Oi leipau juokais nuo originalaus papasakojimo. Net gimdymo baimė dingo
 Ačiū tau
  Ačiū tau 
Aukit didelės ir gražios princesės

super
 super  

,saunu kad pasiprasei nuskausminamuju,o as durniuke sakiau nereikia man nieko
 ,saunu kad pasiprasei nuskausminamuju,o as durniuke sakiau nereikia man nieko  ,o poto kai sueme skausmelis buvo velu
 ,o poto kai sueme skausmelis buvo velu  va tada ir pajutau ta gimdymo skoni
 va tada ir pajutau ta gimdymo skoni  

,antra karteli taip ir padariau buvo
 ,antra karteli taip ir padariau buvo  

ir tikrai neikiek nemaziau myliu abi dukreles,juk pajausti meile nebutinas skausmas
 ir tikrai neikiek nemaziau myliu abi dukreles,juk pajausti meile nebutinas skausmas  

tikrai JUOKINGAI, ir ĮDOMIAI, vertinu kaip "neabejinga rašymui" - 11 balų iš 10
 tikrai JUOKINGAI, ir ĮDOMIAI, vertinu kaip "neabejinga rašymui" - 11 balų iš 10  

Tiesiog matau kai kurių čia pasisakiusiųjų gyvenimus - tokius "riuuužavus", kvadarkuotus, apnertus ir apkeptus, cukraus pudra pabarstytus....Viskas taip teisinga - diedas ne diedas, o "Tomukas" ar "Mylimukas". Ką tik gimęs vaikas gink Dieve, ne "padaras" (beje, šio žodžio reikšmė priklauso nuo konteksto, juk galimas sakyti "koks mielas padarėlis" ir t.t.) - dzin, kad susiraukšlėjęs, drėgnas, varškiuotas, pamėlęs ar dar koks - jis "princesytė" ar "mūsų su tėtuku džiaugsmas" ir t.t. Viskas čiki. Tik kad TAIP NĖRA. Gyvenimas nėra trilitriakas uogienės. Tiksliau, ta uogienė sluoksniuota. Ir tik visiškai jokios vidinės laisvės ir polėkio neturintis žmogus gali neįžvelgti tame gyvenime nieko išskyrus "nuostabią daktarytę" - BabaJaga visai čiotkas personažas, juk dėl jos multikus žiūrėdavom
 Tiesiog matau kai kurių čia pasisakiusiųjų gyvenimus - tokius "riuuužavus", kvadarkuotus, apnertus ir apkeptus, cukraus pudra pabarstytus....Viskas taip teisinga - diedas ne diedas, o "Tomukas" ar "Mylimukas". Ką tik gimęs vaikas gink Dieve, ne "padaras" (beje, šio žodžio reikšmė priklauso nuo konteksto, juk galimas sakyti "koks mielas padarėlis" ir t.t.) - dzin, kad susiraukšlėjęs, drėgnas, varškiuotas, pamėlęs ar dar koks - jis "princesytė" ar "mūsų su tėtuku džiaugsmas" ir t.t. Viskas čiki. Tik kad TAIP NĖRA. Gyvenimas nėra trilitriakas uogienės. Tiksliau, ta uogienė sluoksniuota. Ir tik visiškai jokios vidinės laisvės ir polėkio neturintis žmogus gali neįžvelgti tame gyvenime nieko išskyrus "nuostabią daktarytę" - BabaJaga visai čiotkas personažas, juk dėl jos multikus žiūrėdavom  o diedas - čia žodžio vyras, vyriškis sinonimas,  - paaiškinu nesuprantančioms. Melodi, be jokių jokiausių abejonių - tu gyvas ir tikras žmogus su realiom emocijom, su kuo tave ir sveikinu, nes tokių, kaip matau iš diskusijos....ne tiek daug, kiek norėtųsi
 o diedas - čia žodžio vyras, vyriškis sinonimas,  - paaiškinu nesuprantančioms. Melodi, be jokių jokiausių abejonių - tu gyvas ir tikras žmogus su realiom emocijom, su kuo tave ir sveikinu, nes tokių, kaip matau iš diskusijos....ne tiek daug, kiek norėtųsi  

aš čia tik dėl to, kad istorija iš tiesų labai juokinga
 aš čia tik dėl to, kad istorija iš tiesų labai juokinga  
  traktoristui,santechnikui ,vairuotojui ir t.t.
 traktoristui,santechnikui ,vairuotojui ir t.t. 
 beje, jokio kito vyro diedu nevadinu - tik savąjį. Švelniai ir mielai. jaukus tas mano diedas
 beje, jokio kito vyro diedu nevadinu - tik savąjį. Švelniai ir mielai. jaukus tas mano diedas  

Nes jau nusibodo tas pats per ta pati, pati nieko kito nesugebi tik kitus izeidinet
  Nes jau nusibodo tas pats per ta pati, pati nieko kito nesugebi tik kitus izeidinet  

Nu ką galiu be pridurti, sėdžiu net dabar išsišiepus. Senokai taip nesijuokiau skaitydama
  Nu ką galiu be pridurti, sėdžiu net dabar išsišiepus. Senokai taip nesijuokiau skaitydama  Labai gyvai perteiktas pasakojimas, puikus humoro jausmas
 Labai gyvai perteiktas pasakojimas, puikus humoro jausmas  Liepai linkim užaugt gražiai  ir sveikai mergytei
 Liepai linkim užaugt gražiai  ir sveikai mergytei  Beje pritariu visom keturiom Inred, kad užaugus ji pati skaitys už pilvo susiemus šią istoriją.
 Beje pritariu visom keturiom Inred, kad užaugus ji pati skaitys už pilvo susiemus šią istoriją.