavosi kugelis. Kaip kepe ir kokioj formoj 

Laba, norėjau paklausti turinčių šią konvekcinę krosnelę. Man ji nuolat išsijunginėja, ta prasme aš įjungiu kepti, o ji po kiek laiko išsijungia. Laikas įvairus, tai po 1 min, tai po 10min. Ir taip nuolat. Gal kam buvo tokia bėda? Nesuprantu, ar aš ko nustatyt nemoku, ar ji sugedus.