Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

QUOTE(volia* @ 2010 07 05, 07:43)
Bent jau manoji tai kazkiek pati suvalgydavo, kazkiek primatindavo auklytes, aukletojos, bet kai bury daug vaiku visi nori bandyti patys. Budavo kad gryzdavo alkana, tada vakare sociau pavalgydavo, bet lb greit ismoko ir problemu neliko (manau net nebuvo biggrin.gif ) thumbup.gif

ji valgyt griebiasi labai pati, bet apverčia šaukštą su viskuo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pradedantiems eiti į darželį adaptacijai labai tiks filmukai apie aviuką Timį (tas pats mažas avinukas kūdikėlis filmukuose apie aviuką Šoną). Iš viso yra apie 30 (o gal jau ir daugiau) trumpų 5 min. trukmės serijų, kaip Timis pradeda lankyti darželį.
Pasieškokite internete arba atsisiųskite DVD.
Čia oficialus tinklapis: http://www.timmytime.tv/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 17 liepos 2010 - 22:36

O, čia tai geras patarimas! Ačiū labai, Vija. Jau suradau internete. Tikiuosi mažajam patiks ir jis žiūrės su mielu noru.
Mes šiandien buvom pirmą kartą darželyje. Tėtis nuvedė tai man kaip ir ramu buvo, o vyrui šiek tiek stresas. Paliko jis tą vaiką rėkianti, išėjo ir dar aplink daržą pasivaikščiojo, o jau sako girdisi pro langą kaip mūsų mažius verkia ir isterikuoja. Grižo namo švelniai tariant nekoks. Bet ką darysi, visi mes per tą praėjome.
Atsakyti
Ačiū, Vija. Mes taip pat turime šį filmuką. Manau, kad bus naudos, nes rugsėjo 1 dieną eisime i darželį.
Atsakyti
Sveikos,labai smalsu,mano mergaite rugsejy jau ais y lopsely,ir sudomino ar geles nesa tiktais augletojai?ar vaikucius jau palieka ta diena lopselyja?
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2010 08 02, 16:39)
O, čia tai geras patarimas! Ačiū labai, Vija. Jau suradau internete.

QUOTE(sarmi @ 2010 08 02, 16:43)
Ačiū, Vija. Mes taip pat turime šį filmuką. Manau, kad bus naudos, nes rugsėjo 1 dieną eisime i darželį.

Gal galite pasidalinti nuoroda,is kur siustis?
Mes taip pat ruosiames i darzeli 4u.gif
Atsakyti
Mes šį filmuką siuntėmės iš www.rutracker.org. Tik reikia prisiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 08 16, 10:03)
Mes šį filmuką siuntėmės iš www.rutracker.org. Tik reikia prisiregistruoti.

ačiū,ieškosiu ir siųsimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 07 18, 00:31)
Pradedantiems eiti į darželį adaptacijai labai tiks filmukai apie aviuką Timį (tas pats mažas avinukas kūdikėlis filmukuose apie aviuką Šoną). Iš viso yra apie 30 (o gal jau ir daugiau) trumpų 5 min. trukmės serijų, kaip Timis pradeda lankyti darželį.
Pasieškokite internete arba atsisiųskite DVD.
Čia oficialus tinklapis: http://www.timmytime.tv/
user posted image

gal galetumet per skype atsiusti,nes rusiskai nieko nesuprantu ten kur siustis,
jolitaite26
Atsakyti
Aciu uz filmuka, mes irgi pirmadieni keliaujam i darzeli 4u.gif
Atsakyti
Man iškilo klausimas dėl gėlių...kam nešite?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 08 28, 16:31)
Man iškilo klausimas dėl gėlių...kam nešite?

auklėtojai ir auklytei mirksiukas.gif
Atsakyti