Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

Na ka buvau siandien nagu priauginimo kursuose Nagavitoje (Vilniuje), viskas pastiko, tik, kad tik viena ranka prisiauginom doh.gif Kaip moko man patiko ir seip viskas thumbup.gif Tik prie to stalo mazai vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukia @ 2008 10 16, 23:06)
Na ka buvau siandien nagu priauginimo kursuose Nagavitoje (Vilniuje), viskas pastiko, tik, kad tik viena ranka prisiauginom doh.gif  Kaip moko man patiko ir seip viskas thumbup.gif  Tik prie to stalo mazai vietos lotuliukas.gif

Na jo stalas tai rimtai ten mazokas ir saltoka man bent jau ten buvo... smile.gif (kas moke Vaida?) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2008 10 16, 09:23)
Megavalyje kursai kainuoja 700 Lt, tiksliau patys kursai kainuoja 270, plius visa kita priemonės.  smile.gif
O del pripažinimo užsienyje, tai jau čia reikia jiems skambinti ir klausti  g.gif

Papasakok, papasakok, papasakok viska detaliau ax.gif
Duomina viskas - kaip viksta kursai, kiek laiko, kokie instruktoriai, kokios priemones ieina i kaina...zodziu viska-viska 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 16, 18:46)
Zinot pribrendo papasakoti jums istorija

KAIP AŠ IEŠKOJAU NAGŲ PRIAUGINIMO KURSŲ
[i]
[color=green]

na man tai nesake nieko apie priemones, tik sake kad reikia viska tureti ir kai viska turesiu tada skambintis ir susitarsim del susitikimo.
o dovanu jaučiu niekas neduos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 10 16, 23:12)
Na jo stalas tai rimtai ten mazokas ir saltoka man bent jau ten buvo... smile.gif (kas moke Vaida?)  smile.gif

Taip, ta pati. Man tai karsta buvo istiesu ten. Mes 6buvome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukia @ 2008 10 17, 20:25)
Taip, ta pati. Man tai karsta buvo istiesu ten. Mes 6buvome ax.gif

Tai jau matomai sildytuva atveze tada tai buvo sugedes tai visos salom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 10 17, 22:30)
Tai jau matomai sildytuva atveze tada tai buvo sugedes tai visos salom  biggrin.gif

tai, kad dar nesalta seip lauke lotuliukas.gif ne ziema juk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 10 16, 21:53)
Papasakok, papasakok, papasakok viska detaliau  ax.gif
Duomina viskas - kaip viksta  kursai, kiek laiko, kokie instruktoriai, kokios priemones ieina i kaina...zodziu viska-viska  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Na ka, kursai skaitosi 2 savaičių, bet realiai reikia eiti tik 3 dienas. Pirmą dieną išklausėm teorijos, tai maždaug nuo 10:00 iki 13:00. Sekančią dieną jau 9:00 rinkomės su modeliukais. (Iš viso besimokančių vienu metu yra keturios, maksimum 5). Tai va, na ir ka instruktorė Staselė aiškino kas kaip, prie kiekvienos prieina parodo ką ir kaip daryti. Kas teisinga kas ne. Na ir ta dieną truko tiek, kiek reikėjo priaugint nagučius. Gavome namų darbų, 3 merginom priauginti nagučius savarankiškai, ir užpildyti duotus lapus. Po dviejų savaičių reiks atvykti su tuo pačiu modeliu, ir padaryti papildymą. Taip pat sakė bus trumpas testukas, ir atsivesti dar vieną modeliuką, kuriam jau priauginti nagai, kaip egzamino darbą. Pažiūrės, įvertins, ir paleis. Na kaip ir viskas.
Priemones galima pasirinkti arba Kinetics arba Pronails. Kaina kursų 270 Lt+ priemonės, viso 770 Lt. Aišku merginos kurios mokėsi dirbti geliu, turėjo įsigyti ir lempą papildomai. Jei kils dar klausimu, klauskit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukia @ 2008 10 17, 23:43)
tai, kad dar nesalta seip lauke  lotuliukas.gif  ne ziema juk thumbup.gif

Na zinok tada kai buvau spalio men tai viena savaite buvo salti orai o apsirengusios visos atejom labai lengvai tai susalom...ypac rankos...ir akrilas stingo ilgiau nes patalpoj salta buvo langas buvo pravertas kad akrilo kvapas vedintusi smile.gif

As tai laukiu lapkricio 7...eisiu i spalvota akrila... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 18 spalio 2008 - 11:40
QUOTE(*rutialia* @ 2008 10 18, 09:16)
Na ka, kursai skaitosi 2 savaičių, bet realiai reikia eiti tik 3 dienas. Pirmą dieną išklausėm teorijos, tai maždaug nuo 10:00 iki 13:00. Sekančią dieną jau 9:00 rinkomės su modeliukais. (Iš viso besimokančių vienu metu yra keturios, maksimum 5). Tai va, na ir ka instruktorė Staselė aiškino kas kaip, prie kiekvienos prieina parodo ką ir kaip daryti. Kas teisinga kas ne. Na ir ta dieną truko tiek, kiek reikėjo priaugint nagučius. Gavome namų darbų, 3 merginom priauginti nagučius savarankiškai, ir užpildyti duotus lapus. Po dviejų savaičių reiks atvykti su tuo pačiu modeliu, ir padaryti papildymą. Taip pat sakė bus trumpas testukas, ir atsivesti dar vieną modeliuką, kuriam jau priauginti nagai, kaip egzamino darbą. Pažiūrės, įvertins, ir paleis. Na kaip ir viskas.
Priemones galima pasirinkti arba Kinetics arba Pronails. Kaina kursų 270 Lt+ priemonės, viso 770 Lt. Aišku merginos kurios mokėsi dirbti geliu, turėjo įsigyti ir lempą papildomai. Jei kils dar klausimu, klauskit  ax.gif

bigsmile.gif Aciu labai uz atsakyma.
Planuoju ir as ten lankyt rolleyes.gif

Gal kas nors galit papasakoti apie dar koki rengeja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 10 19, 00:19)
bigsmile.gif Aciu labai uz atsakyma.
Planuoju ir as ten lankyt  rolleyes.gif

Ner uz ka, kaip sakoma, kad tik macytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 10 27, 22:45)
kad as kur randu, ten su geliu mokina, o as noreciau su akrilu  blush2.gif nes man gelis kiek sudetingai atrodo kaip pradziai  ax.gif ir dar mastau, kad sudetinga butu del modelio, nes nelabai yra is kur ji gauti  g.gif

o aš galvoju apie gelio kursus, nes bijau akrilo bjauraus kvapo blush2.gif einu ieškoti ar klaipėdoj Nagavita organizuoja kokius kursus ax.gif
Atsakyti