Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(Vynė @ 2008 01 25, 17:11)
Vyrai abskritai visada pervertina save ir savo galimybes. Sakim sekse nekoks, ar jis prisipažins, sakys aš tai geras,tipo profas,  o va tu tai nemoki vilioti, nemoki manęs sugundyti, ir t.t. , moteris liks kalta.
Jei isivaizduoja dėmesingas, parneš gelių, sakys nu va koks aš , geles tau nešu, nors parėjęs ir padavęs gėlių puokštę visą vakarą sėdi prie teliko, bet va koks aš dėmesingas tau.
Papildyta:
Va būtent

Moteriškas solidarumas? ar bandymas pateisinti kad A-Tėčio žmonai panižo? Nors man išvis tai panašu į nepatenkintos vyrais moteriškės slepiamą pyktį.
Autorius pripažįsta, kad nėra idealus, o štai tu vos ne bandai įtikint, jog jis kaltas dėl dabartinės situacijos. Kaip bebūtų, moteriškė pridirbo konkrečiai. Svarbiausia kad apie vaiką galvoja mažiausiai. O vyras žaizdas išsilaižys, ne pirmas ir ne paskutinis toks
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 01 23, 17:11)
Buvo šeima- žmona, vyras ir dukra. Prieš menesį sužinojau, kad yra "trecias", tai buvusi jos pirma meilė. Labai buvo sunku. Buvo daug kalbų ir aškinimusi ir galiausiai išiaiškinau ir išgirdau tai: tu idialus šeimos vyras ir as uz taves, kaip uz sienos, ko reikia moteriai, bet jame yra to ka tu neturi, jis niakados nebus toks, kaip tu.... Bandau viska sutvarkyti, bet viskas stovi vietoje, jai su manim gerai, bet ji sako, kad jis man brangus jame yra kazkas tokio, bet as su juo tikrai negyvensiu, nes jis ne tas žmogus su kuriuo galima gyventi šeimoje. Tai tiek trumpai. Šiuo metu ji nori pagyventi atskirai, nuo manes, bet nenori padėti mūsų santuokoj tašką. Aš noreciau konkretumo, kol pas mane dar niekas neuzgeso, nes veliau manyje gali viskas gali uzgesti. Kiekviena diena, kaip peilis per smegenis.

o je o je o je ... blink.gif ir taip mazai sioj zemeje tokiu VYRU kaip A_tetis, ir tie patys pakliuva tokioms boboms i rankas, kurioms ju nereikia ir nevertina .... ir kodel taip nutinka? g.gif

A_teti, manau, kad esi vertas geresnes zmonos, moters, gyvenimo palydoves ir savo vaiku motinos, kuri tave gerbtu, myletu, vetintu .... o va tokioms, kaip tavo sita zmonele, tai reikia tokio vyro, kuris taip pat suktu na lieva, ir dar i akis drebtu: ji turi tai, ko tu neturi blink.gif blink.gif blink.gif pati kalta, kad neturi to, ka turi ji blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 18 balandžio 2008 - 09:49
QUOTE(davile @ 2008 04 18, 10:48)
o je o je o je ...  blink.gif  ir taip mazai sioj zemeje tokiu VYRU kaip A_tetis, ir tie patys pakliuva tokioms boboms i rankas, kurioms ju nereikia ir nevertina .... ir kodel taip nutinka?  g.gif

A_teti, manau, kad esi vertas geresnes zmonos, moters, gyvenimo palydoves ir savo vaiku motinos, kuri tave gerbtu, myletu, vetintu .... o va tokioms, kaip tavo sita zmonele, tai reikia tokio vyro, kuris taip pat suktu na lieva, ir dar i akis drebtu: ji turi tai, ko tu neturi  blink.gif  blink.gif  blink.gif  pati kalta, kad neturi to, ka turi ji  blink.gif  blink.gif  blink.gif

davile, o kokių tada pilna jei tokių kaip A mažai?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 04 03, 14:14)
Shtai ir dar vienas kuris taip pasielge...to ir reikejo tiketis....nu netaleidzhia vyrai, neatleidzhia....

apie koki atleidima gali buti kalba, kai boba pati tasosi su meiluziu pora menesiu vyro akivaizdoje ir vis suokia, kad jai dar laiko reikia apsispresti? blink.gif blink.gif blink.gif

nu sorry, bet tokiu bobu tikrai nepalaikau schmoll.gif ir negaliu uztart ju vien del to, kad tai paciai giminelai priklausau schmoll.gif kaip sitaip galima negerbt kito zmogaus? blink.gif nu reikia to kito vyro, nu tai buk su juo, bet tada taip, kad tavo teisetas vyras apie tai nezinotu arba issiskirk, ir tada duokis nors is su visu tuzinu iskart doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 10:51)
davile, o kokių tada pilna jei tokių kaip A mažai?wink.gif

pilna yra einanciu na lieva smile.gif o va, tokiu kurie daro viska del seimos, kad jai nieko netruktu, nei meiles, nei silumos, nei .... va tokiu, tikrai nera daug smile.gif

na cia as taip manau ax.gif

aisku, nesakau, kad tokiu vyru isvis zemeje gal kokie 5, o visi kiti tai jau palaidunai schmoll.gif tiesiog didesne % dalis yra tu, kuriems svarbus yra savi poreikiai, savigarba, garbe, demesys ir t.t.t. bet ne sau artimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 08:56)
Moteriškas solidarumas? ar bandymas pateisinti kad A-Tėčio žmonai panižo? Nors man išvis tai panašu į nepatenkintos vyrais moteriškės slepiamą pyktį.
Autorius pripažįsta, kad nėra idealus, o štai tu vos ne bandai įtikint, jog jis kaltas dėl dabartinės situacijos. Kaip bebūtų, moteriškė pridirbo konkrečiai. Svarbiausia kad apie vaiką galvoja mažiausiai. O vyras žaizdas išsilaižys, ne pirmas ir ne paskutinis toks

QUOTE(davile @ 2008 04 18, 09:48)
o je o je o je ...  blink.gif  ir taip mazai sioj zemeje tokiu VYRU kaip A_tetis, ir tie patys pakliuva tokioms boboms i rankas, kurioms ju nereikia ir nevertina .... ir kodel taip nutinka?

A_teti, manau, kad esi vertas geresnes zmonos, moters, gyvenimo palydoves ir savo vaiku motinos, kuri tave gerbtu, myletu, vetintu .... o va tokioms, kaip tavo sita zmonele, tai reikia tokio vyro, kuris taip pat suktu na lieva, ir dar i akis drebtu: ji turi tai, ko tu neturi  blink.gif  pati kalta, kad neturi to, ka turi ji 

QUOTE(davile @ 2008 04 18, 10:00)
apie koki atleidima gali buti kalba, kai boba pati tasosi su meiluziu pora menesiu vyro akivaizdoje ir vis suokia, kad jai dar laiko reikia apsispresti?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu sorry, bet tokiu bobu tikrai nepalaikau  schmoll.gif  ir negaliu uztart ju vien del to, kad tai paciai giminelai priklausau  schmoll.gif  kaip sitaip galima negerbt kito zmogaus? blink.gif  nu reikia to kito vyro, nu tai buk su juo, bet tada taip, kad tavo teisetas vyras apie tai nezinotu arba issiskirk, ir tada duokis nors is su visu tuzinu iskart  doh.gif
Papildyta:
pilna yra einanciu na lieva smile.gif o va, tokiu kurie daro viska del seimos, kad jai nieko netruktu, nei meiles, nei silumos, nei .... va tokiu, tikrai nera daug smile.gif

na cia as taip manau

aisku, nesakau, kad tokiu vyru isvis zemeje gal kokie 5, o visi kiti tai jau palaidunai  schmoll.gif  tiesiog didesne % dalis yra tu, kuriems svarbus yra savi poreikiai, savigarba, garbe, demesys ir t.t.t. bet ne sau artimo smile.gif

is tiesu tai kas ten zino kaip toj seimoj ir kodel kas vyksta... gal tas "super geras vyras" realiai tikras meme be savo nuomones... vertinti ir gerbti taip pat turi buti uz ka, nebuna tai is niekur nieko...gal jis tiesiog patogus moteriai, nes rupinasi seima, uzdirba pinigu, priziuri vaika... Idomu ka jo zmona parasytu... jauciu kiek kitoks vaizdelis is kitos "varpines" gautusi ax.gif ir kazi ar jo zmona zino, kiek ji jam ir kodel reikalinga... biggrin.gif cia tik mano prielaidos, pasvaiciojimai ir zinoma, as neteisinu moters - ziopla ir kvaila, mano supratimu, kad leido seimai suzinot apie savo varlinejimus pakampiais.
Vat is forumo susidariau toki "vaizdeli" - kai vyrams "panyzta", tai "kalta" moteris... o kai moters vyras kazkuo netenkina... vel ji kalta... nu net apie vaika tuo metu negalvoja biggrin.gif lyg tai vyrai tokiu pat atveju galvotu biggrin.gif ir nera cia ka apie solidarumus kalbet... kas kiaulina tas ir kiaule... moteris ar vyras butu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Phedra: 18 balandžio 2008 - 13:20
QUOTE(davile @ 2008 04 18, 11:00)

aisku, nesakau, kad tokiu vyru isvis zemeje gal kokie 5, o visi kiti tai jau palaidunai  schmoll.gif  tiesiog didesne % dalis yra tu, kuriems svarbus yra savi poreikiai, savigarba, garbe, demesys ir t.t.t. bet ne sau artimo smile.gif

Pažįsti didesnę dalį vyrų?wink.gif kokie santykiai tavesu jais siejo?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 04 18, 14:13)
kas kiaulina tas ir kiaule... moteris ar vyras butu ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 14:26)

oi ne, man dar toli iki to, kol bent 1% visu vyru pazinosiu biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 18, 14:40)
drinks_cheers.gif
oi ne, man dar toli iki to, kol bent 1% visu vyru pazinosiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tad kaip gali apie didesnę dalį spręsti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 13:26)

O sako moterys smalsesnes uz vyrus... o sako vyrams pletkai netupi... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 04 18, 14:49)
O sako moterys smalsesnes uz vyrus... o sako vyrams pletkai netupi...  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Pletkai man nerūpi gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 14:45)
Tad kaip gali apie didesnę dalį spręsti? mirksiukas.gif

pletkai, nuogirdos, draugiu, kaimyniu, pazistamu, klasiokiu, grupiokiu, kolegiu istorijos, zurnalai, SM ir t.t. ir t.t. biggrin.gif aisku, visai realiai nera patikrinta (bent jau mano pacios biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 13:55)
Pletkai man nerūpi gossip.gif

aiskumelis... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti