Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Oho blink.gif Na ir prirašėt ax.gif Ačiū. smile.gif
Aš esu beveik iš Vilniaus smile.gif

O dėl apsisaugojimo tai dabar truputį bus ramiau (pastaruoju metu net sapnuoju įvairias kontraceptines priemones, ir pan blink.gif lotuliukas.gif ) Nusprendžiau dar neskubėt šokt į lovą unsure.gif Nors nežinau... Labai jo noriu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 02 28, 22:12)
Oho  blink.gif  Na ir prirašėt  ax.gif Ačiū. smile.gif
Aš esu beveik iš Vilniaus smile.gif

O dėl apsisaugojimo tai dabar truputį bus ramiau (pastaruoju metu net sapnuoju įvairias kontraceptines priemones, ir pan blink.gif  lotuliukas.gif ) Nusprendžiau dar neskubėt šokt į lovą unsure.gif Nors nežinau... Labai jo noriu...  blush2.gif

na, cia tavo teise spresti, bet mana atrodo, kuo ilgiau lauki tuo paskui linksmiau buna thumbup.gif niu tik reikai per ilgai neuzsilaukt smile.gif o gal ir pati smagiau jausies kai sueis 18, busi jau pilnamete ir niekas negales tau priekaistauti del tokiu sprendimu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 28, 23:20)
na, cia tavo teise spresti, bet mana atrodo, kuo ilgiau lauki tuo paskui linksmiau buna  thumbup.gif  niu tik reikai per ilgai neuzsilaukt smile.gif o gal ir pati smagiau jausies kai sueis 18, busi jau pilnamete ir niekas negales tau priekaistauti del tokiu sprendimu  mirksiukas.gif  4u.gif

Vis tiek priekaištautų biggrin.gif biggrin.gif Bet kokiu atveju, nelabai žadu kam pasakotis, kai tai įvyks... Nebent pastočiau... Nors ir tuo atveju turbūt tylėčiau biggrin.gif
Nežinau, šį savaitgalį labai norėjau tai padaryt, bet vakar pašnekėjus su draugės ex-vaikinu (jam 27), tai prašė manęs, kad neskubėčiau, nes gailėsiuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 02 28, 22:25)
Vis tiek priekaištautų  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet kokiu atveju, nelabai žadu kam pasakotis, kai tai įvyks... Nebent pastočiau... Nors ir tuo atveju turbūt tylėčiau biggrin.gif
Nežinau, šį savaitgalį labai norėjau tai padaryt, bet vakar pašnekėjus su draugės ex-vaikinu (jam 27), tai prašė manęs, kad neskubėčiau, nes gailėsiuos...  unsure.gif

tai labai svarbus zingsnis, tai turi buti tikra, kad to nori butent su tuo zmogum, nes pirma karta tai atsiminsi visa gyvenima, kad ir kaip toliau susiklostytu santykiai su tuo zmogum. Klausyk savo sirdies ir bus geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 29, 00:25)
tai labai svarbus zingsnis, tai turi buti tikra, kad to nori butent su tuo zmogum, nes pirma karta tai atsiminsi visa gyvenima, kad ir kaip toliau susiklostytu santykiai su tuo zmogum. Klausyk savo sirdies ir bus geriausia  mirksiukas.gif

Aš jį myliu be galo. Jis mano princas wub.gif Su juo mielai gyvenimėlį nugyvenčiau wub.gif Ir aš JO noriu. blush2.gif Bliamba, greit mano pasirinkimai keičiasi. biggrin.gif negalima man daryt skubotų sprendimų, nes vis tiek apsigalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,nereikia taip visko sureiksminti mirksiukas.gif svarbiausia,kad tikrai nori be jokiu "bet" ir nejausdama del to jokio spaudimo is kitu (vaikino).O kada tai padarysi,nera taip jau svarbu (aisku,nekalbu apie 14metes). Manau, helvetica tikrai protinga panele ir pasielgs kaip jai geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 23:56)
Merginos,nereikia taip visko sureiksminti mirksiukas.gif svarbiausia,kad tikrai nori be jokiu "bet" ir nejausdama del to jokio spaudimo is kitu (vaikino).O kada tai padarysi,nera taip jau svarbu (aisku,nekalbu apie 14metes). Manau, helvetica tikrai protinga panele ir pasielgs kaip jai geriausia smile.gif

drinks_cheers.gif jei tvirtai pasiryzius tai pirmyn smile.gif
Atsakyti
Ne, nu jūs tikrai mielos 4u.gif
Ačiū. mirksiukas.gif O spaudimo TIKRAI nejaučiu. smile.gif Jo požiūris toks, kaip jis sakė: "Seksas - moterų privilegija" ax.gif Kaip aš norėsiu, taip bus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 02 29, 20:01)
Ne, nu jūs tikrai mielos 4u.gif
Ačiū. mirksiukas.gif O spaudimo TIKRAI nejaučiu. smile.gif Jo požiūris toks, kaip jis sakė: "Seksas - moterų privilegija"  ax.gif Kaip aš norėsiu, taip bus. blush2.gif

tada apsispresk, ko tikrai nori ir pirmyn mirksiukas.gif Juk su mylimu zmogum visada buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 29, 23:03)
tada apsispresk, ko tikrai nori ir pirmyn  mirksiukas.gif  Juk su mylimu zmogum visada buna  thumbup.gif

Šiandien turėjome susitikti, o aš susimoviau doh.gif lotuliukas.gif Dar taip nebuvo... Alerginė reakcija nuo depiliacinio kremo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 03 01, 13:15)
Šiandien turėjome susitikti, o aš susimoviau doh.gif  lotuliukas.gif Dar taip nebuvo... Alerginė reakcija nuo depiliacinio kremo  unsure.gif

na va cia daznai taip buna, kaip tycia atsitinka kas nors negero smile.gif nesijaudink, bus kits kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 01, 14:31)
na va cia daznai taip buna, kaip tycia atsitinka kas nors negero  smile.gif nesijaudink, bus kits kartas  mirksiukas.gif

Bus rolleyes.gif

Grįžtant prie KP... g.gif Kada jį reikia pradėti naudoti atsižvelgiant į mėnesines? g.gif
Atsakyti