Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

mano kolege operavosi onkologiniam su gyd siuntimu,mokejo po 10lt uz apgama,operavo gal 5..
tikrai randu arba neliko arba minimalus.gi zmones ismano savo darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia rasete kad panaikinus apgama nuo veido liko gilus randai, mano drauge naikino nuo veido gal 1 cm skersmens apgama ir nieko zymiai matomo neliko.Ji labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giesim @ 2008 01 25, 14:05)
Cia rasete kad panaikinus apgama nuo veido liko gilus randai, mano drauge naikino nuo veido gal 1 cm skersmens apgama ir nieko zymiai matomo neliko.Ji labai patenkinta smile.gif

tai kad gali buti apgamo saknis giliau, todel ir lieka randelis, dar priklauso kaip oda reaguoja i intervencija, kaip ji sugeba atsinaujinti...jei vienai liko, tai nebutinai, kad ir kitai liks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 25, 15:45)
tai kad gali buti apgamo saknis giliau, todel ir lieka randelis, dar priklauso kaip oda reaguoja i intervencija, kaip ji sugeba atsinaujinti...jei vienai liko, tai nebutinai, kad ir kitai liks  mirksiukas.gif

o gydytojo siuntimo nereikia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2008 01 25, 19:19)
o gydytojo siuntimo nereikia ?  g.gif

reikia dermatologo siuntimo
Atsakyti
O gal kas žino kliniką Klaipėdoje, kur atliekama ši procedura?

Dar noriu paklausti kiek apytiksliai trunka operacija ir gijimas? Ar skauda?
Atsakyti
QUOTE(Green Fairy @ 2008 01 25, 22:55)
O gal kas žino kliniką Klaipėdoje, kur atliekama ši procedura?

Dar noriu paklausti kiek apytiksliai trunka operacija ir gijimas? Ar skauda?

As apsisprendziau Medikanoj darytis Klaipedoj. Ten bus konsultacija 50lt, tyrimai 70lt ir panaikinimas(jei viskas bus ok) 120 lt. Sumele ne maza susidaro, bet kam pinigai ne problema... ax.gif noriu tik viena apgama pasinaikinti tai ir negaila tu pinigu(juolab ne mano, o tevu). Jei nori daugiau informacijos tai cia informacinis telefonas Medikanoj- 846410586 ir viska tau issamiai paaiskins
Atsakyti
turiu apgama virs lupos,nemaza toki,man jis patinka,nes kazka priduoda veidui,bet bijau,kad jis toliau neaugtu,nes ant jo plaukai tai auga,kaskart apkirpt reikia.labai bijau,kad panaikinus liks randas tokioj matomoj vietoj,ko tikria nenoriu,tuomet reiktu vertis i ta pacia vieta auskara smile.gif
dabar girdejau akcija northway klinikoj apgamu salinimui,ka jus apie ja manote?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 01 28, 01:14)
turiu apgama virs lupos,nemaza toki,man jis patinka,nes kazka priduoda veidui,bet bijau,kad jis toliau neaugtu,nes ant jo plaukai tai auga,kaskart apkirpt reikia.labai bijau,kad panaikinus liks randas tokioj matomoj vietoj,ko tikria nenoriu,tuomet reiktu vertis i ta pacia vieta auskara  smile.gif 
dabar girdejau akcija northway klinikoj apgamu salinimui,ka jus apie ja manote?

atlieka be pjuvio metodu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,as ir turiu apgamu doh.gif ant zando pradejo lyg skaudet ji biski,lyg dideja jis man g.gif ar skausminga kai juos salina?nes labai neatspari skausmui blush2.gif
Atsakyti
As issipjoviau pries tris menesius kaune savanoriu gale BMP klinikoje ir esu labai nepatenkinta. Mano apgamas buvo ant veido, virs lupos. Dabar yra taip kad jis ataugineja, ir kai siandien nuejau pas kita gydytoja tai man pasake kad su lazeriu ima tik nedidelius apgamus ir negiliai. O jei didesnis apgamas tai ji reikia ispjauti. Esu labai nusivylus ta gydytoja, nes viska atliko paskubomis ir dabar reikes dar karta pjauti. tik tikiuosi kad neliks randas didesnis negu jau yra.
ne as viena kaip supratau esu nepatenkinta tos gydytojos darbu, nes gavau laiska is vienos forumietes kad ji liko nepatenkinta taip pat.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 01 31, 21:45)
o pas mane didelis,tai aiskiai reiks pjaut,todel nepjausiu  biggrin.gif

svarbiausia, kad butu nepiktybinis mirksiukas.gif geriau toki issitirti
Atsakyti