Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

QUOTE(Samojinga @ 2009 09 26, 00:41)
Ir dar per menesines geriausia tokiu proceduru neatlikineti..gerai kad buvau kaip tik prasirgusi bigsmile.gif Bent man taip gydytojas sake... 4u.gif

Geras, sito nezinojau unsure.gif gerai, kad po mm bus man procedura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2009 09 27, 17:37)
Geras, sito nezinojau unsure.gif gerai, kad po mm bus man procedura smile.gif

Tai cia del kraujo kresejimo...todel man tai ir pasake..sako atsimink visam gyvenimui, jei kada kitakart reiktu operacija atlikti.. biggrin.gif
Atsakyti
Nu va mergytes, as jau po visko smile.gif pasinaikinau ant veido is viso 30 apgamu, is ju 4 buvo nemazi (juos naikino su vienu lazeriu), ju vietoje liks demeles (man geriau demeles, nei apgamai). O kitus visus naikino su kitos rusies lazeriu, procedura kartosiu lapkricio 11d, ir ju vietoje neliks jau nieko, butent tos rusies apgamu man padaugejo per nestumus ir tie apgamai man pletesi. Tai va, nuskausmino, skausmas yra iskenciamas smile.gif Sumokejau is viso 2520 lt. Procedura atliko greitai, pries tai aisku apgamus istyre, po visko dave spec 2-ju rusiu tepaliukus. Esu apsipatenkinusi iki ausu smile.gif
Atsakyti
Katulinka, labai labai dekui tau uz atsakyma wink.gif) Smagu, kad taip gerai tau viskas pasiseke, busi grazesne smile.gif O norejau paklausti nezinai kiek kainuoja vieno apgamo pasalinimas? Nes as noreciau tik 2 ar 3 pasisalint 4u.gif Ir ar jei saliniesi apgamelius uz konsulatcija reikia atskirai moketi (t.y.210lt + salinimas), ar ji kartu ieina ir i salinimo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2009 10 02, 10:57)
Katulinka, labai labai dekui tau uz atsakyma wink.gif) Smagu, kad taip gerai tau viskas pasiseke, busi grazesne smile.gif O norejau paklausti nezinai kiek kainuoja vieno apgamo pasalinimas? Nes as noreciau tik 2 ar 3 pasisalint  4u.gif  Ir ar jei saliniesi apgamelius uz konsulatcija reikia atskirai moketi (t.y.210lt + salinimas), ar ji kartu ieina ir i salinimo kaina?

Kas liecia konsultacijos kaina tai nezinau atvirai pasakius ar as uz ja mokejau blush2.gif Jau kai tokia suma sumoki tai tas 200lt man nebeturi labai dideles reiksmes. O vieno apgamo kaina yra mazdaug nuo 200 iki 300 lt, cia priklauso ir nuo apgamo rusies manau.
Atsakyti
Man salino viena apgama uz 50 litu berods.. Lazeriu. Konsultacija brangesne, aisku. Nepamenu,kiek tiksliai. Gal 100lt? Nedaugiau..
Veiksmas vyko Klaipedojt, "Salvijos" med.centre. Bet dabar lygtai uzsidare.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 10 02, 13:45)
Man salino viena apgama uz 50 litu berods.. Lazeriu. Konsultacija brangesne, aisku. Nepamenu,kiek tiksliai. Gal 100lt? Nedaugiau..
Veiksmas vyko Klaipedojt, "Salvijos" med.centre. Bet dabar lygtai uzsidare.

sveikutes ir as noreciau pasisalinti 'grazuolius' salia nosies tik tiksliai nezinau ar tai apgamas ar dar koks velnias g.gif norejau pasiklaust gal kas salinosi klaipedos ligonineje pas Gelzini ar Kukanova? Domina ivairios nuomones kur klaipedoje pasisalinti geriau lazeriu ar su elektra (ar kaip ten vadinas, kur nuznaibo ir kvapas ne koks degancios odos unsure.gif gal suprasit ka norejau pasakyti). bandysiu foto imest gal kas patars man , dekui labai 4u.gif

http://s121.photobuc...nt=CIMG4519.jpg
Atsakyti
Turejau dideli apgama netoli smakro. Ji pasisalinau pries metus. Tetis iki siol net neitaria, kad taip padariau. Tiesiog visi buvo iprate matyti mane su juo, o kai jo neliko niekas ir nepastebi.. Tiesa sakant, yra randelis, ir ta vieta yra jautri, nemalonu kai ja kas liecia...
Atsakyti
Vakar Šiaulių chirurginės pagalbos centre pašalino 4 apgamus. Planavau tik du, bet niekas per daug nesiderėjo, nuėmė ir tiek. Su visa atsakomybe galiu pasakyt, kad šalinant radiolazeriu jokio skausmo nėra. Tik smarvė, bet ir ta tuo momentu nelabai baisi. Visa procedūra truko gal 5 min. Turėjau šeimos gydytojo siuntimą, tai nekainavo nieko. Kadangi labai bijojau skausmo, žadėjau duoti gydytojui nors 50 lt, bet nespėjau blush2.gif Užtepė turbūt kokiu jodu juodai, belieka laukti, kol nukris, tada bus matyti. Šiaip kai internete žiūrėjau, randai ryškūs ir po 3 savaičių. Dar erzina, kad vieno rando vietoje truputį liko tuo jodu neužteptos vietos, ji dabar man peršti, bijau, kad nebūtų kokių komplikacijų. Apie tyrimus klausiau, sakė, kad gydytojai mato, ar jų reikia. Man nereikėjo... Apie rezultatus dar anksti kalbėti, bet apie pačią procedūrą galiu drąsiai pasakyti: vieni niekai (skausmui esu ypač nepakanti...)
Atsakyti
O gal zinote per kiek mazdaug laiko sugyja randeliai po apgameliu salinimo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2009 10 28, 20:01)
sveikutes ir as noreciau pasisalinti 'grazuolius' salia nosies tik tiksliai nezinau ar tai apgamas ar dar koks velnias  g.gif  norejau pasiklaust gal kas salinosi klaipedos ligonineje pas Gelzini ar Kukanova? Domina ivairios nuomones kur klaipedoje pasisalinti geriau lazeriu ar su elektra (ar kaip ten vadinas, kur nuznaibo ir kvapas ne koks degancios odos  unsure.gif  gal suprasit ka norejau pasakyti). bandysiu foto imest gal kas patars man , dekui labai  4u.gif

http://s121.photobuc...nt=CIMG4519.jpg

Cia pas tave labiau panasu i kazkokius riebalinius darinius, toky panasu turejau ant kaktos-sone, jy irgi pasisalinau.

Na ka, as tai gyjimo procese esu, kitus dar reikes blukinti, nes kai nukrito sasiukai dar matos (taip kaip ir sake gyd), o seip tose vietse kur buvo apgamai yra likusios rausvos demeles, jos po truputy blunka. Dabar vaziuosiu lapkricio 11d pas gyd, ziuresiu ka jis man pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2009 10 30, 21:17)
Cia pas tave labiau panasu i kazkokius riebalinius darinius, toky panasu turejau ant kaktos-sone, jy irgi pasisalinau.

Na ka, as tai gyjimo procese esu, kitus dar reikes blukinti, nes kai nukrito sasiukai dar matos (taip kaip ir sake gyd), o seip tose vietse kur buvo apgamai yra likusios rausvos demeles, jos po truputy blunka. Dabar vaziuosiu lapkricio 11d pas gyd, ziuresiu ka jis man pasakys.

o toki pat salinot su lazeriu? ar su radiolazeriu? aciu butinai lauksiu atsiliepimu kaip gyja bigsmile.gif
Atsakyti