Įkraunama...
Įkraunama...

Batai,bateliai II

kitaip nemoku ikelti nuotraukos verysad.gif paspauskit cia
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vasara artėja, o sandalai šauni avalynė thumbup.gif gal kas susigundys pasigaminti savo rankomis mirksiukas.gif

user posted image
Šaltinis

Atsakyti
oi, net nemačiauzuzula,irmulia... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 19 kovo 2008 - 09:42
radau pas rusaites
user posted image
Atsakyti
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 15:50)
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu  g.gif

Ir drąsa žinoma smile.gif
Man tokie batai nebūtų patogūs. Juolab, kad ir mašinos neturiu, Lietuvos orais toli su tokiais nepavaikščiočiau.
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 16:50)
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu  g.gif

ir kuo gi jos mus čia taip aplenkė g.gif
Atsakyti
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 04 12, 00:35)
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?

dėl pasirinkimo tai jau pati spręsk mirksiukas.gif
aš neriu taip:
nuneriu pynutę, ja ''apeinu''apie batą- taip pasimatuoju kokio reikės nėrinio.
antrą eilutę neriu žemu stulpeliu, prismaigstau adatėlėm prie bato ir jau tada ''pasižymiu'' kur ko reiks- kulnui didesnis apnėrimas, priekiui jei smailas iš vis nieko, apnerimai prasideda jau tik šonuose...žodžiu čia jau planuoju pagal bato formą .
Klijuoti manau paprasčiau, tinka plona oda, dermantinas, gatavi nėriniai, kailiukas .
Tik jei nori, kad batai būtų vienodi- neužmiršk detales pasidaryti veidrodiniu principu mirksiukas.gif ( neriant,mezgant taip pat)
P.S pabalimą gali uždažyti tekstiliniais dažais mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu
wink.gif
Atsakyti
sveikutes,

seniai buvau atradusi jusu temele-pasiziurejau, seiles pavarvinau ir viskas smile.gif o dabar prireike jusu pagalbos help.gif
Turiu klumpaites: odinukes, labai patogios, tik beda su jomis atsitiko:
Ant klumpiu yra medziaga ir ant tos medziagos prisiuti juodos odos gabaliukai. Tai as isploviau batus... : gal per karstu vandeniu ir nuo tos odos pajuodo medziaga (ir tik vienam batui!!).
Nusipirkau tokios juosteles-ejau pas batsiuvius kad pakeistu ta medziaga, bet atsisako: sako neimanoma... pasiule nusipirkti dazu tekstilei ir nudazyti..
Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti?
Aciu labai labai uz pagalba!

Va cia foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chica: 14 gegužės 2008 - 16:52