QUOTE(makse* @ 2010 05 16, 23:01)
Pasidalinsiu savo ispudziais isigijus triratuka Boby.

Jis analogas Hauck arba X-lander. Isvaizda viens prie vieno. Kokybe manau tikrai gera, neskaitant kad jis lenku gamybos. Kaina atitinkamai mazesne nei Hauck ir X lander. Ratai minksti, vaziuojant nebarska. Vaikas sedi patogiai ir patenkintas. Pedalai uzsifiksuoja kad nesisuktu, Vairas uzsiblokuoja, kad galima butu valdyt tik ilgaja rankena.
Zodziu tikrai patenkinti. Ir galiu parekomenduot kas iesko ne splavotu plastmasiniu galvu, o hauck ir pan perbrangus ar tiesiog neranda ju. tikiuosi kazkam mano sis aprasymas pagelbes
sekmes visiems maziesiems triratuku vairuotojams
Mes turim toki x-landeri. Arba mes kazko nesuprantam, arba jis tikrai niekam tikes. Nu taip sunkiai jis vaziuoja, stumti man ji labai sunku, vaikas pedalu nepamina, jokio lengvumo, reikia jegos tiek vaikui, tiek mamai. Pirkdama galvojau, kad jis bus labai geras, bet nesuprantu. Vaikui trys metukai, turi nuo 2 ju. Nei 2, nei 3 m. negali juo pavaziuoti. Tai ir nesupratau, kuriame amziuje jis tinkamiausias

. Zodziu jegos labai daug reikia. kai mazius jegos tures, matyt bus per didelis siam triratukui. Cia tik mano pastebejimai