Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(agnieka:) @ 2005 08 18, 16:39)
na kiek zinau bta tai latvių įmonė ir žalų sureguliavimo centras jų yra latvijoje, tai jei koks įvykis gali kilti daug problemų...
o kas ten su reso buvo per įvykis, papasakok plačiau.
šiaip išmoka turi būti išmokėta per mėnesį nuo to laiko kai surinkti visi duomenys apie įvykį.

na, kiek as zinau mirksiukas.gif BTA žalas iki 5000 sėkmingai tvarko ir čia, tik kas virš, reikia leidimo iš viršaus (Latvijos). anksčiau lyg buvo kitaip...
o su Reso...na, tu asmeniškai nepriimk, bet pas juos bloga tiek vidaus politika (darbuotojų aprūpinimo klausimu, jų vertinimu ir pan.) tiek ir požiūris į klientus. Žinau iš pirmų lūpų, kaip yra liepiama po kelis mėn nemokėti žmonėmz, nes jie nusiperka kokį pastatą..ar reprezentacinį automobilį....
buvau ir asmeniškai su jais susidūrus..casko bylą tvarkė 4 mėn.... po dviejų kiekvieną dieną pradėjo aiškinti, kad jau jau pervesim...kol neiškenčiau ir raštiškai užklausiau, na, o tada iš viso prasidėjo nesamonės. galvoju, kokia ten pas juos teisininkė tokius kvailus atsakymus ruošia???? ir savo taisyklių nežino....beje, ir darbuotojai iš jų bėga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 19 rugpjūčio 2005 - 12:12
QUOTE(Denisa @ 2005 08 18, 20:31)
Jo jo priTARIU, VISI TIE IŠ "B" raidės iš vieno molio drėbti blink.gif .Kažkada ant mūsų užvažiavo toks vienas tame iš "B" draustame, tai kol pinigus išsireikalavom doh.gif .Per juos tik nervus gadini ir dideles telefonų sąskaitas paskui gauni schmoll.gif

po paskutinio pasimokymo patarčiau visiems - nepatiko kas nors, nesigadinti nervų, o tiesiai pas nepriklausomus ekspertus kreiptis. susimoki jiems apie 200 ir ramus sėdi, pabando tik neišmokėti pagal jų sąmatą. teismas net neabejodamas žiūrės į nepriklausomų vertinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu, kokioje draudimo bendrovėje draudžiate savo mašiną privalomu civilinės atsakomybės draudimu, kur yra palankiausios sąlygos? g.gif
Atsakyti
niekada nepasitikiu pigiausiu draudimu ir nesidrausčiau BALTIKUMS draudime /ingo baltik jau 3 men.buvau apsidraudusi/.geriausias tas ,apie kurį tikrai daug esate girdėję .LIETUVOS DRAUDIME ilgai atlyginama žala. PZU LIETUVA normalias salygas siūlo ,žala greit atlyginama.o aš ispudi apie kompanijas susidariau iš tokio bendro vaizdo.tarkim N kompanijoje mažam sutrešusiame kambarėlyje tūno džinsuota bobulė ,atvėrus duris klausia-drausies?ar kitoje kompanijoje X pasitempusi ,maloni agentė sako-prašom kavos ,tuojau jums draudima tuoj išrašysiu?gera firma gerai atrodo ,tai ir neskursta ,ir ramu draustis.man juokingas draudimo bumas kada visi paniškai ieško -kur pigiau ir dar padangas duos /iš10000-vienam/.kiekvienam linkiu turėti nuolatini agenta ar kompanija ir nesiblaškyti
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 01 19, 22:09)
PZU LIETUVA normalias salygas siūlo

Dėl PZU siūlomų sąlygų nenorėčiau sutikti, nes tai priklauso nuo konkretaus atvejo smile.gif Pvz.: aš, kadangi neturiu 25 m., nors vairuotojos stažas virš 4 m., turėčiau pas juos mokėti 455 Lt už privalomą civilinės atsakomybės draudimą blink.gif Draudžiausi Lietuvos draudime, nes ten tokiomis pačiomis sąlygomis sumokėjau 279 Lt.
O dėl žalos atlyginimo, tai Jūsų juk tai nelies, juk žalą atlygina nukentėjusiam, o jei Jums teks pasinaudoti šiuo draudimu, tai būsit kaip ir kaltininkė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2006 01 19, 22:47)
O dėl žalos atlyginimo, tai Jūsų juk tai nelies, juk žalą atlygina nukentėjusiam, o jei Jums teks pasinaudoti šiuo draudimu, tai būsit kaip ir kaltininkė ax.gif

vien dėl sios priežasties ir draudziausi ten kur pigiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 19 sausio 2006 - 22:58
QUOTE(lotute @ 2006 01 19, 22:55)
vien dėl sios priežasties ir draudziausi ten kur pigiausia mirksiukas.gif

Ingo baltic buvo pigiausia ir kas gavosi? smile.gif
Shiaip tai tos pigios draudimo kompanijos dazhniau priekabiu ieshko.

Pats tai LD draudziuosi, kiek buvo ivykiu, tai jokiu problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 20 sausio 2006 - 07:51
schmoll.gif Suvariau savo Alfą, nuostolių padariau apie 1500 litų, bet esu apsidraudusi LD su kasko navarotais, niekaip nesuprantu, paaiškinkit, kaip žmonės išsireikalauja pinigų iš draudimo ir patys susiremontuoja pigiau. Gal reikia turėt pažįstamų autoservise? Padarytų sąskaitą, o pati pigiau suremontuočiau. Nieko nesuprantu.
Atsakyti
Suvariau savo Alfą, nuostolių padariau apie 1500 litų, bet esu apsidraudusi LD su kasko navarotais, niekaip nesuprantu, paaiškinkit, kaip žmonės išsireikalauja pinigų iš draudimo ir patys susiremontuoja pigiau. Gal reikia turėt pažįstamų autoservise? Padarytų sąskaitą, o pati pigiau suremontuočiau. Nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2006 01 20, 08:53)
Suvariau savo Alfą, nuostolių padariau apie 1500 litų, bet esu apsidraudusi LD  su kasko navarotais, niekaip nesuprantu, paaiškinkit, kaip žmonės išsireikalauja pinigų  iš draudimo ir patys susiremontuoja pigiau. Gal reikia turėt pažįstamų autoservise? Padarytų sąskaitą, o pati pigiau suremontuočiau. Nieko nesuprantu.

Mums leido pasirinkti ar remontuosim autoservise ar patys ir jie tada pinigėlius perves į mūsų sąskaitą. Žinoma, remontavom patys ax.gif , o pinigus pervedė, man regis, poros savaičių laikotarpyje smile.gif Bet čia buvo prieš kelis metus ir ne LD, o Baltik Polis draudime
Atsakyti
as tai draudziuosi kur pazystamu turiu, kad jei kas atsitiks galeciau paskambinti ir konsultacija gauti, pernai turejau industrijos garante draudima, siais metais lietuvos draudime, kol avarijos tfu tfu tfu nebuvo, tai kazkaip ir nalabai svarbu kokiam draudime apsidraudus biggrin.gif
Atsakyti
Kasko ir civilinės atsakomybės draudimas - "Lietuvos draudimas".
Atsakyti