QUOTE(vaiddda-d @ 2008 01 30, 07:56)
Na kaip bebutu poryt vaziuoju i kursus pas Ramune.Deja Dianos grozio studija nesuviliojo,nes pati Diana nelabai maloniai bendravo telefonu,jos balse jaustesi kazkoks susierzinimas ar dar kazkas.Nors paciu kursu kaina neatrodo labai didele-trukme 5-7 dienos,kursu kaina 100 litu uz diena.Tik va akrilo priemoniu rinkinukas pas ja kainuoja 750 lt

ir butinai reikia is jos pirkt.Kiek ieskojau internete niekur tokiu kainu neradau

Na tai ir atbaide mane.Ir dar tas nemalonus bendravimas,juk rodos pati kalbejau labai maloniai.
O Ramune atrode labai maloni,ziuresim kaip bus poryt.Jei pasiseks-puiku,o jei ne,tie 300 lt ne tokie jau dideli pinigai,bent zinosiu kad pabandziau. Nors noro kol kas labai daug.Apie nagu priauginimo technologija zinau tik is interneto,bet siaip manikiura sau moku pasidaryti nepriekaistinga. Tikiuosi nebus sunku perprasti ir pati priauginima.
kas del bendravimo - su ramune tikrai nebus bedu - labai komunikabili ir maloni, patikek. senai esu bendravus su svetimu tiek maloniu zmogumi. tik buuutinai klausk jei tik kas neaisku, nes kai klausi - ji mielai pades.
as pvz antra diena, kai papildyma dariau, prasiau nesikist visiskai ir leist man savarankiskai padaryt - buvo atsizvelgta i tai
bet vistiek kol ivaldysiu kaip tas gelis tampos i kuria puse ir kaip - dar laiko praeis nemazai...
del dianos - as mail uzklausiau kainu tai irgi taip saltai atrase kad uzeit ir kainas suzinosiu. neturiu mat ka veikt, tik varinet pirmyn atgal
zodziu - sekmes pas ramune, manau nenusivilsi, jei teoriniu ziniu turi.