Įkraunama...
Įkraunama...

Adaptacija darželyje

QUOTE(Zivile0515 @ 2011 09 06, 09:30)
oj.ir pas mus tas pats...baisus verkimas....nelieka viena..nors tu ka..nzn

Pas mus lygiai tas pats, širdis plyšta į tūkstantį dalelių užvėrus darželio duris, kai žinau, kad mano vaikui labai skauda širdelę cry.gif
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2011 09 06, 11:03)
nu, mergaitės, jųs skundžiatės, kad vaikai nenori eiti į darželį... o maniškio ištempti neina..

vakar parsivedžiau spiegiantį, klykiantį, didžiausia isterija. lyg kas jį namie skerstų doh.gif

Na va kiekvienas vaikas individualus. gal jisai kazkaip kitaip reaguoja i tai kad nera mamos? Maniskis ejo i darzeli pirma diena irgi su dideliu noru pas vaikus. O dabar...ziuriu tik i laikrodi kad greiciau butu 12.30, kad namo parsivesti.
Atsakyti
Aš irgi laukiu 12 val. ir po truputuką judėsiu link darželio.
Atsakyti
schmoll.gif sake, kad darzelyje viska daro: ir valgo, ir klauso, ir miega.. tik nenori eiti su mama namo g.gif doh.gif net pirma diena mane stume lauk ir sake, kad "mama, ten i teta" blush2.gif verysad.gif

ner aplinkui vaiku. jam ten super viskas thumbup.gif tik man baisu paciai, kad taip drebejau, kad nenores eiti, o db neisvedu hihihi.gif irnesakyk.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu 12 valandos, jau 3 valandas sedziu ir galvoju kaip ji ten blink.gif
Atsakyti
O maniskis nedaro ant puodelio darzelyje. Vakar jau buvau palikusi visai dienai, tai visa diena isbuvo nesisiojes. Aukletoja sake kad, kai bande sodinti, tai klyke baisiausiai ir nesileido sodinamas. Nezinau net ka ir galvoti g.gif Baisu, kad ilgas nesisiojimas nepakenktu sveikatai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Mum vakar buvo pirma diena darzelyje,tai pabuvom abu ir ejom namo.O siandien palikau,sakau,gal iki pietu pabus,bet teko eit pasiimt,nes aukletoja paskambino,kad nenuramina. doh.gif Nzn baigiu isprotet,sirdis plysta pusiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulux @ 2011 09 06, 11:50)
O maniskis nedaro ant puodelio darzelyje. Vakar jau buvau palikusi visai dienai, tai visa diena isbuvo nesisiojes. Aukletoja sake kad, kai bande sodinti, tai klyke baisiausiai ir nesileido sodinamas. Nezinau net ka ir galvoti  g.gif  Baisu, kad ilgas nesisiojimas nepakenktu sveikatai  g.gif

nunesk savo namini puoda, gal... panesiosi, kol apsipras...

jauciuos kvaila mama, kad visu vaikai nenori i darzeli, o saviskio neilupu is ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 06 rugsėjo 2011 - 10:55
QUOTE(bjolla @ 2011 09 06, 11:54)

jauciuos kvaila mama, kad visu vaikai nenori i darzeli, o saviskio neilupu is ten doh.gif

smile.gif Dziaukis kad dabar ramiai sedi, o mes cia pergyvename.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 09 06, 11:58)
smile.gif Dziaukis kad dabar ramiai sedi, o mes cia pergyvename.

dziaugciaus, jei nebutu isterijos ir pykcio priepuoliu mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2011 09 06, 12:07)
dziaugciaus, jei nebutu isterijos ir pykcio priepuoliu mirksiukas.gif  doh.gif

tai gal jam i savaitini darzeli reiketu smile.gif jeigu jam taip patinka? Juokauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 06 rugsėjo 2011 - 11:11
QUOTE(slavlanta @ 2011 09 06, 12:10)
tai gal jam i savaitini darzeli reiketu smile.gif jeigu jam taip patinka? Juokauju smile.gif

kad tokio pas mum alia kaime ner lotuliukas.gif
Atsakyti