
ir as sugalvojau naujiesiams pabandyt iskept idaryta vista, pries tai ne karto nebandzius, tik negaliu apsisprest koki idara padaryt, norisi ka nors skanaus ir idomesnio, pvz., su riesutais ir dziovintais vaisiais

sveikos
aš planuoju įdaryti ryžiais su slyvom, bet galvoju dabar, ar geriau kimšti visiškai išvirtais ryžiais ar tik apvirtais?
beje, gal žinot kaip paruošti tą įdarą? įsivaizduoju, kad tiesiog papjaustyti slyvas smulkiau ir sumaišty su ryžiais, o gal reik kažkaip specialiai?


beje, gal žinot kaip paruošti tą įdarą? įsivaizduoju, kad tiesiog papjaustyti slyvas smulkiau ir sumaišty su ryžiais, o gal reik kažkaip specialiai?

QUOTE(tinuska87 @ 2009 12 29, 20:43)
sveikos
aš planuoju įdaryti ryžiais su slyvom, bet galvoju dabar, ar geriau kimšti visiškai išvirtais ryžiais ar tik apvirtais?
beje, gal žinot kaip paruošti tą įdarą? įsivaizduoju, kad tiesiog papjaustyti slyvas smulkiau ir sumaišty su ryžiais, o gal reik kažkaip specialiai?


beje, gal žinot kaip paruošti tą įdarą? įsivaizduoju, kad tiesiog papjaustyti slyvas smulkiau ir sumaišty su ryžiais, o gal reik kažkaip specialiai?

irasyk i googla idaryta vista su slyvomis ir ismes recepta kaip tik su ryziais ir slyvom, galesi perskaityt receptuka.
as tai vis ieskau ka nors idomesnio bet nieko gero nerandu

Na as ir naujiesiems bandysiu vistyte idaryta pagaminti
viskas kaip ir paprasta atrodo, idarui - viskas kas yra namie, pasitelksiu fantazija ir bus viskas gerai, bet gresmingai atrodo tos vistos paruosimas.
Nusipirkusi vista, jei nenoriu nei nulupti odeles nei isimti kaulu, tai reikia tiesiog nuplauti, isvalyti vidu ir tiek?



QUOTE(Monci'A @ 2009 12 30, 23:27)
Na as ir naujiesiems bandysiu vistyte idaryta pagaminti
viskas kaip ir paprasta atrodo, idarui - viskas kas yra namie, pasitelksiu fantazija ir bus viskas gerai, bet gresmingai atrodo tos vistos paruosimas.
Nusipirkusi vista, jei nenoriu nei nulupti odeles nei isimti kaulu, tai reikia tiesiog nuplauti, isvalyti vidu ir tiek? 



nulupti oda visiskai nesunku, nors irgi atrode baisu

cia labai graziai aiskiai Srove papasakojo kaip ji gamina
liuks , permetu jos vistyte i sia temuke,
tikiuosi nesupyks
Norejau kepti zuiki, farso buvo mazoka, tai sugalvojau issikept idaryta vista, paprastu farsu.Islupau vistos mesa is skuros, paliekant sparniukus ir kojyciu galiukus, ta mesyte nukaulinau ir sumaliau(siek tiek supjausciau gabaliukais), dejau dar gal apie 400gr. kiaulienos farso, kepta svoguniuka, pora kiausiniu, puse stiklines dziuveseliu sumaisiau su grietinele ir supyliau i farsa, druskytes, pipiriuku, suminkiau, sukisau i skura, susiuvau, istryniau al. aliejaus,druskos, cesnaku, pipiru, dz. zoleliu misiniu, ipyliau stikline vandens, uzdengiau virsu folija ir kepiau apie val. 200temp., paskui nudengiau ir pabaigiau kepti, kol apskrudo.
http://www.supermama...?...37126&st=24



Norejau kepti zuiki, farso buvo mazoka, tai sugalvojau issikept idaryta vista, paprastu farsu.Islupau vistos mesa is skuros, paliekant sparniukus ir kojyciu galiukus, ta mesyte nukaulinau ir sumaliau(siek tiek supjausciau gabaliukais), dejau dar gal apie 400gr. kiaulienos farso, kepta svoguniuka, pora kiausiniu, puse stiklines dziuveseliu sumaisiau su grietinele ir supyliau i farsa, druskytes, pipiriuku, suminkiau, sukisau i skura, susiuvau, istryniau al. aliejaus,druskos, cesnaku, pipiru, dz. zoleliu misiniu, ipyliau stikline vandens, uzdengiau virsu folija ir kepiau apie val. 200temp., paskui nudengiau ir pabaigiau kepti, kol apskrudo.
http://www.supermama...?...37126&st=24
Sveikos visos seimininkeles
,
Norejau toki irgi gal truputi kvailoka klausima uzduoti...ar reikia vista (tiksliau jos vidu) kazkaip isvalyti, pries kepant orkaiteje?...
jeigu reikia, tai kokiu budu ta padaryti, prapjauti ir po to vel uzsiuti, ir kaip ta vidu "isskobti" (nuo visokiu ten esanciu organu ar kazko kito)?Nes dabar tik nuploviau visa svariai, pamarinavau ir planuoju ikisti keleta citrinu ir kepti...aisku dabar jau nebeisvalysiu as to vidaus, bent bent kitam kartui zinosiu

Norejau toki irgi gal truputi kvailoka klausima uzduoti...ar reikia vista (tiksliau jos vidu) kazkaip isvalyti, pries kepant orkaiteje?...


QUOTE(serpent @ 2010 03 14, 14:49)
Sveikos visos seimininkeles
,
Norejau toki irgi gal truputi kvailoka klausima uzduoti...ar reikia vista (tiksliau jos vidu) kazkaip isvalyti, pries kepant orkaiteje?...
jeigu reikia, tai kokiu budu ta padaryti, prapjauti ir po to vel uzsiuti, ir kaip ta vidu "isskobti" (nuo visokiu ten esanciu organu ar kazko kito)?Nes dabar tik nuploviau visa svariai, pamarinavau ir planuoju ikisti keleta citrinu ir kepti...aisku dabar jau nebeisvalysiu as to vidaus, bent bent kitam kartui zinosiu 

Norejau toki irgi gal truputi kvailoka klausima uzduoti...ar reikia vista (tiksliau jos vidu) kazkaip isvalyti, pries kepant orkaiteje?...


Parduotuvynes vistos jau isvalytos nuo visu organu,tiesiog gerai isplaukit ir kepkit

QUOTE(Evelincik @ 2010 03 14, 20:18)
Parduotuvynes vistos jau isvalytos nuo visu organu,tiesiog gerai isplaukit ir kepkit 

Na jo, patyrinejau atidziau, nelabai ten kas like



QUOTE(serpent @ 2010 03 15, 12:04)
Na jo, patyrinejau atidziau, nelabai ten kas like
kept kepiau vakar, visiskai nesigavo, tai daugiau nekisiu nagu prie "cielu" vistu kepimo
virsus apsvilo, vidus nedakepes, nors uzstaciau orkaitej specialia programa vistos kepimui...po to pakeiciau i karsto oro srauta ir galiausiai baigiau kept su sildymu is apacios...liudna net prisimint, geriau troskinukus ir kepsniukus kepsiu toliau is vistos 



Reikejo kept rankovej ar pridengus folija i skarda ipilt truputeli vandens,o likus 20 min atidengt folija ar rankove,kad apskrustu,tada iskepa kuo puikiausiai

Pasakoju kaip kepiau vištą.Pirkau šviežų viščiuką,lekštutėje susimaišiau prieskonių mišinį vištai įtrinti:druska,įspaudžiau česnako,Santa marijos vištienos prieskoniai,kmynai.Tuo mišiniu iš vakaro įtryniau vištą.Įtrintą vištą dėjau į kepimo rankovę,į vištos vidų pridėjau ketvirčiais pjaustytų antaninių obuolių,užtaisiau rankovės galus ir kepiau 1,5 val.Paskui prakirpau rankovę,kad apskrustų.Labai skanu buvo
