kitaip nemoku ikelti nuotraukos
paspauskit cia

radau pas rusaites

Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu

QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 15:50)
Ir drąsa žinoma

Man tokie batai nebūtų patogūs. Juolab, kad ir mašinos neturiu, Lietuvos orais toli su tokiais nepavaikščiočiau.
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 16:50)
ir kuo gi jos mus čia taip aplenkė

frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
QUOTE(gugile @ 2008 04 12, 00:35)
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
dėl pasirinkimo tai jau pati spręsk

aš neriu taip:
nuneriu pynutę, ja ''apeinu''apie batą- taip pasimatuoju kokio reikės nėrinio.
antrą eilutę neriu žemu stulpeliu, prismaigstau adatėlėm prie bato ir jau tada ''pasižymiu'' kur ko reiks- kulnui didesnis apnėrimas, priekiui jei smailas iš vis nieko, apnerimai prasideda jau tik šonuose...žodžiu čia jau planuoju pagal bato formą .
Klijuoti manau paprasčiau, tinka plona oda, dermantinas, gatavi nėriniai, kailiukas .
Tik jei nori, kad batai būtų vienodi- neužmiršk detales pasidaryti veidrodiniu principu

P.S pabalimą gali uždažyti tekstiliniais dažais

aciu

sveikutes,
seniai buvau atradusi jusu temele-pasiziurejau, seiles pavarvinau ir viskas
o dabar prireike jusu pagalbos
Turiu klumpaites: odinukes, labai patogios, tik beda su jomis atsitiko:
Ant klumpiu yra medziaga ir ant tos medziagos prisiuti juodos odos gabaliukai. Tai as isploviau batus... : gal per karstu vandeniu ir nuo tos odos pajuodo medziaga (ir tik vienam batui!!).
Nusipirkau tokios juosteles-ejau pas batsiuvius kad pakeistu ta medziaga, bet atsisako: sako neimanoma... pasiule nusipirkti dazu tekstilei ir nudazyti..
Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti?
Aciu labai labai uz pagalba!
Va cia foto
seniai buvau atradusi jusu temele-pasiziurejau, seiles pavarvinau ir viskas

Turiu klumpaites: odinukes, labai patogios, tik beda su jomis atsitiko:
Ant klumpiu yra medziaga ir ant tos medziagos prisiuti juodos odos gabaliukai. Tai as isploviau batus... : gal per karstu vandeniu ir nuo tos odos pajuodo medziaga (ir tik vienam batui!!).
Nusipirkau tokios juosteles-ejau pas batsiuvius kad pakeistu ta medziaga, bet atsisako: sako neimanoma... pasiule nusipirkti dazu tekstilei ir nudazyti..
Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti?
Aciu labai labai uz pagalba!
Va cia foto