QUOTE(nerimute @ 2008 06 22, 23:42)
Nuosirdziu santykiu nenusipirksi.
Tikros meilės nenusipirksi....
Be abejo pinigai reikalingi. Viskas brangu. Už viską reik mokėti. kai nėra pragyvenimui reikalingų lėšų prasideda pykčiai, nesutarimai. Manau, kad to priežastis ne tik pinigų stoka, bet ir žmonių nebrandumas, jų požiūris į pinigus.
Reik mokytis tenkintis mažu. Mokslas nelengvas, nes gyvename vartotojiškoje visuomenėje. Mums nuolat brukama-pirk, turėk dabar, tai ir atrodo, jei kažko naujausio neturėsiu būsiu lūzeris, atsilikėlis, nelaimėlis.....
Bet pinigai tikrai ne viskas. Be pinigų dar daug pasaulyje dalykų kurie yra labai labai svarbūs, ir dažnai, kai ant pjedestalo pastatomas pinigas, jis patampa dievuku , aplink daugiau nieko nebeegzistuoja, tik jo šventenybė $. Vaikams vietoj dėmesio ir meilės perkami brangūs žaislai, nuolat sakoma jiems -palauk, atstok, aš dirbu, aš pavrgęs (-usi)....
Dar daug galima rašyti. Viską kiekvienas žinome. Tik retai susimąstome, kam skirti prioritetą gyvenime.
Dirbau stipriai, ir laiko daug praleisdacau darbuose, paskendusi iki ausų, augo dukra.....pastojau-ir teko mesti antrą darbą, neapsakomas palengvėjimas apėmė.
Dabar negaliu leisti sau tiek konforto, negaliu tiek pirkti rūbų ir daiktų, bet supratau, ne tai svarbiausiai.
Matau , kaip auga mano vaikai, daug laiko būnu su jais, man tai patinka
Subjektyvi labai gerai parašė apie mediciną , deja tai tiesa, nieko nėra brangiau už nemokamą mediciną......bet pati esu medikė, ir nelabai linkusi dalinti į kairę ar dešinę pinigus ir dovanas, man irgi niekas jų nedalina , bet ne dėl to,o tiesiog žinau, kas man priklauso, o už tai kas nepriklauso jau galima atsidėkoti.
Matau daugelį žmonių kurie neturi pinigų, o yra laimingi....ir begalę turtingų ir nelaimingų.
Taigis jokio lygybės ženklo tarp pinigų ir laimės nedėčiau.