Įkraunama...
Įkraunama...

Balta dėmė

kada reikia susirūpint dėl dėmių? sūnui po vasaros, tose vietose kur buvo nubrozdinimai, kai nusilupo šašas liko baltesnės vietos? ar tai kažką reiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 03, 11:11)
kada reikia susirūpint dėl dėmių? sūnui po vasaros, tose vietose kur buvo nubrozdinimai, kai nusilupo šašas liko baltesnės vietos? ar tai kažką reiškia?  g.gif

čia ne tas pats, po šašo ir dar po vasaros liko dėl to, kad aplinkui oda nudegė, kitur ne, turėtų susilyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2010 12 03, 16:20)
čia ne tas pats, po šašo ir dar po vasaros liko dėl to, kad aplinkui oda nudegė, kitur ne, turėtų susilyginti mirksiukas.gif

na reikia stebėti rolleyes.gif nes ant pilvo yra dar viena dėmelė, o iš kur ji atsirado nžn g.gif
Atsakyti
Pas mano berniuka nuo gimimo yra balta deme ant nugaros, ir kas idomiausia, pas vyra toj pacioj vietoj ir tokios pat formos yra
Atsakyti
QUOTE(papukaite @ 2010 12 06, 18:13)
Pas mano berniuka nuo gimimo yra balta deme ant nugaros, ir kas idomiausia, pas vyra toj pacioj vietoj ir tokios pat formos yra

oho, idomiai, o pas vyra nedidėja ta dėmė? ax.gif
Atsakyti
pas mane taip pat yra balta deme, tik nezinau ar nuo gimimo, pas vaika taip pat yra deme tokios pacios formos ir toje pacioje vietoje. nemanau jog tai kazkas blogo, igimta smile.gif
Atsakyti
Mano sunus turi tokia deme ant pilvo nuo gimimo,daktare sake cia pigmentine deme ir nieko baisaus ji nedaro .Beje ir mano vyras ant pivo tokiu demiu nuo gimimo turi.
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 03, 12:11)
kada reikia susirūpint dėl dėmių? sūnui po vasaros, tose vietose kur buvo nubrozdinimai, kai nusilupo šašas liko baltesnės vietos? ar tai kažką reiškia?  g.gif

Nusilupusi šašą galima laikyti kaip randelį. O randai juk irgi balkšvi būna. smile.gif
Papildyta:
Mano vaikiukas papilvėje turi baltą dėmelę. Gerai nepamenu, bet rodos nuo gimimo. g.gif Be to vyras turi krūtinės srityje baltą dėmę, kuri nesikeičia. Todėl nekreipiau dėmesio, galvoju paveldėjo. Bet dabar paskaičius temą, pagalvojau, kad bent jau pasiteirausiu vaiko gydytojos, kas tai per dėmė. smile.gif
Atsakyti
Gali buti baltme smile.gif Taip ji neisgydoma, TACIAU.
Mums taip buvo, visa nugara buvo nuseje tos demes, nuejom pas gydytoja, tai ir nustate ta diagnoze. Sake neisgydoma, ka padarysi. Tai susije su imunitetu... Taigi, susitaikiau kazkaip, kad taip bus. Bet praejo keli menesiai, prasidejo vasara ir tos demes isnyko... Tiesiog isnyko! Gal imuniteteas susitvarke... Ir jau praejo metai, demu ner smile.gif Vat.
Atsakyti
sakykit o ant veiduko buna jos ? pas mno sunu ant zanduko yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 07 05, 17:45)
sakykit o ant veiduko buna jos ?  pas mno sunu ant zanduko yra verysad.gif

Manau pigmentacijos sutrikimų gali atsirasti bet kur. verysad.gif Mano sūnui papilvėj yra, gydytoja sakė stebėt, kad neplistų ir kitur neatsirastų. unsure.gif
Atsakyti
sveikos.mano sunelis gime su ruda deme ant rankytes tai daktare liepe nepanikuot-tiesiog stebeti .sia vasara (mum jau 2metai) salia tos demeles atsirado daug smulkiu baltu ir ant zanduko viena...tai irgi sunerimau...turbut pries ruosiantis i darzeli reiks uzklausti musu daktares ka daryti...labai tikiuosi,kad ziema dings ir neplis nes turiu pazystama vaikina kurio visos rankos baisiai tom demes nusetos -vaizdelis tikrai nekoks verysad.gif
Atsakyti