Na va kiekvienas vaikas individualus. gal jisai kazkaip kitaip reaguoja i tai kad nera mamos? Maniskis ejo i darzeli pirma diena irgi su dideliu noru pas vaikus. O dabar...ziuriu tik i laikrodi kad greiciau butu 12.30, kad namo parsivesti.
sake, kad darzelyje viska daro: ir valgo, ir klauso, ir miega.. tik nenori eiti su mama namo net pirma diena mane stume lauk ir sake, kad "mama, ten i teta"
ner aplinkui vaiku. jam ten super viskas tik man baisu paciai, kad taip drebejau, kad nenores eiti, o db neisvedu
O maniskis nedaro ant puodelio darzelyje. Vakar jau buvau palikusi visai dienai, tai visa diena isbuvo nesisiojes. Aukletoja sake kad, kai bande sodinti, tai klyke baisiausiai ir nesileido sodinamas. Nezinau net ka ir galvoti Baisu, kad ilgas nesisiojimas nepakenktu sveikatai
Sveikos mamytes Mum vakar buvo pirma diena darzelyje,tai pabuvom abu ir ejom namo.O siandien palikau,sakau,gal iki pietu pabus,bet teko eit pasiimt,nes aukletoja paskambino,kad nenuramina. Nzn baigiu isprotet,sirdis plysta pusiau.
O maniskis nedaro ant puodelio darzelyje. Vakar jau buvau palikusi visai dienai, tai visa diena isbuvo nesisiojes. Aukletoja sake kad, kai bande sodinti, tai klyke baisiausiai ir nesileido sodinamas. Nezinau net ka ir galvoti Baisu, kad ilgas nesisiojimas nepakenktu sveikatai