QUOTE(daine @ 2005 04 01, 08:54)
Mums padovanojo toki triratuka seneliai, tikrai juo labai dziaugiausi, kol vakar man sekundei nusisukus "apsivoze" su visu triraciu......................mergaites, nesvarbu, kad yra apsaugos nepalikit maziu vienu triratuke nei sekundei, cia as is savo vakarykstes patirties.
mano leliui, tai jokiu apsaugu nereikia, ji net pyksta, kai uzlenkiu balneli, ji pati nori uzlipti ir nulipti 100 kartu, nors mums dabar 1,8, taciau jau mokomes minti. Buvo lengvai pavirtusi ant sono, bet spejo nukelti kojytes, nes apsauga buvo pakelta, tai galejo pati nulipti, kitaip, tai tikrai butu virtusi stipriai. Tad mano vaikui apsauga visai nereikalinga, tad reikia asmeniskai ziureti i savo vaikiuka, ko jam ir kaip reikia.
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2008 04 07, 08:41)
Mes irgi daugiau mokėjom
Taip skoniai skirtingi, man irgi tokie šiaip jau nepatinka, bet kažkaip labai linksma ta karvytė pasirodė

O dar pažiūrėjau, kad lyg sėdynė turėtų persikelt arčiau vairo, bet kol kas nėra reikalo. Bet šiaip jau tas sėdynes galėtų minkštesnėm daryti, mano manymu.
Kaip sakiau, svarbu, kad vaikui patiktų, nes pvz. supamas arkliukas pas mus bent kol kas visiškai nenaudojamas
o mes nuo supamo arkliuko tai galima sakyti nenulipam, kai esam namuose. Ir kokius ji triukus ant jo neisdarineja. Atsiseda ant atloso , atsistoja ant lingiu, dar atsistoja ant seduynes o rankutemis laikosi uz rankenu (pritupia) ir taip issisupa, kad ziurint, atrodo, kad tuoj tuoj virs, as net ramiai ziureti negaliu,

imu gaudyti pati nejausdama, o jai dar labiau juokas ima ir dar labiau supasi.(musu medinis,paprastas arkliukas).
p.s. kokie skirtingi tie leliukai, ir ju poreikiai labai skirtingi.