QUOTE(monikan @ 2011 09 01, 14:33)
Gaila,kad pas mus nėra tokios tvarkos, dėl vis naujų vaikų įvedimo

Žinau, kad reikia apsiginkluoti kantrybe ir išlaukti ta adaptacijos periodą, bet taip sunku

Tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi už tas Mamytes, kurių vaikučiai be jokių didelių ašarų pasilieka darželyje
tiesiog pati nebeveskite vaiko kokią savaitę, ar jos pusę, nes vaikai verks dar nemažai laiko, jei vaikas imlus, verks ir jis. Čia jau matau, kad auklėtoja jums kliuvo arba ką tik išleidus didesnius vaikus į mokyklą, arba nesusitvarkanti... buvom mes panašioj situacijos, žiauru buvo klausyti, kaip į uždarytas duris vaikas trankė rankytėm ir šaukė noriu pas mamą...
kitam daržiuke dirba puiki auklėtoja, ji kiekvienais metais išleidžia lopšiukus ir vėl naujus "gauna", labai švelni, kantri, moteris, nešioja juos ant rankų, glaudžia, sugeba pamyluoti visus, po kelių min, verkiančių nebelieka.
Padarykite pertrauką, gal bus lengviau
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 09 01, 14:44)
Kaip jums faina
Papildyta:
Gal maniškis irgi būtų buvęs laimingas, bet kadangi palikau tik valandai, tai jis vienas vaikas ir tebuvo grupėj
čia geras
Papildyta:
QUOTE(smiler @ 2011 09 01, 15:49)
Mes ne Lietuvoje, tai cia darzeliuose sistema siek tiek kitokia. Pirma diena su savo mazaja darzelyje buvau kartu 4val. Sedejom, zaidem, snekejom su aukletoja. Tuo metu visi kiti vaikai zaide lauke. Antra diena buvau kartu valanda laiko, siek tiek atokiau nuo jos. Su dukryte zaide aukletoja ir dar keletas vaikuciu. Po valandos laiko isejau ir grizau po triju valandu pasiimti. Trecia diena tik atvedziau ir palikau jau visai dienai. Bet cia ir darzeliai siek tiek kitaip sudaryti. Dukrytes grupeje yra 14 vaiku ir 4 aukletojos. Pirma karta einancius i darzeli priima po viena darzelinuka. Po triju dienu vel naujas darzelinukas ateina. Taip ir prisipratina, po truputi, graziai. Mazoji mano labai dziaugiasi, jokiu asaru nebuvo.
kad mes irgi taip pat pratinomės, nežinau nuo ko čia priklauso, nuo auklėtojų, ar direktorės, juk nėra baisu, priimti į grupę kokius 4-5 vaikus, su jų tėveliais, kartu pabūti, tada valandėlei vienus palikti, juk lopšiukuose tie mažuliai, tokie dar mažučiai... maniškė pradėjo lankyti 1,8m. , taip gaila ją kelt ryte būdavo, jau nekalbu apie palikimą...klykdavo irgi , įsikibdavo į mane, auklėtoja beveik atplėšdavo, verkėm abi. Perėjus į kitą darželį, viso to nebuvo. Nežinau, ar ji susiprato, kas yra kas, ar kitaip elgiamasi su ja buvo, pirmąjame palankė apie 2 savaites