Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(mylimuke @ 2008 06 24, 23:19)
Ne tik siuo atveju,bet ir visada pradedant,keiciant kontraceptikus reiktu su ginekologe pasitart. Tik siuo klausimu dauguma moteru/merginu dar neatsakingos pries savo sveikata blush2.gif

Respects kolega drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš visada tik su doktarka pasitarus kažko imuosi, baisiai baili esu jau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal ir gerai,o tai paskui pridygsta visokiu temu ''kontraceptikai suzalojo mano sveikata,nuodas,blogis'' ir t.t. O pasirodo,kad nei pas gyd eita,nei tyrimu atlikta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 26, 01:07)
Gal ir gerai,o tai paskui pridygsta visokiu temu ''kontraceptikai suzalojo mano sveikata,nuodas,blogis'' ir t.t. O pasirodo,kad nei pas gyd eita,nei tyrimu atlikta.

Va va pačios sau prisiskiria, o paskui zirzia doh.gif doh.gif kažin kodėl tada dėl kitų vaistų lekia pas daktarus, juk lygiai taip galėtų prisiskirt ir tuos, kažkodėl visom dar atrodo kad kontraceptikai-vitaminai doh.gif atsimenu kažkada dar kai mokiausi univere viena mergiotė susirado berną bet bijojo pastot liepėm eit pas daktarę prašyt kontraceptikų tai jinai sakė neis nes nuo kontraceptikų gimda iškrenta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O jezau doh.gif tikiuos,man neiskris lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje,o ar dare tau kokius tyrimus gyd del kontraceptiku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 26, 22:17)
O jezau doh.gif tikiuos,man neiskris lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Beje,o ar dare tau kokius tyrimus gyd del kontraceptiku? ax.gif

Aš irgi bijau pamest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip visada tepinėlį ir kraujo tyrimą pasidarė, dar echoskopu apsižiūrėjo ar jokių cistų nėra ir vsio, bet praktiškai visada tuos pačius tyrimus ir daro, nu su echoskopu apžiūri tik kartą per metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai buvau gimdžius nesenai, visokie tyrimai daryti, tai tik kortelę pervertė, tepinėlį padarė ir kryžminę apklausą padarė apie visokias ligas ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti

Jei uždirbtume tiek, kiek JAV, tikrai nesiskųstume biggrin.gif
[/quote]

mielosios, jus uzdirbate daugiau nei JAV. nes JAV tas pleistras tokia pat kaina tik doleriais, o Lietuviai uzdirba daugiau nei JAV mes doleriais (jeigu valiutos neverstume, nes pleistro kainos suma ta pati). Taigi....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 27, 14:20)
Aš tai buvau gimdžius nesenai, visokie tyrimai daryti, tai tik kortelę pervertė, tepinėlį padarė ir kryžminę apklausą padarė apie visokias ligas ir t.t.  biggrin.gif

Nu matai o aš gimdžiau prieš 3 metus, po gimdymo dar KT gėriau, paskui buvom pradėję lelių planuot tai nieko nevartojau kokius 3-4 mėn, bet planus teko atidėt tai teko čiuožt pas gydytoją ir prašyt kontraceptikų tai apžiūrėjo ir receptėlį į datis įprūdino biggrin.gif

QUOTE(Sacra @ 2008 06 27, 23:04)
mielosios, jus uzdirbate daugiau nei JAV. nes JAV tas pleistras tokia pat kaina tik doleriais, o Lietuviai uzdirba daugiau nei JAV mes doleriais (jeigu valiutos neverstume, nes pleistro kainos suma ta pati). Taigi....

Nu vaistai ir gydytojų paslaugos tikrai JAV nėra iš pigiūjų, bet tarkim maisto ir aprangos kainos tai gerokai skiriasi sakyčiau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Neperskaičiau visos temos, tai nežinau ar radote tokią info unsure.gif :

Amerikiečiai ragina uždrausti kontraceptinį pleistrą
2008-06-02
Sveikata susirūpinusių piliečių grupė gegužės mėnesį kreipėsi į JAV vyriausybę prašydama šalies rinkoje uždrausti prekybą kontraceptiniu pleistru. „Kontraceptinis pleistras „Ortho-Evra“ kelia kur kas didesnę riziką moters sveikatai nei kontraceptinės piliulės“, - cituoja kreipimąsi įtakingas Amerikos dienraštis The New York Times.

Susirūpinimas kontraceptinio pleistro saugumu iškilo 2005 metais paaiškėjus faktui, kad naudojant šią priemonę yra gerokai didesnė rizika susidaryti kraujo krešuliams nei geriant tradicines kontraceptines piliules. Mokslinių tyrimų duomenimis, trombų rizika kojų ir plaučių srityse yra 2 kartus didesnė, jei kontracepcijai naudojamas ant odos klijuojamas pleistras. Su šia priemone moters organizmas gauna 60% daugiau estrogenų nei vartodama tabletes. Estrogenų turintys vaistai kartais tampa kraujo krešulių susidarymo priežastimi, dėl kurios gali iškilti grėsmė moters gyvybei.

http://www.prisimink...lt/news.full/46

Atsakyti
Po kelių metų manau taip ir apie geriamus kontraceptikus tokią informaciją po stebėjimų ilgalaikių paskelbs. Geriamieji kol kepenis suėda, farmacininkai laiko išlošia. Geras biznelis nuodyt žmones...
Atsakyti
Visi vaistai gali į kapus nuvaryt, o kontraceptikai yra kova prieš gamtą taip kad arba rizikuojame savo sveikata ir neinksčiame arba gimdome po 18 vaikų ir džiaugiamės gamtos suteikta galimybe daugintis lotuliukas.gif
Atsakyti
HELP ! blush2.gif Sveikos mamytes, as cia naujoke biggrin.gif . Man yra dar tik 12m. ir as noreciau paklausti, ar man jau galima pvz. myletis, kad ir su prezervatyvu? As dabar siaip skaitau knygas apie lytinius santykius ir kaip apsisaugoti, bet man to nepakanka, noreciau ir jusu nuomone suzinoti. O man pvz. nieko neatsitiks jeigu su prezervatyvu ... ? g.gif
Atsakyti