Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui (2-a tema)

QUOTE(Cherie Ice @ 2008 09 10, 08:43)
Aciu,supratau...Sian jau turetu paskambint is banko...Jei neduos,gal ir ok,maziau problemu doh.gif  doh.gif Is tikruju esu pasimetusi,neisivaizduoju kur ieskotis..Tai noretusi  su apdaila uz galima suma rast...

puikiai suprantu... pati buvau kaip krabas i verdanti vandeni cia ipuolusi smile.gif bet pirma reikia apeit didesnius ir mazesnius bankus susideliot pasiulymus ir tada pradeda aisket. bijau zaiba i subine gaut blush2.gif , bet man am credit viska isaiskino, net pasake ko klaust, kur demesi atkreipt, palygino pasiulymus ir pan. manau ir kituose bankuose, kur klientas rupi panasiai dirba konsultantai...
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 10, 12:59)
Klausykit mamkos  4u.gif  turiu galvos skausma toki kaip samato surasymas .. jo reikia bankui , tipo sako isgalvok  ka nori , tik buitine neieina ... ir nerandu kurioje temoke ieskoti  unsure.gif  .. o suma yra 80 000  doh.gif  gal kuri galit padeti ?  verysad.gif  is anksto aciu  ax.gif

o jūs patys remontuositės? jei ne, paprašykit remontininkų, kad padarytų. mūsiškiai padarė tai sumai, kurios mums reikėjo. ten surašo viską: tinkavimas, glaistymas ir pan., berods, kiek kvadratų, kokia kvadrato kaina ir bendra suma.
Atsakyti
Matai , mes pirkom jau pilnai irengta buta .. vertintojas ivertino daugiau .. su pardaveju sutarem kad popieriuose rasysim kad butas parduoda ne uz 280 000 o uz 240 000 .. o paskola imam 320 000 .. taigi samatui reikia 80 000 uzpildyti .. neieina buitine techika .. zadejo pardavejas padaryti , bet jis , kiaule , nepadares isvyko i uzsieni .. ir bus tik 21 diena blink.gif o man jau reikia 15-ai verysad.gif ... paciai net smegenine neisnesa ka galima ant tokios sumos priburti ... bankui ten vos ne spargalkes reikia , sake ka nors prikurkit... bat man vistiek neisnesa verysad.gif jauciu reiks viska atkelti 22 dienai , kai tas gryz .. nes 15 diena jau pas notarus turime eiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 10, 13:48)
Matai , mes pirkom jau pilnai irengta buta .. vertintojas ivertino daugiau .. su pardaveju sutarem kad popieriuose rasysim kad butas parduoda ne uz 280 000 o uz 240 000 .. o paskola imam 320 000 .. taigi samatui reikia 80 000 uzpildyti .. neieina buitine techika .. zadejo pardavejas padaryti , bet jis , kiaule , nepadares isvyko i uzsieni .. ir bus tik 21 diena  blink.gif  o man jau reikia 15-ai  verysad.gif ... paciai net smegenine neisnesa ka galima ant tokios sumos priburti ... bankui ten vos ne spargalkes reikia , sake ka nors prikurkit... bat man vistiek neisnesa  verysad.gif  jauciu reiks viska atkelti 22 dienai , kai tas gryz .. nes 15 diena jau pas notarus turime eiti  verysad.gif

tau reikėtų susirasti remonto darbų sąrašą ir kainas. o tada burti. aš tiesiog nežinau, kokie gali būti tie darbai, bet kažkur tikrai mačiau su įkainiais. gal pabandyk užklausti skyrelyje, kur visi remontus darosi. berods ten netgi yra tema apie remontininkus. gal kas padės 4u.gif
Atsakyti
čia pabandykit pažiūrėti:
http://www.samata.lt/

rinktis 'Statyba, interjeras' (kairėje) ->
tada pasirinkti pirmą nuorodą su 'Sąmata'.

bus bent jau pavardinta darbai, ir orientaciniai įkainiai
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 10, 14:48)
Matai , mes pirkom jau pilnai irengta buta .. vertintojas ivertino daugiau .. su pardaveju sutarem kad popieriuose rasysim kad butas parduoda ne uz 280 000 o uz 240 000 .. o paskola imam 320 000 .. taigi samatui reikia 80 000 uzpildyti .. neieina buitine techika .. zadejo pardavejas padaryti , bet jis , kiaule , nepadares isvyko i uzsieni .. ir bus tik 21 diena  blink.gif  o man jau reikia 15-ai  verysad.gif ... paciai net smegenine neisnesa ka galima ant tokios sumos priburti ... bankui ten vos ne spargalkes reikia , sake ka nors prikurkit... bat man vistiek neisnesa  verysad.gif  jauciu reiks viska atkelti 22 dienai , kai tas gryz .. nes 15 diena jau pas notarus turime eiti  verysad.gif

Jei neklystu, galima rašyti langus (imk pačius brangiausius), vidaus ir lauko durys bei jų keitimas, sienų glaistymas, tapetavimas, dažymas, grindų keitimas, restauravimas, vonios atnaujinimas - santechnikos keitimas, plytelių klojimas, balkono stiklinimas, apsauginės grotos ir t.t. Jei neklystu, tai įeina ir virtuvė į tą sumą g.gif
Atsakyti
O, kiek laiko užtrunka paskolos gavimas (nuo dokumentų iki pinigų gavimo)? Jeigu tiksliau kiek laiko bankas priiminėja sprendimą suteikti ar ne paskolą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2008 09 08, 14:14)
as turbut uzkimsiu rekaudama, kad dabar marza  - 0.6 galima gauti. bandet danske pvz? o AmCredit dabar marza pirmais metais 0, o nuo kitu - 0.6.
tai va tokia nuomone smile.gif

Nieko nebesuprantu schmoll.gif ka tik gavau atsakyma is AmCredit. pasiule marža 1,75%, kas kartu su EURIBOR šiai dienai sudarytų 6,92%. verysad.gif
Atsakyti
Nu va, o mes siandien Hansoj buvom, tai pasiule nuo 1 iki 1,4 marza, tai as sita tema prisiskaičius vos neišsižiojau. doh.gif
Šiaip tai nelabai supratau eiliškumo aš ten. atneši prelimnarią sutartį supildai prašymą, pateiki bankui viską max dvi savaites lauki atsakymo, o tą laiką butas kabo rezervuotas? AR ne per ilgai? Tada kai zinai del sumos atsakyma kokie tolimesni veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 09 11, 21:50)
Nu va, o mes siandien Hansoj buvom, tai pasiule nuo 1 iki 1,4 marza, tai as sita tema prisiskaičius vos neišsižiojau.  doh.gif 
Šiaip tai nelabai supratau eiliškumo aš ten. atneši prelimnarią sutartį supildai prašymą, pateiki bankui viską max dvi savaites lauki atsakymo, o tą laiką butas kabo rezervuotas? AR ne per ilgai? Tada kai zinai del sumos atsakyma kokie tolimesni veiksmai?

Hanzoj 2 savaites reikia laukt atsakymo del paskolos? blink.gif nu sakes, man SEB'as zadejo per tris darbo dienas, o jau kita diena paskambino ax.gif
Atsakyti
Ten kazkaip svarstymas karta i savaite, tai jei tinkamu laiku paduodi tai apsvarsto greitai bet jei ne tai tiek lauki.
Atsakyti
QUOTE(puik @ 2008 09 11, 19:57)
Nieko nebesuprantu  schmoll.gif  ka tik gavau atsakyma is AmCredit.  pasiule marža 1,75%, kas kartu su EURIBOR šiai dienai sudarytų 6,92%.  verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
nu cia tai joa... gal ne tokia paskola kaip mes emet? mes kazkokia vadinasi "Jauniems ir verzliems" ar panasiai. jie gi ten gyva galybe varijantu manau turi
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2008 09 12, 11:31)
Ten kazkaip svarstymas karta i savaite, tai jei tinkamu laiku paduodi tai apsvarsto greitai bet jei ne tai tiek lauki.

man hanzoj su vartushke tas pats buvo smile.gif reikejo greitai, gavosi ir negreitai ir 12proc smile.gif
Atsakyti