QUOTE(Melodi @ 2008 01 25, 16:27)
Ziuriu daug kam atrodo, kad as nelabai buvau nusiteikus ir nezinojau kas manes laukia  Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja
  Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja  Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres
  Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres  Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas...
  Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas... 
 Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja
  Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja  Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres
  Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres  Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas...
  Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas... 
Na cia ne tiek apie skausma kalba, kiek apie vaikeli gal
 tiesiog duoti visi 9 menesiai tam, kad moteris apsiprastu su tuo, kuo viskas baigsis
 tiesiog duoti visi 9 menesiai tam, kad moteris apsiprastu su tuo, kuo viskas baigsis  
 vis tik cia esme tavo pasirinktoj rasymo stilistikoj ir tiek, o ji tokia savotiska

QUOTE(Albina1albina @ 2008 01 25, 17:07)
 istorija gera,taip kaip yra taip ir parasyta
 istorija gera,taip kaip yra taip ir parasyta  visos taip gimdom,ir visos ta pati isgyvenam,ir nereikia realybes rozinem spalvom piesti
   visos taip gimdom,ir visos ta pati isgyvenam,ir nereikia realybes rozinem spalvom piesti  
  Grazaus dukrytei pirmo gimtadienio
  Grazaus dukrytei pirmo gimtadienio 
Nesamone