Įkraunama...
Įkraunama...

Batai,bateliai II

Sveikinuosi jau antroje temelėje, tikiuosi ji bus reikalinga ir čia išvysime naujų batukų wub.gif .I- OJI TEMA
Keletas iš mano kolekcijos
user posted imageuser posted image
user posted image
-----------------------------------------------------------------------------------------------

o čia mūsųsupermama.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 sausio 2008 - 18:29
wub.gif Sužavėta pirmomis nuotraukomis!! wub.gif
Atsakyti
veltinio batukai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 30 sausio 2008 - 16:58
kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka smile.gif kaina 170 lt. Jie tokie tik suvelti ,sakė rankų darbo smile.gif ir be padų na kaip tapkutės veltos rolleyes.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif jau antroji tema

frederica, Tu šaunuolė 4u.gif vakar kaip tik su drauge diskutavome apie tavuosius batukus, niu grožis thumbup.gif išrodžiau viską , tai užsimanė vestuvėms tokių apnertų kurpaičių biggrin.gif
Atsakyti
mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 02 02, 19:22)
kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka smile.gif kaina 170 lt. Jie tokie tik suvelti ,sakė rankų darbo smile.gif ir be padų na kaip tapkutės veltos  rolleyes.gif

Dar kart man blondinei g.gif radai batus ar tapkes g.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 02 03, 11:42)
clap.gif clap.gif clap.gif jau antroji tema

frederica, Tu šaunuolė  4u.gif  vakar kaip tik su drauge diskutavome apie tavuosius batukus, niu grožis  thumbup.gif  išrodžiau viską , tai užsimanė vestuvėms tokių apnertų kurpaičių  biggrin.gif

ačiū irmuliauž palaikymą wub.gif
QUOTE(dėja @ 2008 02 11, 14:44)
mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo  blush2.gif

user posted image

Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą blush2.gif

thumbup.gif kapinukas thumbup.gif
Tingėti negabinga, tingėti negražu lotuliukas.gif , būtinai pasirodyk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 02 11, 21:15)
thumbup.gif kapinukas thumbup.gif

doh.gif nu ir parašiau blush2.gif blink.gif doh.gif doh.gif - atsiprašau- kaspinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 12 vasario 2008 - 11:50
QUOTE(frederica @ 2008 02 12, 11:49)
doh.gif nu ir parašiau blush2.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif - atsiprašau- kaspinukas mirksiukas.gif

vat ir galvoju,ką čia galėtų reikšti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Batus,tokius ilgus ,man iki kelių būtų smile.gif
Atsakyti
Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina verysad.gif
Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 02 15, 11:46)
Batus,tokius ilgus ,man iki kelių būtų smile.gif

thumbup.gif ,labai Tau ačiū, Lachesiuk mirksiukas.gif

QUOTE(Koshka21 @ 2008 02 15, 17:48)
Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina verysad.gif
Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti...

Storina ne tiek kaspinas kiek jo blizgumas, pasirinkus matinį taip neatrodytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 16 vasario 2008 - 12:14