Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(AveM @ 2008 02 15, 16:36)
Negaliu nieko pasiulyti,vienisu draugiu neturiu,tai pavojinga biggrin.gif

Juokauju del draugiu. Po viso sito turesiu daug laiko, ir gal nusisipsos laime ir rasiu ko iskojau ir norejau.
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 15, 16:48)
Juokauju del draugiu. Po viso sito turesiu daug laiko, ir gal nusisipsos laime ir rasiu ko iskojau ir norejau.
Aisku,kad rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 15, 15:48)

Jauciu, kad jei ji griztu, tu jai atleistumei, ir tai nebutu smerktina, juk tau Ji dar svarbi ... Linkiu tau stiprybes ir ... jei visgi busit kartu... niekada neprimink jai sios klaidos ...
ir dar: savo puseles neieskoma, ji pati pasirodo tavo kelyj smile.gif tik ... banalu, taciau viskam savas laikas, ir ji yra/bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 15 vasario 2008 - 16:10
QUOTE(Persika @ 2008 02 15, 17:08)
Jauciu, kad jei ji griztu, tu jai atleistumei, ir tai nebutu smerktina, juk tau Ji dar svarbi ... Linkiu tau stiprybes ir ... jei visgi busit kartu... niekada neprimink jai sios klaidos ...
Moterys linke atleisti,vyrai-tai reta schmoll.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius...jei as buciau tokioj situacijoj....jokiu budu sutuoktinio nebenoreciau atgal...tfu tfu tfu... Nes man tai skaudziausias dalykas. Juk ji tave isdave, dieve mano, ir ne tik viziskai, bet ir dvasiskai, kaip jus toliau galetumet gyventi. As tikriausiai nuolat prisiminciau ypac intymioj situacijoj. Nesakau, kad prikisineciau, bet sirdi ilgai skaudetu. Jei cia butu tik vienos nakties netycinis nuotykis gal butu kitaip, visi mes klystam. Bet cia dabar....nu nezinau cia tik mano nuomone. Ir kaip pats teti sakei, jau ilgas laikas kaip inai neapsisprendzia. Nu tai kam Tau tokios zmonos. Jeigu iki siol dar neapsisprende tai gal ne tiek inai tave myli, bet kiek jai yra patogu. Atleisi, o paskui BAM ir vel susisuks galva. Cia tik mano nuomone. Bet zinok ne tu pirmas ir ne tu paskutinis. Tikrai susirasi saves verta. Tu geras vyras.

O kaip tu pats jautiesi? Ar Tau labiau dukrytes gaila? Nes as sitiek belaukdama jau buciau nuprotejus. Gyvenimas tesiasi, reikia tvarkytis, negali juk dabar i ja isikipti ir plaukti pasroviui.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 02 15, 16:09)
Moterys linke atleisti,vyrai-tai reta schmoll.gif

Sutinku, bet gal jis is tu retuju ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 02 15, 17:11)
Sutinku, bet gal jis is tu retuju ?  rolleyes.gif
Visviena tokie sukretimai palieka gilu pedsaka ir ilgai reikia kad uzgytu zaizda,kad uzsidetu randas-bet jis jau lieka,ne visi sugeba atleisti,o tuo labiau jei moteriske vel sugalvos druskos uzpilti ant zaizdos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 02 16, 02:11)
Sutinku, bet gal jis is tu retuju ?  rolleyes.gif

Butu zymiai lengviau patarti, jei ji butu su juo pasikalbejus atsiprasius ir supratus, kad padare klaida, bet dabar ji tiesiog ji tampo uz usu. Kvepia savanaudiskumu, juk jis irgi zmogus, jam irgi reikia meiles.

Is kitos puses suprantu kaip ta zmona jauciasi, atrado vel ta savo pirma meile ir kaip kazkuri sake, gyvena iliuzijom, senais prisiminimais. O juk taip nera.

Kazkada mano drauges draugei taip nutiko. Jinai sapnuodavo ta savo pirma meile ir ilgedavosi tu senu santykiu, bet kai pagaliau jie susitiko, pasimylejo, viskas dingo, nes nebuvo taip pat kaip anksciau. Labai gailejosi, vyras atleido, graziai dabar gyvena, lepina jinai ji, vis bando savo kalte ispirkti ir daugiau nei sapnuojo ta pirma meile, nei apie ji svajoja.
Atsakyti
QUOTE(Edituke777 @ 2008 02 15, 16:22)
Butu zymiai lengviau patarti, jei ji butu su juo pasikalbejus atsiprasius ir supratus, kad padare klaida, bet dabar ji tiesiog ji tampo uz usu. Kvepia savanaudiskumu, juk jis irgi zmogus, jam irgi reikia meiles.

Is kitos puses suprantu kaip ta zmona jauciasi, atrado vel ta savo pirma meile ir kaip kazkuri sake, gyvena iliuzijom, senais prisiminimais. O juk taip nera.

Kazkada mano drauges draugei taip nutiko. Jinai sapnuodavo ta savo pirma meile ir ilgedavosi tu senu santykiu, bet kai pagaliau jie susitiko, pasimylejo, viskas dingo, nes nebuvo taip pat kaip anksciau. Labai gailejosi, vyras atleido, graziai dabar gyvena, lepina jinai ji, vis bando savo kalte ispirkti ir daugiau nei sapnuojo ta pirma meile, nei apie ji svajoja.

Buciau neskaudinus savo vyro, nes jai cia kaip ir liga jau buvo ta pirmoji meile... taciau, butu gerai, kad ne tokiu budu zmogus suprastu kad jis ne tau sad.gif (kalbu apie lova).
dar: vat as kazka panasaus sugebejau atleisti, ir tikrai niekada tai neprimenu ir nesigrauziu, aisku tam reikejo laiko, kad nustociau grauztis, taciau jam niekada nepriekaistaudavau, nes tikrai buvo kitu dalyku ir kuriuos kreipiau ir kreipiu demesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 15 vasario 2008 - 16:28
As pati sesiolikos buvau stipriai isimylejusi 4u.gif
Deja istekejau uz kito,nes pirmoji meile tada mane paliko.Bego gyvenimo upe su savo vyru issituokiau,ilga laika buvau viena ir o Dieve koks dziaugsmas paskambino "pirmoji meile"daug kalbejom,paaiskino jog irgi gyvenimas jam nenusitiko su zmona issiskyre,susitikom bendravom,bet greit issiskyrem tai jau visai ne tas zmogus kuri mylejau pries daug metu.Tik as dziaugiuosi,kad tuo tarpu savo susitikimais nieko neiskaudinom,abu buvom issituoke.Bet supratau,kad tai jau negrazinama,kas buvo pries kiek metu schmoll.gif
Atsakyti
is tiesu tai susiparinau: gyvenimas kartais toks sh pasidaro... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 15 vasario 2008 - 16:32
QUOTE(Persika @ 2008 02 15, 17:31)
is tiesu tai susiparinau: gyvenimas kartais toks sh pasidaro... sad.gif
Kas dabar
console.gif
Atsakyti