Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

QUOTE(Lorute @ 2008 07 10, 23:08)
Na man cia buvo neseniai beda tokia su apgamu. Man ji niestejo kuri laika, pasiziurejau kad margas visas pasidare, padidejo tai nuskubejau pas odos gydytoja i antra ligonine Kaune, jis man is kart siuntima i onkologini. Nuvaziuoju i onkologini, o ten eile menuo kad pas gydytoja apziurai papult. Tai pasiskambinau i BMP klinika ir sako atvaziuokit dabar, tai greit nuvaziavom, prieme gydytoja onkologe-chirurge. Su kompiuteriu persviete ta apgama kazkaip ir sako pjaunam. Ispjove paprastai, tada dar lazeriu kazka pacirskino ir issiunte mano apgama tyrimams ar nebus melanoma. Atsakymo reikia laukti tris savaites. Dabar praejo tik savaite, ta zaisda man visai negyja. Tai vargstu dabar. Jau matau kad randukas jiks nemazas, nes tokia duobe nemaza liko doh.gif Na bet svarbu kad nebuciau pavelavus issipjauti ax.gif O sumokejau jei neklystu 440 Lt uz viska.

vaje. unsure.gif laikom kumscius kad rezultati nieko blogo nepranestu . as pati pasinaikiinau pries diena apgamus, tai db laukiu kol sugis. doh.gif bet chirurgas sake kad jie nekenksmingi, as del estetikos, nes ant veido. sekmes, laikykis, o duobele tai dzin, svarbiausia kad sveika butum happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 07 12, 00:13)
vaje.  unsure.gif  laikom kumscius kad rezultati nieko blogo nepranestu . as pati pasinaikiinau pries diena apgamus, tai db laukiu kol sugis.  doh.gif  bet chirurgas sake kad jie nekenksmingi, as del estetikos, nes ant veido. sekmes, laikykis, o duobele tai dzin, svarbiausia kad sveika butum  happy.gif

sugis greit, man irgi apgamiuką nuo veiduko šalino prieš 2 mėnesius. dabar toje vietoje liko maža dėmelė, kuri, rodos, vis nyksta po truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 07 12, 11:27)
smile.gif  saunu kad sugis. bet va man vestuves pusbrolio 19 d, o operacija dariausi 10d. tai bijau kad tie sasiukai nenukris iki tol  verysad.gif

Šašiukas turėtų nukrist (man po 3-4 dienų nusilupo), tik liks tokia matomesnė dėmelė, bet ją užsmaskuoti galėsi smile.gif
Atsakyti
Noriu pašalinti nedidelį apgamėlį nuo veido,po lūpa.Gyvenu Kaune.Parekomenduokit,kas likot patenkintos,kokį gydytoją.Apie BMP kliniką matau nuomonės prieštaringos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabela: 17 liepos 2008 - 11:23
Sveikos,

pas mane pries puse metu atsirado apgamas ant apatines veido lupos. toks juodas taskelis. kazkaip demesio nekreipiaus, bet atrodo jis dideja. bent jau man taip atrodo. tas taskelis vis plateja. atrodo keistai, toks juodas taskas ant raudonu lupu. dar nemaciau kad pas kazka butu apgamas ant paciu lupu. ka jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 07 10, 20:10)
siandien salinau 2 apgamus nuo veido  unsure.gif . buvo baisu, nedrasu, o ir kadangi ant veido tai nuskausminamuju leidimas buvo skausmingas,  verysad.gif  ir seip procedura nemiela, bet daktaru mielumas... dariausi Northway klinikoje. rolleyes.gif  nerealus daktaras jankauskas atrodo, is J raides  lotuliukas.gif . super. malonus, dar nemokamai apziurejo kitus, patare, tikras, nuosirdus rupestis.  blush2.gif  lb faina. tikiuosi sugis iki pusbrolio vestuviu 19 d, nes db vaizdas nekoks...  doh.gif  patariu darytis, nesveika, saulute ir pan. o pasitikrint apskritai butina.  smile.gif

O kaip šalino - išpjovė skalpeliu ar lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2008 09 05, 20:58)
O kaip šalino - išpjovė skalpeliu ar lazeriu?

Jei ne paslaptis,kiek tai kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabela: 08 rugsėjo 2008 - 10:59
as salinsiuos penkis apgamus, tikiuosi, kad leis lazeriu, kad pjaustinetu tai nenoriu, nes matomos vietos, bijau randuku, o dar labiau melanomos g.gif
Atsakyti
kiek vieno apgamelio pasalinimas mazdaug kainuotu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 01 01, 18:41)
kiek vieno apgamelio pasalinimas mazdaug kainuotu? 4u.gif

Aš pagaliau prisiruošiau ir Kauno BMP klinikoje pašalinau porą apgamėlių.Kainavo 200 lt su konsultacija.Jei atliekamas šalinimas,tai konsultacijos kaina įsiskaičiuoja į pašalinimo kainą.Skausmo jokio,po to taip pat jokio diskomforto.labai greitai gyja.Visoms patariu,eikit ,nebijokit,viskas ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabela: 01 sausio 2009 - 18:30
Pasigimdysiu ir as rudeniop salinsiuos nuo veido VISUS apgamus, o ju pas mane nemazai.... doh.gif Sakykit, o kas salinosi privaciose klinikose, ten irgi siuntimo reikia ir ar ten vietoje atlieka visus reikiamus tyrimus? g.gif Neapsisprendziu tik kur salintis, pati esu is provincijos, tai dairausi i Kauna ir Vilniu. Domina Babajanas, bet pas ji brangu, o gal kokiu atsiliepimu apie si gyd turite?
Atsakyti
Šalinausi berods praeitų metų vasaros pabaigoj ar rudens pradžioj, tiksliai nepamenu, bet buvo už ausies, toj vietoj, kur viršuj į kremzlę auskariuką veria 4u.gif tai va dėl to taip itin norimo auskariuko turėjo pašalint apgamą, nes nesutarė jie. viskas įvyko labai greit, jokių siuntimų nereikėjo, skausmą jaučiau nebent dėl didelių įsitikinimų, kad skaudės. bet kiek tiksliai pamenu, tai lyg suleido vaistų nuo skausmo. privačioj poliklinikoj pašalino, su konsultacija ir pačiu veiksmu tėvelis paklojo berods 100Lt. na paburbėjo, kad nemažai, bet bent jau nebus po to kokių nors baisumų, jei labai išsiplėstų apgamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 05 sausio 2009 - 13:07