Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai - bendra tema

QUOTE(saule.a @ 2009 04 09, 18:24)
x landerio lazda negalima valdyti vaziavimo krypties.

Rimtai nevaldo? g.gif Tada turbut HAUCK triratuko (panasus i X-landerio) rankena irgi nevaldo krypties g.gif Stai toks Hauck triratukas:
user posted image

Mane dar sudomino stai toks (skelbimu lentoje toki siulo):
triratukas

Ka manote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazass: 09 balandžio 2009 - 17:15
QUOTE(mazass @ 2009 04 09, 19:13)
Rimtai nevaldo?  g.gif Tada turbut HAUCK triratuko (panasus i X-landerio) rankena irgi nevaldo krypties  g.gif Stai toks Hauck triratukas:
user posted image

Mane dar sudomino stai toks (skelbimu lentoje toki siulo):
triratukas

Ka manote?  ax.gif

Labai geras thumbup.gif
Gal zinote kas pardavineja smart-trike triratuka ir kokia kainele?
Atsakyti
Tikrai fainas triratukas, ir mes tokio noretumem
Atsakyti
Gal kas turite Smart Trike triratuka ir galetumete parasyti atsiliepimus? is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEŠKA @ 2009 03 29, 16:06)
Jo, pavasaris... ratų reikia. Gudragalvis.lt dabar irgi pavasariškai visus triratukus vienam naujienų skyrelyje sudėliojo. Pažiūrėkit ten, tikrai tvirti, faini. Turim mes tą paprastą raudoną.  biggrin.gif Mano net dičkis 8 m su juo po kambarius  prasuka doh.gif , ir nieko. Tik lauke per duobes, žvyrą stringa. Tokiam atvejui , jaučiu, reikia su pripučiamais ratais. Reiks laukti kol Dolile visais keliais išbandys... ax.gif

O mes su pripučiamais ratais pernai pusbroliui padovanojom, tai sako, kad joks žvyras ar duobės nebaisios, super triratukas! Verta investicija, nes ir garantija net 3 metams, o ir sėdynė pasikelia, tai tikrai ilgam užteks. Giriasi, kad kai išvažiuoja į lauką tai visi klausinėja, kur pirko smile.gif. Taip kad patariam ir mes pripučiamų ratų ieškoti, jei norit komforto mirksiukas.gif O triratuką galima pamatyti čia http://www.zaislandi...572.html#apacia
Atsakyti
QUOTE(gvido @ 2009 04 10, 13:15)
O mes su pripučiamais ratais pernai pusbroliui padovanojom, tai sako, kad  joks žvyras ar duobės nebaisios, super triratukas! Verta investicija, nes ir garantija net 3 metams, o ir sėdynė pasikelia, tai tikrai ilgam užteks. Giriasi, kad kai išvažiuoja į lauką tai visi klausinėja, kur pirko  smile.gif. Taip kad patariam ir mes pripučiamų ratų ieškoti, jei norit komforto mirksiukas.gif O triratuką galima pamatyti čia http://www.zaislandi...572.html#apacia

O kad mums kas padovanotu toki, nes kaina tai kandziojasi siek tiek ax.gif Bet turbut vertas tokiu pinigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2009 04 10, 12:58)
Gal kas turite Smart Trike triratuka ir galetumete parasyti atsiliepimus? is anksto dekoju smile.gif

Uzsisakiau toki triratuka is forumietes Tina Love, nes labai suzavejo mane wub.gif Ji minejo, kad jau toks paskutinis man atitenka, nebent dar bus papildymas veliau. Tai gal po svenciu jau turesim toki, tada galesiu pasipasakoti smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 10, 12:34)
Uzsisakiau toki triratuka is forumietes Tina Love, nes labai suzavejo mane  wub.gif Ji minejo, kad jau toks paskutinis man atitenka, nebent dar bus papildymas veliau. Tai gal po svenciu jau turesim toki, tada galesiu pasipasakoti smulkiau.

as irgi uzsisakiau, priespaskutini smile.gif ziuresim, tikiuosi, tiks ir nesubyres.
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2009 04 10, 13:38)
as irgi uzsisakiau, priespaskutini smile.gif  ziuresim, tikiuosi, tiks ir nesubyres.

Tai galesim kita savaite pasidalinti ispudziais smile.gif

O gal kas zinote, kiek parduotuveje toks Smart Trike triratukas kainuoja?
Atsakyti
Man tai patinka Hauck triratukas. Super!!!!!!! thumbup.gif. Mano pupa turi toki.

Cia yra nuotrauka: http://prekesvaikams.blogas.lt
Atsakyti
O, dėkui mazass. Aha, aš tai su pripučiamais ratais nusižiūrėjau būtent Italų Italtrike svetainėje ( www.italtrike.com ) biggrin.gif , nes man tokie patinka neryškūs, solidesni. Ten tokie geruliai "lenktyniniai". Tai "gudručiai",t.y gudragalvis, sakė gali parvežti, nors jų pagrindiniame asortimente ir nėra dabar.lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Crazy2007 @ 2009 04 10, 15:54)
Man tai patinka Hauck triratukas. Super!!!!!!! thumbup.gif. Mano pupa turi toki.
Cia yra nuotrauka: http://prekesvaikams.blogas.lt

As irgi galvojau apie toki, bet kai suzinojau, kad jo rankena nesireguliuoja, tai persigalvojau.
Atsakyti