Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Aš tai dažniausiai per brokerius draudžiuosi, ten iš daugelio variantų gali pasirinkti priimtiniausią thumbup.gif Asmeniškai aš kol kas renkuosi pagal kainą, todėl draudžiuosi ne patikimiausiose kompanijose blush2.gif
Va gali čia pasižiūrėti, pamatysite, kaip kainos gali skirtis esant toms pačioms sąlygoms doh.gif

http://www.e-draudimai.lt/
Atsakyti
O jei girtas asmuo padaro avarija, ar draudimas galioja?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 11, 22:42)

Nukentejusiam nuostolius atlygins, o po to pinigus ishsireikalaus ish kaltininko.
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 01, 15:29)
nieko keisto, mano kolegai LD irgi paskaiciavo daug, tas kad issiziojo kaip cia taip, senas klientas ir pan, tai sake 150 Lt. nubrauke.
o tavo vyrui pigiau nepasiule kai nuejo po visko?

siaip siomis dienomis skaiciau gera straipnis apie draudimo kompanijas, tai ten ir parasyta, kad jokiu bendru kainu nera ir nebus, reikia skambinti ir klausti, ekspertai paskaiciavo, kad tarkim kasko skirias 450 Lt g.gif plius kiek zinau skirtingose vietuose ir skirtingas nuolaidas taiko, va tarkim sake, kad Kaune pigiausia Kauno turguje unsure.gif
Papildyta:
tai pigiai, nes man ju brokeris paskaiciavo apie 1000 blink.gif  g.gif

del to kad per savus draudziuosi as ir mano draugai biggrin.gif o kai per savus- tai kainos tikrai nera kosmines, kiek zinau baltikum ir bta pigiausia nors man paskutiniu metu seesam pigiai padare rolleyes.gif

kiek domejausi - jei tu girtas ir tu kaltas- draudimas neapmoka, nzn bet mano brokere tai ne karta minejo
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 04 12, 08:20)
kiek domejausi -  jei tu girtas ir tu kaltas- draudimas neapmoka, nzn bet  mano brokere tai ne karta minejo

Taip,draudimas siuo atveju girto vairuotojo padarytos zalos neatlygina.Girtas-nera ko ir uz vairo sedasi. mirksiukas.gif
Atsakyti

siaubas, man keista, kad zmones dar gali tiketis, kad uz tokius grubius pazeidimus ju padaryta zala vis tiek kompensuos...
nei venoj valstybej taip nera.
ir nesvarbu, ar civilinis draudimas, ar kasko, uz girto zala niekas nekompensuos.
tiksliau:kompensuos nukentejusiajam, o paskui ismoketos sumos pareikalaus is ivykio kaltininko regreso teise.
juk cia be gal grubus pazeidimas, butu mano valia, as ji prilyginciau tyciniam veiksmui...
ir ne tik del girtumo draudimo bendrove ismokeju draudimo ismoka pareikalaus pinigu atgal - jei vairuos be teisiu, pasisalins is ivykio vietos, arba automobilis bus techniskai netvarkingas ir butent del to ivyko eismo ivykis.
Atsakyti
o tai Balticum dar egzistuoja? girdejau, kad ten jau nebedraudzia.. mes ten draudemes anksciau, bet kadangi senaja masina pardavem, leksiu pas juos susigrazinti kazkiek pinigeliu, likusiu nuo neisnaudoto draudimo.
Atsakyti
Kelerius metus buvau ištikima Lietuvos draudimui, bet kai pastarąjį kartą pasakė draudimo kainą 250 Lt (jau su nuolaida kažkokia), tai pabėgau į Industrijos garantą - ten be jokių nuolaidų sumokėjau 180 litukų smile.gif
Atsakyti
Ergo draudžiuosi. O kadangi ne pirmi metai ten pat, tai gavau 15% nuolaidą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ander @ 2006 06 09, 17:01)
O tarifas priklauso ne tik nuo automobilio vagiamumo, bet ir del amziaus. senesnes masinos KASKO brangesnis, lyginant su ta pacia naujesne.

Niu mes draudem tokios pat markes auto, metu skirtumas 4 metai, ir tos naujesnes kasko brangiau kainavo 4u.gif Taigi kasko skaiciuoja procenta nuo masinos vertes, tai kaip gali senesne brangiau kainuot g.gif Gal nuo draudimo bendroves priklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 23 balandžio 2007 - 10:31
Sveiki, norėčiau kreiptis į tuos, kurie dirbę draudimo įstaigose.

Kur reiktų kreiptis dėl rizikos grupės nustatymo (D0-D5)? Suprantu, kad tą grupę nustato pagal eismo įvykių sk. ir pan., bet juk ne draudimo kompanija tą grupę nustatinėja, manau, kad gauna iš kažkokios duomenų bazės ar dar kažkur g.gif

Tiesiog situacija tokia, kad pernai metais buvo pritaikyta vienokia rizikingumo grupė, o šiemet kai reikia tęsti draudimą, ta grupė sumažėjo, nors autoįvykių savininkas nepadaręs.

Todėl ir įdomu, kur reiktų kreiptis.

Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 11, 01:27)
Netiesa. Įvykis fiksuojamas automobilio savininkui.

Musu masina buvo registruota ir drausta vyro vardu, o i ivyki papuoliau as, ir viskas fiksavosi man ir kitais metais draudimas man buvo pabranges g.gif Tai nzn, kaip cia yra is tiesu g.gif Jauciu tie draudimai biski pakoreguoja tuos punktus savo naudai ax.gif O mes, paprasti zmogeliai, su tuo nesusidure ir nezinom visko iki galo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 24 balandžio 2007 - 08:22