Įkraunama...
Įkraunama...

BOBBI BROWN kosmetika

QUOTE(boruziuke @ 2015 07 28, 00:31)
Super dalykas! karta isbandzius lieki priklausomas visam gyvenimui smile.gif
Itin tinka normalioms-sausoms odoms, nes visiskai nedziovina, nuima blizgesi nuo pudros, bet palieka naturalu odos svytejima, nes turi sviesa atspindinciu mikrodaleliu. Galima naudoti ir ant pudros ir tiesiog ant savo rytinio veido kremo, jei nori kad oda svytetu bet nenori pudros

Man jokio blizgesio nenuima, o kaip tik jo prideda.. kazkas ji vadina svytejimu, kazkas blizgejimu, bet kad matiskumo nesuteikia, kaip kad zadejo pardei, tai faktas.. smile.gif fainas dalykas.. bet man deja netinka... schmoll.gif nusipirkau ir stovi.. sausiaodem gal manau tiktu.. bet ne man deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 07 28, 11:07)
Man jokio blizgesio nenuima, o kaip tik jo prideda.. kazkas ji vadina svytejimu, kazkas blizgejimu, bet kad matiskumo nesuteikia, kaip kad zadejo pardei, tai faktas..  smile.gif fainas dalykas.. bet man deja netinka...  schmoll.gif nusipirkau ir stovi.. sausiaodem gal manau tiktu.. bet ne man deja  verysad.gif

Netinka riebesniai odai ji,tikrai. bet turejo parduotuvej paaiskinti kad cia labiau normali ir i sausejima odai tinka
Atsakyti
QUOTE(boruziuke @ 2015 08 01, 14:24)
Netinka riebesniai odai ji,tikrai. bet turejo parduotuvej paaiskinti kad cia labiau normali ir i sausejima odai tinka

\Mano ner riebi... 4u.gif bert T zona pablizga karts nuo karto.. sake laiko matiskuma, kuom as patikejau.. bet tikrai ji to nedaro.. bet pati kvaila, kad pasimoviau ant kabliuko.. negali svytet ir matiskuma tuo paciu laikyt.. nieks man to neirodys, nes taip but negali smile.gif su laiku vis tiek atrodo riebaluotas veidas ..
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 02 24, 15:58)
Keliu temą biggrin.gif

Gal kas nors bandė šias kompaktines (mane domina Brightening Nudes, o ypatingai - Porcelain Pearl spalvos) ir norėtų tarti žodelį kitą? smile.gif Douglas'e probėgšmais užmačiau, atrodo viliojančiai smile.gif

user posted image

As turiu BRIGHTENING NUDES spalva jau 3 metai- labai faina wub.gif wub.gif Nors db kita nerealiai atradau- tai sita ciut uzmesta.. ax.gif reiks vel traukt biggrin.gif
user posted image
http://www.saksfifth...p;bmUID=jm.9BCN
Atsakyti