Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(BlackDee @ 2009 02 07, 16:56)
Sakykit ar Dune būna edp koncentracijoj ar tik edt?

aš taip pat internete tik edt ir pp randu
Atsakyti
Visai nepazystu Dior'o kvapu, labiausiai J'adore suzavejo, ir visai netycia uztikau labai nebloga aromata, reikia bandyti prisijaukinti ax.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 08 vasario 2009 - 22:42
QUOTE(ginariukas @ 2009 02 08, 23:22)
Visai nepazystu Dior'o kvapu, labiausiai J'adore suzavejo, ir visai netycia uztikau labai nebloga aromata, reikia bandyti prisijaukinti ax.gif  wub.gif

Man J'adore konkurencijos neturintis wub.gif Vienas iš tų kur bent kada galiu kvepintis...
Atsakyti
Mano mylimiausi Dior....
Dior Midnight Poison mistinė meilė blush2.gif 3 kartus jau juos atstumiu ir vėl prie jų grižtu doh.gif wub.gif Turi jie kažką nerealaus bigsmile.gif
Dior Dolce Vita wub.gif Buvo laikas kai puse metų kvepėjau tik jais cool.gif paskui pabodo,dabar vėl noriu blush2.gif Kvepėdama jais gaudavau begalę komplimentų wub.gif
Dior Miss cherie man per saldus ,bet visvien labai skanus wub.gif
Dior Hypnotic Poison laukia kol subresiu lotuliukas.gif
Addict man patinka,bet laikosi trumpai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 21, 16:33)
Addict man patinka,bet laikosi trumpai doh.gif

Addict laikosi trumpai blink.gif Tas pirmasis Addict kvapas? Man jis laikosi super thumbup.gif
Eidama į vetuves gal tris pšikus į plaukus padariau. Tai tik per trečią plaukų plovimą kvapas atsiplovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 21, 19:27)
Addict laikosi trumpai blink.gif  Tas pirmasis Addict kvapas? Man jis laikosi super thumbup.gif
Eidama į vetuves gal tris pšikus į plaukus padariau. Tai tik per trečią plaukų plovimą kvapas atsiplovė biggrin.gif

Neturėjau omeny mėlyna addict blush2.gif Čia aš apie addict 2 ir shine,nežinau man trumpai ax.gif ,nors kiekvienas tai supranta savaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 21, 17:53)
Neturėjau omeny mėlyna addict blush2.gif  Čia aš apie addict 2 ir shine,nežinau man trumpai ax.gif ,nors kiekvienas tai supranta savaip unsure.gif

A, aš tai rašau apie mėlyną addict. O tie addict 2 ir shine, tai jie gaivūs, gali būti, kad trumpai laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie dior kvepalus galiu pasakyt viena teigini, kuriuo isitikinau ne karta : iskart pasipurskus man jie nelabai netgi buna, o pabuve kelias valandas jie igyja kazkoki is proto varanti kvapa tiesiogine prasme, ir tas kvapas labai ilgai laikos, tarsi koks prieskonis kvapnusis ;D pvz j'adore man is karto nelabai patiko, o pabuvo kelias valandas ir toookie pasidare, kad is karto uzsimaniau nusipirkt thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif Noreciau pritarti,kad addict shine laikosi trumpai verysad.gif,keleta kartu pasipurski ir po kokios gal walandos tikrai jau kwapo nebelieka..
Atsakyti
4u.gif sakykite merginos,kas turit dior addict melynaji,jisai pas jus kokios spalwos yra,kai pasipurski? g.gif nzn,kas cia pas mane yra,bet jisai kazkoksai ruzawas,arba jisai gal pasenes..
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 04 16, 13:51)
4u.gif  sakykite merginos,kas turit dior addict melynaji,jisai pas jus kokios spalwos yra,kai pasipurski? g.gif  nzn,kas cia pas mane yra,bet jisai kazkoksai ruzawas,arba jisai gal pasenes..

Turi omeny tikrąjį Adict? Vakar specialiai purkštelėjau pažiūrėt, kokios spalvos skystis. Tikrai - ne ružavas, paprastas toks, bespalvis....
Atsakyti
g.gif reikes spec snd i kristiana uzejt purkstelt paziuret kokios spalwos..Nes tikrai pas mane originalas,tik keista kad spalwa nebespalwe.O kalbu apie ta dior addact kur panasiame buteliuke kaip addict2 tik melynas buteliukas.
Atsakyti