Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai - bendra tema

[quote=Pretori,2010 05 14, 11:50]
aciu labai uz informacija 4u.gif o netrukdo vaikui,kad ner kur kojyciu pasideti?:)man svarbiausia,kad butu stabilus ir neapsiverstu thumbup.gif na o jai galima uzfiksuoti priekini rata tai gal tada ir nera butinybes,kad rankenoje butu itaisyta g.gif
Atsakyti
Sakyčiau, kad triratukas skirtas ne patiems mažiausiems, apsaugos aplink sėdynę nėra, tik diržais prisegamas vaikas. Dukrytei neseniai suėjo 2 m., tai tos apsaugos kaip ir nebereikia. O kojytes pasideda ant pedalų. Jie nesisuka, kai stumi triratuką, nebent vaikas pats mina. Minusas tas, kad viena koja aukščiau, kita žemiau. Važiavimą su užfiksuotu ratu galėčiau palyginti, kaip važiavimą su vežimėliu. Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo ispudziais isigijus triratuka Boby.
user posted image
Jis analogas Hauck arba X-lander. Isvaizda viens prie vieno. Kokybe manau tikrai gera, neskaitant kad jis lenku gamybos. Kaina atitinkamai mazesne nei Hauck ir X lander. Ratai minksti, vaziuojant nebarska. Vaikas sedi patogiai ir patenkintas. Pedalai uzsifiksuoja kad nesisuktu, Vairas uzsiblokuoja, kad galima butu valdyt tik ilgaja rankena.
Zodziu tikrai patenkinti. Ir galiu parekomenduot kas iesko ne splavotu plastmasiniu galvu, o hauck ir pan perbrangus ar tiesiog neranda ju. tikiuosi kazkam mano sis aprasymas pagelbes ax.gif
sekmes visiems maziesiems triratuku vairuotojams 4u.gif
Atsakyti
O mes gavom dovanu toki: chicco zoom trike
po vienos dienos vazinejimo kaime, kol kas patenkinti. Siandien bandysim ant asfalto biggrin.gif , turetu lengviau vaziuoti, bet vaziuoja ir per pieva. thumbup.gif
Aisku visi pliusai ir minusai manau po kokio gero menesio islis. Kol kas didziausias pliusas, kad susilanksto ir i krepsi isideda biggrin.gif ir masinos bagazine lieka svari, nes nuo vezimo ratu dar prisimenu visas siuksles.
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 05 16, 23:01)
user posted image
Jis analogas Hauck arba X-lander. Isvaizda viens prie vieno. Kokybe manau tikrai gera, neskaitant kad jis lenku gamybos. Kaina atitinkamai mazesne nei Hauck ir X lander. Ratai minksti, vaziuojant nebarska. Vaikas sedi patogiai ir patenkintas. Pedalai uzsifiksuoja kad nesisuktu, Vairas uzsiblokuoja, kad galima butu valdyt tik ilgaja rankena.
Zodziu tikrai patenkinti. Ir galiu parekomenduot kas iesko ne splavotu plastmasiniu galvu, o hauck ir pan perbrangus ar tiesiog neranda ju. tikiuosi kazkam mano sis aprasymas pagelbes  ax.gif
sekmes visiems maziesiems triratuku vairuotojams  4u.gif

Mes turim toki x-landeri. Arba mes kazko nesuprantam, arba jis tikrai niekam tikes. Nu taip sunkiai jis vaziuoja, stumti man ji labai sunku, vaikas pedalu nepamina, jokio lengvumo, reikia jegos tiek vaikui, tiek mamai. Pirkdama galvojau, kad jis bus labai geras, bet nesuprantu. Vaikui trys metukai, turi nuo 2 ju. Nei 2, nei 3 m. negali juo pavaziuoti. Tai ir nesupratau, kuriame amziuje jis tinkamiausias g.gif . Zodziu jegos labai daug reikia. kai mazius jegos tures, matyt bus per didelis siam triratukui. Cia tik mano pastebejimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 05 17, 08:17)
Mes turim toki x-landeri. Arba mes kazko nesuprantam, arba jis tikrai niekam tikes. Nu taip sunkiai jis vaziuoja, stumti man ji labai sunku, vaikas pedalu nepamina, jokio lengvumo, reikia jegos tiek vaikui, tiek mamai. Pirkdama galvojau, kad jis bus labai geras, bet nesuprantu. Vaikui trys metukai, turi nuo 2 ju. Nei 2,  nei 3 m. negali juo pavaziuoti. Tai ir nesupratau, kuriame amziuje jis tinkamiausias g.gif . Zodziu jegos labai daug reikia. kai mazius jegos tures, matyt bus per didelis siam triratukui. Cia tik mano pastebejimai  ax.gif

Maniskiui "vairuotojui" 1.5m. Zinoma kol kas nemina, tik laiko kojas ant pedalu. O man stumti tai visai nesunku. Lengvai valdosi, manevringas net galiu pasakyt.
Net nezinau nuo kada bandyt maziui aiskint ir mokint minti pedalus.. Bet neatrodo kad butu sunku si triratukas valdyt
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 05 17, 13:21)
Maniskiui "vairuotojui" 1.5m. Zinoma kol kas nemina, tik laiko kojas ant pedalu. O man stumti tai visai nesunku. Lengvai valdosi, manevringas net galiu pasakyt.
Net nezinau nuo kada bandyt maziui aiskint ir mokint minti pedalus.. Bet neatrodo kad butu sunku si triratukas valdyt

O jusu toks pat x-landeris?
Atsakyti
Labas mamytes,
noriu ir as pasakyti ,kad ilgai ieskojom triratuko 1 metu berniukui. Is pradziu galvojau apie pigu triratuka, bet pamaciusi Smart Trike triratuka supratau,kad visgi kartais vardas turi ir kokybe. Labai liuks tas triratukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2lina: 17 gegužės 2010 - 15:01
Vaikas turėjo paveldėtą tėčio triratuką. thumbup.gif Atrodė tikrai ne kaip (apsitrynęs), senoviškas daiktas rolleyes.gif Bet užtat manevringas, neapkrautas nereikalingais dalykais, guminėm padangom. Lakstė su vėjeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 05 17, 21:02)
Vaikas turėjo paveldėtą tėčio triratuką. thumbup.gif Atrodė tikrai ne kaip (apsitrynęs), senoviškas daiktas rolleyes.gif Bet užtat manevringas, neapkrautas nereikalingais dalykais, guminėm padangom.  Lakstė su vėjeliu. smile.gif

atsimenu šį triratuką jis buvo ir turbūt liks pats superiškiausias thumbup.gif gaila,kad dabar jų negalima nusipirkti,o buvo išties labai geri,nėr ko ir lyginti su dabartinėmis plastmasėmis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 05 16, 23:01)
user posted image
Zodziu tikrai patenkinti. Ir galiu parekomenduot kas iesko ne splavotu plastmasiniu galvu, o hauck ir pan perbrangus ar tiesiog neranda ju. tikiuosi kazkam mano sis aprasymas pagelbes  ax.gif
sekmes visiems maziesiems triratuku vairuotojams  4u.gif

na mes siandien nusipirkom toki pati pirma vakara isbandem esu labai patenkinta kol kas ir garantinis net 12 menesiu tikrai ne bet kur gausi taip smile.gif
bandziau drauges haucka nepatiko tikrai kazkaip sunkokai valdesi, nors sitas analogiskas hauckui bet tikrai labai manevringas ir lengvai valdomas lengva vairuoti thumbup.gif as tirkai likai patenkinta, ka domina prasom pirkti per cia, kaune dar matem kad yra siu triratuku thumbup.gif
http://www.perkuvaik...by-melsvas.html
Atsakyti
sveikos,kreipiuosi pagalbos nes visiskai neisivaizduoju kaip isrinkti savo mazajai triratuka doh.gif
jai rugseji treji,tai siai vasarai ieskome triratuko ir paskaitinejus foruma susidariau nuomone,kad jau tie Hauck,Boby,Smart Trike3in1 tikriausiai bus mazi jai,o paciai pradziai to su pridedamais ratukais prisibijau del tu kritinejimu,kad nesusidarytu baime visiskai dviraciams. ar dar tiktu siai vasarai tie(Hauck...),nes kitai vasarai broliukui jie puikiai tiktu,o mergaitei jau nauja pirktume su pridedamais ratukais.
ka manote g.gif
Atsakyti